2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayy bizimde ilk evlilik yıldönümümüzde akrabaları gelmişti kocamın sinir olmuştum seninkide o hesap olmuş canım yaa..bbeği olanbirine nasıl yatılı misafir geliyo ya

hemde pazartesıye kadar kalcaklar. gıremıycem de k.k. ya

saol cnım kolay gelsın sanada dogum gunundede olurmu bu yaa kım gelıyor
bende anneme gıdıcem bıraz sonra yengemler gelıyormus

esımın halası gelıyor. gorumcem de kalcak. ozleyın benıııı

canım doğum günün kutlu olsun
keşke kabul etmeseydin hem eşinin akrabaları yokmu niye sende kalıyoki

gunaydin haniimlar
eliifim cepten yaziom balum pasta gomlek aldim cicek yaptirdim yemegede kofte patayes salata ama kiz kardesim bendeydi yarican yataktan cikabilirsem gelcem godugimda var

pike canim yarasin kuzuna sen bu arada kac kilosun merak ettim

canım şimdi 57 kiloyum, tartıldım geldim :)

nasılsınız kızlar
bebeğini oturtmaya başlayan var mı?

kucağımda mutlaka oturuyor canım, yatmayı sevmediği için hep oturur pozisyonda durmak istiyor.

selam kızlar
çok kötü grip oldum inşallah ogluma gecmez sureklı kucak ıstıyor napıcam bılmıyorum

canım çok geçmiş olsun, inşallah kuzuya geçmez ama geçerse de atlatır hemen merak etme, sen de dinlenmene bak, annenler baksın oğluşa :)

baluummmm doğumgünün kutlu olsun canım ya, pek kalabalık olcaksınız ama neyse artık, üzme kendini :) mutlu yıllar

şu iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar?100 ml yazıyor içirin diye doğru mudur acaba?bu kız yine çıldırdı uyumuyor.

şu iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar?100 ml yazıyor içirin diye doğru mudur acaba?bu kız yine çıldırdı uyumuyor.

ben kullandım canım bi arkadaşta vardı iyi geldi bugün eşime bende aldırcam.benim kızda geceleri uyumamaya başladı...

bu millet nerde bugün be ya..sinir kat sayım çok yüksek bugün benim uykusuzum ondan heralde gece 3 ten beri uyumadım bide benim kütüğe sinir oluyom kavgA falan etmedik ama o dışarıda gidiyo işte de olsa rahtlıyo sonuçta arkadaşlarıyla gır gır şamata bende ev hapsi..sadece hafta sonu dışarı çıkabiliyoruz..ailem denizlide kimse yok ankarada tanıdık patlayacağım iyiki burası var yarabbim:26::26::26::26:

hislerime tecüman olmuşsun tatlım.. yalnız değilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…