Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben üye oldum oraya.ama dowlandı yapamadım yaa.hayvan ve yüz şekillerini çıkarmak istiyorum sen yapabildinmi.ekrandan takip edilenler var onları görebiliyorum ama o da ilerisi için lazım.
Selam kızlar bebişlerin günü gününü tutmuyor agularlar üzmeyin kendinizi kocacıgım bilgisayarda takılıyor ben de cepten takip edeyim dedim hahahhah çareler tükenmez di mi onu bunu bırakında hep beraber şu saç dökülmesine çareeeeee bulalım yoksa kel kalacağızzzz:)
selam hatunlarkızı attım beşiğe açtım dönencesini konuşuyo çığırıyo kendi kendine az kaldı birazdan ağlamaya başlar kedi miyavlıyo sanki
![]()
selam hatunlarkızı attım beşiğe açtım dönencesini konuşuyo çığırıyo kendi kendine az kaldı birazdan ağlamaya başlar kedi miyavlıyo sanki
![]()
birde ögle deneyeim artik bu ay vermeyeyim diyordum. cünki her verisimde kusuyor.mide alisirsa kusar dururu diye korktumben sebze çorbası yapmıştım hafif püremsi. öyle sulu sulu. Pek sevmiyorlar ne yazık ki. Ama yedi zaman zaman öğürerek. İçine aptamil1 kattım ben. Tadı daha iyi oldu hem. Bir de öyle dene istersen.
hoşgeldinbenim kuzu kimbilir napıyo özledim ben de o cıvıltılarını duymayı işe başlayalı
![]()
evet canım indirdim ben. ekranın sağ tarafında free downloads diye bi yer var. orda similutions yazıyo.ona tıkla orda çıkıyo canım indirceklerin
çığırırarak konuşuyo yok baya duruyo yani en fazla 20.25 dk sora ağlamaya başlıyo sebebide kaka yapmış rahatsız oluyo heralde küçük hanımsenınkı de cabuk mu sıkılıyo donenceden:)
hoşgeldinbenim kuzu kimbilir napıyo özledim ben de o cıvıltılarını duymayı işe başlayalı
![]()
canım tabiki sorarım akşamüstü yalnız randevumuz.akşam yazarım buraya.bende olmadım hala adet.arkadaşım 6 ay olmamıştı.o yüzden dert etmiyorum olmamsyı ve her ihtimale karşın korunuyoruz
ayyy ozlersın tabı ya. uyudugu zaman ozluyorum ben.
Selam kızlar bebişlerin günü gününü tutmuyor agularlar üzmeyin kendinizi kocacıgım bilgisayarda takılıyor ben de cepten takip edeyim dedim hahahhah çareler tükenmez di mi onu bunu bırakında hep beraber şu saç dökülmesine çareeeeee bulalım yoksa kel kalacağızzzz:)
adını öğren kuşum da ben de alayım biliyon saçlarım kıymetlimdir:)günaydın balum
hayatım eltim kullanmıştı burdan almıştık aktarcıdan kadın önermişti çok iyi gelmişti ona
sanırsam ısırgan otlu bişedi ama tam hatırlamıyorum gürleştirmişti saçlarını
bende alıcam çarşıya inebilirsem tabi
malum dağdayım
vitamine başlasak işe yarar mı acep![]()
selam kızlar.
Kanyat merak etme dökülen saçların yerine yenisi çıkar. Kel klamayız
Sen normal bakımına devam et :d
haklısın tabi saçların çok güzel. Maşallah diyim.