2010 Ekim Bebekleri geliyor

meaba kızlar.birden gözüm ilişti topiğinize.okuyunca yazmadan geçemedim.benim oğluşum şuan 9aylık.ilk günlerini okadara özlüyoru ki.her geçen gün büyüyolar sanki sizden kopcaklarmış gibi geliyo.her anları okadar güzel ki.çok zorluklar yaşadım.zor bi bebekti.çok sinirlendiğim aqğladığım zamanlar oluyodu.hiç geçmicek sanıyodum.ama geçiyo.başka zorlukları başlıyo ama sevgin bine katlanıyo:) onların size karşılık verdiğini gördükçe aşık oluyosunuz.bu günleinizin kıymetini bilin.bu heyecanlaınızı doya doya yaşayın.lohusalıkla hiçbişeyi dert etmeyin.çünkü çok kötüde geçse sonra keşke o günler geri gelse diyosunuz.hepinize yeni hayatlarınızda mutluluklar diliyorum kızlar.daha kavuşamayanlarda sağlıkla kavuşsunlar bebekleine inşallah.kolay doğumlar kolay lohusalıklar diliyorum:)

benimde kuzum 09-10-10 tarihinde genel anestezi sezeryanla 3130 gr olarak dünyaya geldi

slm kızlar 15/10/2010 da saat 03:45 de 3600 gr 52 cm olarak doğdu bebişim.bende azcık toparlandım sizlere bakim dedim.

çok sağol canım minicikler bebeklerimiz
oüluma baktıkçahala inanamıyorum benim olduğuna
benimde kuzum 09-10-10 tarihinde genel anestezi sezeryanla 3130 gr olarak dünyaya geldi

slm kızlar 15/10/2010 da saat 03:45 de 3600 gr 52 cm olarak doğdu bebişim.bende azcık toparlandım sizlere bakim dedim.
maşallah kızlar hayırlı olsun bebekleriniz

oh oh maşallah bebeklerimize :)

ecrineceeee nerdesin kıs iyi misiniiiiz?

kızlar ecrinece nin eşinin işyerindeki pc si bozulunca evdeki pc yi işyerine götürüyomus o yüzden nete gelemiyomus bu ara benden haber etmemi istedi...iyilermiş merak etmeyin..dogum yapan arkadaslarım gözünüz aydın saglıkla büyütün inşallah kuzularınızı...

allahın izniyle 18.10.2010 saat 10.30 da 3720 53 cm olarak evımızın guzelı dunyaya geldı allaha şükürler olsun....

canım allah analı babalı büyütsün yavrunu ..
bende nasib olursa aralık annesi olacağım
sezaryen olucam bende
ama epidural düşünüyorum bir türlü cesatret edemiyorum
biraz bahsedermisin nasıl olduğunu

canım ben epıdural normal dogum yaptım ama hıc tavsıye etmem 4 doz ıgne verıldı katatere takılsın dıye sadece doguma 1 saat kala 1 doz yapıldı sadece ve hıcbır ıse yaramadı komple tum acıları cektım hıssettım herseyı sezeryanda dozları tum verıyorlardır muhtemelen ama normal dogumda hıc tavsıye etmıyorum hıcbır ıse yaramıyor sırf tamamen hıssızlesme ıtemezsın cocugu dıye savunma yapılıyor ama bıraz bıle hıssızlık yoktu yanı bosu bosuna belımden vurdurdum ıgneyı ayrıca parası da vardı zaten gunah oldu pısmanım

kız ece nası duzenlenmıs bu lıste hanı ben yokum bensız lıste olurmu nasıl atlarsn benı askolsuunn yaa

tekrar vereyım bılgılerımı

10.10.2010 günü normal dogumla eylül balım 52cm 3.240gram agırlıgında 37+4 dunyaya geldı

Son düzenleme:
bende hatırlatım:) 01.10.2010 tarıhınde sezaryenle dunyaya geldı kaanım. 50cm 3000gr dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…