• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gunaydın dıcem ama gec olmus baya:) bıraz evı topla supur derken gec oldu ama olsun.
gunaydınnnnnnnnnnnn:))))))

ben üye oldum oraya.ama dowlandı yapamadım yaa.hayvan ve yüz şekillerini çıkarmak istiyorum sen yapabildinmi.ekrandan takip edilenler var onları görebiliyorum ama o da ilerisi için lazım.

ben indirebiliyorum cnm bi tane denedim oluyo ama şuan vaktim yok hepsini indiremicem

selam hatunlar :3::3: kızı attım beşiğe açtım dönencesini konuşuyo çığırıyo kendi kendine az kaldı birazdan ağlamaya başlar kedi miyavlıyo sanki :16:

günaydın balum

hayatım eltim kullanmıştı burdan almıştık aktarcıdan kadın önermişti çok iyi gelmişti ona
sanırsam ısırgan otlu bişedi ama tam hatırlamıyorum gürleştirmişti saçlarını
bende alıcam çarşıya inebilirsem tabi
malum dağdayım

Selam kızlar bebişlerin günü gününü tutmuyor agularlar üzmeyin kendinizi kocacıgım bilgisayarda takılıyor ben de cepten takip edeyim dedim hahahhah çareler tükenmez di mi onu bunu bırakında hep beraber şu saç dökülmesine çareeeeee bulalım yoksa kel kalacağızzzz:)

vitamine başlasak işe yarar mı acep:53:

ben sebze çorbası yapmıştım hafif püremsi. öyle sulu sulu. Pek sevmiyorlar ne yazık ki. Ama yedi zaman zaman öğürerek. İçine aptamil1 kattım ben. Tadı daha iyi oldu hem. Bir de öyle dene istersen.
birde ögle deneyeim artik bu ay vermeyeyim diyordum. cünki her verisimde kusuyor.mide alisirsa kusar dururu diye korktum

senınkı de cabuk mu sıkılıyo donenceden:)
çığırırarak konuşuyo yok baya duruyo yani en fazla 20.25 dk sora ağlamaya başlıyo sebebide kaka yapmış rahatsız oluyo heralde küçük hanım

hoşgeldin:71:benim kuzu kimbilir napıyo özledim ben de o cıvıltılarını duymayı işe başlayalı:50:

:25::25: aay canım nasıl dayanıyosunuz allah sabır versin
ben yarın düğüne gidicem kaynanama bırakacam onu düşünüyorum şimdiden nerden baksan 4.5 saat

canım tabiki sorarım akşamüstü yalnız randevumuz.akşam yazarım buraya.bende olmadım hala adet.arkadaşım 6 ay olmamıştı.o yüzden dert etmiyorum olmamsyı ve her ihtimale karşın korunuyoruz

Emzirdiğimiz müddetçe böyle durumlar, düzensizlikler çok normal. Hormonlarla alakalı. Doğrusunu yapıyorsunuz. Emzirmek asla ve asla bir korunma yöntemi değildir.

ayyy ozlersın tabı ya. uyudugu zaman ozluyorum ben.

:25::25: aay canım nasıl dayanıyosunuz allah sabır versin
ben yarın düğüne gidicem kaynanama bırakacam onu düşünüyorum şimdiden nerden baksan 4.5 saat
[/QUOTE]

ay dayanamıcam zaten galiba yakında bırakcam işi,bi de bu ara akşamları gidince hiç yüz vermiyo kafasını çeviriyo iyice kahroluyom:5:

kakayla 2 dk duramıyolar zaten yapıldıgı an alınacak:):)

gondak4 butun gun gormuyor senı ondan tabı. zor bı durum. ama alısacak o da bu duruma.

Selam kızlar bebişlerin günü gününü tutmuyor agularlar üzmeyin kendinizi kocacıgım bilgisayarda takılıyor ben de cepten takip edeyim dedim hahahhah çareler tükenmez di mi onu bunu bırakında hep beraber şu saç dökülmesine çareeeeee bulalım yoksa kel kalacağızzzz:)

selam kızlar.
kanyat merak etme dökülen saçların yerine yenisi çıkar. kel klamayız :1:
sen normal bakımına devam et :D
haklısın tabi saçların çok güzel. maşallah diyim.

günaydın balum

hayatım eltim kullanmıştı burdan almıştık aktarcıdan kadın önermişti çok iyi gelmişti ona
sanırsam ısırgan otlu bişedi ama tam hatırlamıyorum gürleştirmişti saçlarını
bende alıcam çarşıya inebilirsem tabi
malum dağdayım
adını öğren kuşum da ben de alayım biliyon saçlarım kıymetlimdir:)

vitamine başlasak işe yarar mı acep:53:

vitamin iyi de bize de iyi gelir zaten kilo veremiyorum:))

merhaba ekim anneleri..ben kasım annesiyim..
burayı çok kalabalık gördüm..sizlere danışmak istiyorum..bana yardım eder misiniz???
:59:
haftaya kayıvalideme gidicem ve bir kaç ay orda kalıcam..bu süre zarfında orda 2 aylık bi kursa gitmek istiyorum.haftanın 5 yada 7 günü olacak..ama kesin 2 ay....mesleğim için çok çok önemli...ama oğlum daha çok küçük..4 şubatta 3 aylık olcak..kayınavlidem ben bakarım diyo ama nasıl olur nasıl bakar hiç içime sinmiyo..korkuyorum..oğlumun uykusu gelince çook ağlıyo..ben bile zor susturuyorum...emziriyorum bir de..hadi sabah bi öğün sağıp bırakırım ama akşama kadar mecbur bir kaç öğün mama yemesi lazım.....eve gelip gitmem imkansız..akşama kadar göğüslerim iyice dolar akar off...
kayınvalideme bir de bakıcı tutalım diyoruz kabul etmiyo, ben bakarım diyo...oğluma hep ben yalnız baktım..alışır mı babaanneye bilmiyorum..onun da ilk torunu..çok hevesli..ben sustururum bakarım, kayınbabam da emekli..o da yardım eder bana diyo...
ne olur fikrinizi söyleyin nasıl yaparız olur mu? çok korkuyorum:26::59:

Back
X