2010 Ekim Bebekleri geliyor

sezeryanla doğum yapan annişler.. hemen sütünüz geliyomu.. hiç mama almadım ben.. acep hangi markanın hangisini alsam.. hiç mamadan anlamıyorum..

sezeryanla doğum yapan annişler.. hemen sütünüz geliyomu.. hiç mama almadım ben.. acep hangi markanın hangisini alsam.. hiç mamadan anlamıyorum..

değişiyo kişiye göre gelir ama doyacak kadar değil benim geldi ama damla damla
zaten çok acıkmıyolar ilk 2 gün mama falan alma huysuzlaşıp uyumassa hemşireler enjektörle veriyolar
ben 2.gece bağırdım doymuyo galiba durmuyo bişe verin artıkta uyusun demiştim yoksa onuda vermicekelerdi açmış meğer yavrum 2kaşık mamayla doydu
su,kayısı suyu bisküvi ilk 1hafta sadece bunları yedim çok geldi 2gündür kayısı suyu içmiyorum püüf söndü memişlerim
doğuma gitmeden bol bol iç belki işe yarar

ama kayısı suyunu yudum yudum değil iştahlı bi şekilde tek seferde iç
zaten izin verdiklerinden sora sürekli ağzın kupkuru olduğu için bi bardak tek dikişte bile kesmiyo

kayısı suyu gaz yapar bebişe diye duymuştum..
ama sende işe yaradıysa ben şimdiden içmeye başliiim.. bide taze beyaz üzüm süt yapar dedi bi tv porgramında i.saraçoğlu, duyduğumdan beri evden üzümü eksik etmiyorum, hatta her mutfağa gidişimde avuç avuç yiyorum..

bebiş için eve geldiğimde vermeye mama alsammıki acep.. eğer alacaksam, ne alsam.. önerdiğiniz bişiy varmı

Kızlar merhaba, ben doğurdum da geldim hihoyyyt

8 Ekim cuma günü epidural sezaryanla 37+4 de 2640 gr 49 cm erdem derin isimli oğlum dünyaya geldi..gayet sağlıklı..

İkimiz de gayet iyiyiz, darısı sizlerin başına..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.bende 18.10.2010 pazartesi günü kavuşuyorum kısmetse kızıma.genel anestezi ile sezeryan olacağım mecburen kanımda pıhtılaşma sorunu varmış bugünkü kontrolde tahlil istedi doktorum sezeryan olacak diye onda belli oldu.birde bizim kız ters durduğu için sezeryan olacağız mecburen.herkese hayırlı doğumlar.

kızlar bn daha doğum yapmadım ama hergun incir yiyorum sütüm şimdiden geliyor ..allah hepmize bol süt nasıb eder işallah...

ayaklarini sicak tut canim bide harekett ettir bacaklarini karninin bebe yagiyla ov bastirmadan

gözünüzaydın canım. geçmiş olsun..
allah sağlıklı sığatli ve hayırlı evlat eylesin..:Saruboceq:

kızlar bn daha doğum yapmadım ama hergun incir yiyorum sütüm şimdiden geliyor ..allah hepmize bol süt nasıb eder işallah...
kuru incirmi yoksa taze incirmi yiyosun..
bende alıp yiyeyim..

ecrinim benim sezeryan tarihini 19 ekime alındı değiştirirmisin :))
baluuuuum şafak dahada azaldı desene.. heyecan varmı heyecan...
allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eylesin...:Saruboceq:

merhaba kızlar .. ben de aralık annesi olacağım nasipse ... bebişleri doğanlara hayırlı olsun .Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah .. bebişe 2-3 damla nar suyu verirseniz gazı olmaz diyorlar .. nasipse ben uygulamayı düşünüyorum .. tabi karar sizin ....

kızlar bende 8 ekim cuma günü 38+6 da kızımı genel sezeryanla dünyaya getirdim saat 16:50 de 3250 gr dogdu 50 cm .çok şükür oda bende iyiyiz ismide gökçe naz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…