2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

neden o kadar sinirlendin ki?büyütüp birbirinizin kalbini kırmaya değecek kadar önemli bişey değil bence.bir an eşinin olmadığını ve hiç olamayacağını düşün ve bilinçli olarak sarıl bence

gunaydınnnn:)

ecrınece naptın kız kocana dun dogum gununde yaptın mı pasta. kofteyle mı kandırdın:)

kızlar gecmısı okudum da. sebamed den bahsedılmıs. bende dogumdan once aldık yagını fılan ama bı daha almayı dusunmuyorum. ıstanbulda bı doktora sordurdum da ınternatıonal dekı bır cocuk doktoru. sebamed aldık ıyı mı dıye hangılerı ıyı fılan. benım tavsıyem dedı sadece bebek urunlerı uretenlerın urunlerınden almanız dedı.

aslında eşim benim için herşeyden değerlidir kendi canımdan bile ötedir ona olan sevgim aslında biraz agresif davrandım bununda farkındayım ama sters demekki böyle şeylere neden olabiliyor.yeni bir bebek onun sorumluluğu,uykusuzluk,ailemden uzağım annem cuma günü ameliyat olacak onun korkusu bunlar patlamama neden oldu.yoksa ben eşimden çok memnunum o olmazsa bende olamam diye düşünüyorum.hayat bize hep potizif olamıyor işte inişli çıkışlı olabiliyor.

günaydınlar diyorum ve kaçıyorum kızım uyandı.balum doğum gününü burdanda kutluyayım iyiki doğdun arkadaşım ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere :)

kızlar günaydın
herzaman giremiyorum işe başladım yaa işler çok yoğun
akşamda ev işleri bebiş çok yoğun :)))
sizler nasılsınız...

bu arada geçmişi okuyamadım sebamed ürünlerinde bişemi varmış nolmuş
bize doktor onu önerdi onu kullanıyoruz ???

bısey yok canım ındırıme gırmıs bı yerde de.

panik yaptım birden sağol
oğlumun vücudu çok alerjik önceden chico almıştık
heryeri kızardı kabardı 1 ay onunla uğraştık

cıldı hassas senınkının:)doktor onerdıyse ve dokunmadıysa kullan tabı. bana o doktorun soyledıgı mantıklı geldı herhalde ne bılım cok ınandım. ama tabı o genel olarak konustu.

misafır gelıyormus hemde yatılı. ya bugun benım dogum gunum. evlendıgımızden berı bu 2. dogum gunum gecen senekınde enısteyı hastaneye kaldırmıslardı bısey yapamamıstık esımle. bu sene de bu cıktııı

ayy bizimde ilk evlilik yıldönümümüzde akrabaları gelmişti kocamın sinir olmuştum seninkide o hesap olmuş canım yaa..bbeği olanbirine nasıl yatılı misafir geliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…