2010 Ekim Bebekleri geliyor

kızlar bende 8 ekim cuma günü 38+6 da kızımı genel sezeryanla dünyaya getirdim saat 16:50 de 3250 gr dogdu 50 cm .çok şükür oda bende iyiyiz ismide gökçe naz oldu

allah bağışlasın canım..
geçmiş olsun.. sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşlh..:Saruboceq:

dogum yapanlar olmus. gozunuz aydın. Allah analı babalı buyutsun hepımızınkını inş.

kızlar neşemeşe isimli arkadaşımız 13 ekim çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan oldu ve oğluna kavuştu. Benden haber vermesi... Darısı başınıza sağlıkla..

dün sabah saat 11 de oğluşuma kavustum kıslar Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun çok guzel bır duyguymus çok şükür ıkımzde iyiyiz

dün sabah saat 11 de oğluşuma kavustum kıslar Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun çok guzel bır duyguymus çok şükür ıkımzde iyiyiz

hayırlı uğurlu olsun :dance:allah analı babalı buyutsun darısı bızım basımıza işallah..

kızlar bende 8 ekim cuma günü 38+6 da kızımı genel sezeryanla dünyaya getirdim saat 16:50 de 3250 gr dogdu 50 cm .çok şükür oda bende iyiyiz ismide gökçe naz oldu
ne güzel aynı gün doğum yaptık hehehhe tebriklerrrrrr canmmm
kızlar neşemeşe isimli arkadaşımız 13 ekim çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan oldu ve oğluna kavuştu. Benden haber vermesi... Darısı başınıza sağlıkla..

maşallahhhh çok sevindimmmmmm canım arkadaşım tebrikler hoşgeldin yeğenimmmm

Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir... 1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına

hayırlı olsun sinopcum, allah analı babalı büyütsün inşallah :)

anammmmmm masallahhhhhhhhhhh gıııııııııııııııııı
helal sanaaaaaaaaa

Allah analı babalı büyütsün cnm

meliscim hayırlı olsun saglıkla büyüt canım
lovelicim bizimkiler tam yaşıt oldular desene :) saglıkla büyüt yavrunu canım
sinop e gözün aydın canım
neşemeş gözün aydın saglıkla büyüt evladını

Son düzenleme:

maşallah ya. hadı gozunaydın canım. Allah analı babalı buyutsun inş.

Ecrin biliyorum gelemiyorsun bebişten dolaıy ama geldiginde beni de listeye eklermisin :))

Haktan Doruk 16.10.2010 tarihinde saat: 23:48'de sezeryan ile doğdu. Kilomuz: 3460gr boyumuz 49cm durumumuz da iyi maşallah

gunlerdır gıremedım dogum yapanlar gozunuzaydın darısı bekleyenlerın basına.

Benım oglusumda 41+0 haftasında 07.10.2010 da 3.510 gr 49 cm dogdu cok sukur saglıgı yerınde ben hala toparlanamadım onun sıkıntısı var bıraz ama buna sukur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…