ayy bizimde ilk evlilik yıldönümümüzde akrabaları gelmişti kocamın sinir olmuştum seninkide o hesap olmuş canım yaa..bbeği olanbirine nasıl yatılı misafir geliyo ya
saol cnım kolay gelsın sanada dogum gunundede olurmu bu yaa kım gelıyor
bende anneme gıdıcem bıraz sonra yengemler gelıyormus
hemde pazartesıye kadar kalcaklar. gıremıycem de k.k. ya
esımın halası gelıyor. gorumcem de kalcak. ozleyın benıııı
misafır gelıyormus hemde yatılı. Ya bugun benım dogum gunum. Evlendıgımızden berı bu 2. Dogum gunum gecen senekınde enısteyı hastaneye kaldırmıslardı bısey yapamamıstık esımle. Bu sene de bu cıktııı
pike canim yarasin kuzuna sen bu arada kac kilosun merak ettim
nasılsınız kızlar
bebeğini oturtmaya başlayan var mı?
selam kızlar
çok kötü grip oldum inşallah ogluma gecmez sureklı kucak ıstıyor napıcam bılmıyorum
misafır gelıyormus hemde yatılı. ya bugun benım dogum gunum. evlendıgımızden berı bu 2. dogum gunum gecen senekınde enısteyı hastaneye kaldırmıslardı bısey yapamamıstık esımle. bu sene de bu cıktııı
şu iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar?100 ml yazıyor içirin diye doğru mudur acaba?bu kız yine çıldırdı uyumuyor.
ben kullandım canım bi arkadaşta vardı iyi geldi bugün eşime bende aldırcam.benim kızda geceleri uyumamaya başladı...
ne kadar vermiştin?biberonla mı verdin?
50 ml biberonla verdim.günde en fazla 100 ml veriliyo sanırım.
acaip basim agrio sag kasim cikcak sanki
bu millet nerde bugün be ya..sinir kat sayım çok yüksek bugün benim uykusuzum ondan heralde gece 3 ten beri uyumadım bide benim kütüğe sinir oluyom kavgA falan etmedik ama o dışarıda gidiyo işte de olsa rahtlıyo sonuçta arkadaşlarıyla gır gır şamata bende ev hapsi..sadece hafta sonu dışarı çıkabiliyoruz..ailem denizlide kimse yok ankarada tanıdık patlayacağım iyiki burası var yarabbim:26::26::26::26:
hislerime tecüman olmuşsun tatlım.. yalnız değilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?