dün sinir oldum benim kocaya muhteşem yüzyılı izyleyecektim baktım söylenmeye başladı neymiş osmanlı tarihini saptırıyorlarmış sinir oluyormuş o diziye çok biliyorya kendisi osmanlı tarihini.sesimi çıkarmadım kendiside bilgisayardan kuran cüz takip etmeye başladı kulağında kulaklıkla dinliyor bana tv sesini kıs dedi bende hem elifi sallıyor hemde filme bakıyorum zaten sesi kıstım elifi uyutuyorum diye yine bana sesini kıs deede tv nin bende o kulaklığı bir çıkar kulağından bak dedim sesi açıkmı açık değilmi dedim kumandayı duvara fırlattım elifide aldım yatak odasına gittim saat de daha 21;30 elif uyudu bende yatağa girdim ama sinirdem uyuyamadım.gece de geldi sarılıp öpüyor hiç pas vermedim ama gece uyuduğumda farkında olmadın sarılmışım affettiğimi zannetti baktım yine sarıldı ahtapot gibi.sabahda işe gidince öptü gitti hiç pas vermedim gecede isteyerek sarılmadım dedim uyku arasında sarılmıyşım dedim güldü.
günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın mezime nasılsın oğlun nasıl ?
şu çizelgemi değiştirmek istiyorum ama yapamadım yafff
neden o kadar sinirlendin ki?büyütüp birbirinizin kalbini kırmaya değecek kadar önemli bişey değil bence.bir an eşinin olmadığını ve hiç olamayacağını düşün ve bilinçli olarak sarıl bence
günaydınlar diyorum ve kaçıyorum kızım uyandı.balum doğum gününü burdanda kutluyayım iyiki doğdun arkadaşım ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere :)
kızlar günaydın
herzaman giremiyorum işe başladım yaa işler çok yoğun
akşamda ev işleri bebiş çok yoğun :)))
sizler nasılsınız...
bu arada geçmişi okuyamadım sebamed ürünlerinde bişemi varmış nolmuş
bize doktor onu önerdi onu kullanıyoruz ???
bısey yok canım ındırıme gırmıs bı yerde de.
panik yaptım birden sağol
oğlumun vücudu çok alerjik önceden chico almıştık
heryeri kızardı kabardı 1 ay onunla uğraştık
selam kızlar
çok kötü grip oldum inşallah ogluma gecmez sureklı kucak ıstıyor napıcam bılmıyorum
misafır gelıyormus hemde yatılı. ya bugun benım dogum gunum. evlendıgımızden berı bu 2. dogum gunum gecen senekınde enısteyı hastaneye kaldırmıslardı bısey yapamamıstık esımle. bu sene de bu cıktııı
gecmıs olsun canım.inş gecmez. ben cıkıyom evı bıraz daha toplıyım barı yatagım acık duruyo salonu topladım bı tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?