2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar..

bebişleri uyuttunuzmu herkes nerde?..

ecriin, yarın geliyonuz dimi?

slcn, eli hep kulağında demişsin, kulagımı agrıyoki acaba? parmagınla kulagını kapattıgında rahatsız olıup aglıyosa kulagında problem olabilir canım..

ben güya uyuttum canım, ama mıkır mıkır arada da basıyo çığlığı..

kız kuzuları uyuttunuz da burada napıyorsunuz bakiim :)

haha ben de uyuttum da, tıkınıyorum. gidip yatcem şincik.

kızlar benim kıza pazartesi günü rota aşısını yaptırdık,ya 3 gündür bittik resmen,aşırı huysuz,biraz ishalide var...karma aşılarda hiç böyle olmamıştı,anamdan emdiğim burnumdan geldi resmen...

kizin ustune iki oldu kalktogim uyuyor hala masallah kuzuma 6ya kdr uyursa dogdugundan beri uyanmadan uyudugu ilk gece olcak en uzun 4saat uyudu simdiye kdr

kizin ustune iki oldu kalktogim uyuyor hala masallah kuzuma 6ya kdr uyursa dogdugundan beri uyanmadan uyudugu ilk gece olcak en uzun 4saat uyudu simdiye kdr

kız uyudu madem uyusana sende napıyon bu saatte pc başında sen heralde bilgisayar kucağında öyle yatıyon arada birde girip yazıyon :90::90::90:

günaydin kizlar kimsecikler yok

günaydın sende benim gibi erken kaldırılıyon galiba bebeğin trafından benemkide 5 yada 6 da uyanıyor sabahları daha fazla hiç uyuduğunu görmedim gecede 2,5 saatte bir kalkıyor uyuduğum uykudan birşey anlamıyorum bunada çok şükür tabi.

dün sinir oldum benim kocaya muhteşem yüzyılı izyleyecektim baktım söylenmeye başladı neymiş osmanlı tarihini saptırıyorlarmış sinir oluyormuş o diziye çok biliyorya kendisi osmanlı tarihini.sesimi çıkarmadım kendiside bilgisayardan kuran cüz takip etmeye başladı kulağında kulaklıkla dinliyor bana tv sesini kıs dedi bende hem elifi sallıyor hemde filme bakıyorum zaten sesi kıstım elifi uyutuyorum diye yine bana sesini kıs deede tv nin bende o kulaklığı bir çıkar kulağından bak dedim sesi açıkmı açık değilmi dedim kumandayı duvara fırlattım elifide aldım yatak odasına gittim saat de daha 21;30 elif uyudu bende yatağa girdim ama sinirdem uyuyamadım.gece de geldi sarılıp öpüyor hiç pas vermedim ama gece uyuduğumda farkında olmadın sarılmışım affettiğimi zannetti baktım yine sarıldı ahtapot gibi.sabahda işe gidince öptü gitti hiç pas vermedim gecede isteyerek sarılmadım dedim uyku arasında sarılmıyşım dedim güldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…