sezeryanla doğum yapan annişler.. hemen sütünüz geliyomu.. hiç mama almadım ben.. acep hangi markanın hangisini alsam.. hiç mamadan anlamıyorum..
ayaklarini sicak tut canim bide harekett ettir bacaklarini karninin bebe yagiyla ov bastirmadansen sağmaya devam et tatlım...benm oğlanla emme süt sorunumuz yok ta acaip gazımız var...artık nerdeyse ekmek bile yemicem gaz yapar diye.. o kadar dikkat ediyorum gene gazlı gene gazlı...2 günüdr hiç rahat vermedi...
Kızlar merhaba, ben doğurdum da geldim hihoyyyt
8 Ekim cuma günü epidural sezaryanla 37+4 de 2640 gr 49 cm erdem derin isimli oğlum dünyaya geldi..gayet sağlıklı..
İkimiz de gayet iyiyiz, darısı sizlerin başına..
kuru incirmi yoksa taze incirmi yiyosun..kızlar bn daha doğum yapmadım ama hergun incir yiyorum sütüm şimdiden geliyor ..allah hepmize bol süt nasıb eder işallah...
baluuuuum şafak dahada azaldı desene.. heyecan varmı heyecan...ecrinim benim sezeryan tarihini 19 ekime alındı değiştirirmisin :))
Eczacba | BioGaia Damla 5 ml (ocuk Barsak Sal) | 30,00 TL fiyat ve yorumlar
ismini biogio diye yazmıs arkadas netten arastırdım biogaia damla diye gecio cnm
rita bio-gio diye bir surup önerdiler netten bir incele istersen cok iyi diyorlar gaz sancılarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?