2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşgeldin canım :)

nereye kayboldunuz ya :) akşama yemek mi hazırlıyonuz
ne yesem ne yesem diye dolanıyorum ben de ya, iyice homini gırtlak oldum ben hahahaha

aay sorma bende öle habire mutfağa gidiom ne yesem die ne zaman geçecek bu
midemde şaşırdı arada böle doymak nedir bilmio
bazende akşam olduğu halde hala acıkmamış oluyorum dengeliyo heralde kendini

yok canımmm nerdesiniz kız siz. biz ankara.bizde ankara de de bayılayım burda he ..demek sizde yılbaşından hemen sonra 6 gün yalnız kaldın ((

aay yok ankara değil ( ama yakın sayılır düzce
yıldırım ekibinde
muscoflex calsd3 metsil bide zimaks vardı aldılar domdomlar onu
hee kıprısa gittiler dimi kandırmıyolar yani :)))

aay yok ankara değil ( ama yakın sayılır düzce
yıldırım ekibinde
muscoflex calsd3 metsil bide zimaks vardı aldılar domdomlar onu
hee kıprısa gittiler dimi kandırmıyolar yani :)))

tühh ekipte tuttu ama ili tutturamadık ya(( benimkide yıldırım ekibinde muscoflex calsd3 bizimde hehe..merak etme kıbrısa gittiler kandırmamışlar şimdi eşimi aradım bundan sonra yalan söyleyemezsin dedim her adımını öğreneceğim

ooy tesadüfün bu kadarı yani ama bölge müdürü başka dimi sizde marmara bölge bizim ahu gacısı
bizimki 3.senesinde daha
sende aynı şeleri yaşıyon yani benle masraf gir program yap zincirler yemek saatinde tlfn susmaz aay bana bıkkınlık geldi

biz iç anadoluya bağlıyız..bizim müdürde barış herif :)) bizimki bilimde 3.yılı, 2 yılda devada çalıştı.sorma sorma yemek saatlrinde suratına fırlatacağım teli az kaldı..masraf falan benim büyük kızla giriyorlar face var mı? bensana hotmail adresi yazam da msn den görüşürz..

oğlum sabahtan berı kucagımda yataga koyunca aglıyor uyuyor yatırıyorum baslıyor elını tutuyorum uyuyor cekıyorum uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…