2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tartının bana garezi var sanırsam
babasına söleyince hemen gidip baktı 5800 çıktı

ohhhhhhhhh :128:

hosbldkk cnmmm

ayy sorma yaaa fırsat bulamıomm ınankııı hem ew işi hemm yemekkk bıde cocukkk zorr yetısıommm sıze masallahhh wallaaaa :)

ne war ne yokk nasılsımnnn bebişinn nasılll canımmm

hosbldkk cnmmm

ayy sorma yaaa fırsat bulamıomm ınankııı hem ew işi hemm yemekkk bıde cocukkk zorr yetısıommm sıze masallahhh wallaaaa :)

ne war ne yokk nasılsımnnn bebişinn nasılll canımmm

kusura bakma tatlım, uyandı da zor avuttum..
valla bebiş pek fırsat vermiyo işe-güce, ben de her fırsatta buradayım..
hiç halim kalmıyo zaten, yemeği ancak yapıyorum.. ev dersen aldı başını gitti..
tek eğlencemiz burası oldu hepimizin..

sen nasılsın? kuzun ne yapıyor?

ben geldim nassınız temin babası sandalyeye çarptı sandalyede bilgisayar kasasına bi ağladı bi ağladı kuzum halbuki güldürmek için hep yüksek sesli şeyleri sevio bağırınca gülüodu nie ağladı anlamadık.

aynen benımkıde uyandı emdırdımm sallıorum yıne:=)bnde zorr yetısıom kızz ew ısınee yapabıldıım kadar napımmm...bebeımde ıı hamd osunn ugrasıorum onunla ıstee sankı dıslerı cıkcakk belırtılerı warr..pekk emmıo elı hepp kulagındaa huysuzz bıdee bakalımm napcazzz

gec kalmısım dır belkı yedın bıle.kırmızı lahanayı
ınce ınce kesıyorsun.
Az bır sırke ıle elınle karıstırıyorsun tuzla beraber ovalayarak.sonra bıraz beklet masayı kurmadan bır yarım saat sonra afıyetle yeeeeee

ay kuzum, hadi hayırlısı bakalım :))
Rüya da çok huysuz bu aralar.. bir de emmemek için yine sıkmaya başladıkendini.. 2dk.meme 2 dk. emzik.. bir de kucak delisi, kollarım kopuyor..

Kızlar benım kız bugünn parmak emmeye basladı ılk aylar yapıyordu sonra bırakmıstı.sımdı bas parmagını cok cok emıyorrr ıyımı kötümü ılgımı beklıyor anlamadı myaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…