- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
kızlar bende 8 ekim cuma günü 38+6 da kızımı genel sezeryanla dünyaya getirdim saat 16:50 de 3250 gr dogdu 50 cm .çok şükür oda bende iyiyiz ismide gökçe naz oldu
dün sabah saat 11 de oğluşuma kavustum kıslar Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun çok guzel bır duyguymus çok şükür ıkımzde iyiyiz
ne güzel aynı gün doğum yaptık hehehhe tebriklerrrrrr canmmmkızlar bende 8 ekim cuma günü 38+6 da kızımı genel sezeryanla dünyaya getirdim saat 16:50 de 3250 gr dogdu 50 cm .çok şükür oda bende iyiyiz ismide gökçe naz oldu
kızlar neşemeşe isimli arkadaşımız 13 ekim çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan oldu ve oğluna kavuştu. Benden haber vermesi... Darısı başınıza sağlıkla..
Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir...1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına
Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir...1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına
dün sabah saat 11 de oğluşuma kavustum kıslar Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun çok guzel bır duyguymus çok şükür ıkımzde iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?