çok sağol canım minicikler bebeklerimizmeaba kızlar.birden gözüm ilişti topiğinize.okuyunca yazmadan geçemedim.benim oğluşum şuan 9aylık.ilk günlerini okadara özlüyoru ki.her geçen gün büyüyolar sanki sizden kopcaklarmış gibi geliyo.her anları okadar güzel ki.çok zorluklar yaşadım.zor bi bebekti.çok sinirlendiğim aqğladığım zamanlar oluyodu.hiç geçmicek sanıyodum.ama geçiyo.başka zorlukları başlıyo ama sevgin bine katlanıyo:) onların size karşılık verdiğini gördükçe aşık oluyosunuz.bu günleinizin kıymetini bilin.bu heyecanlaınızı doya doya yaşayın.lohusalıkla hiçbişeyi dert etmeyin.çünkü çok kötüde geçse sonra keşke o günler geri gelse diyosunuz.hepinize yeni hayatlarınızda mutluluklar diliyorum kızlar.daha kavuşamayanlarda sağlıkla kavuşsunlar bebekleine inşallah.kolay doğumlar kolay lohusalıklar diliyorum:)
benimde kuzum 09-10-10 tarihinde genel anestezi sezeryanla 3130 gr olarak dünyaya geldi
maşallah kızlar hayırlı olsun bebeklerinizslm kızlar 15/10/2010 da saat 03:45 de 3600 gr 52 cm olarak doğdu bebişim.bende azcık toparlandım sizlere bakim dedim.
Kızlar merhaba, ben doğurdum da geldim hihoyyyt
8 Ekim cuma günü epidural sezaryanla 37+4 de 2640 gr 49 cm erdem derin isimli oğlum dünyaya geldi..gayet sağlıklı..
İkimiz de gayet iyiyiz, darısı sizlerin başına..
canım allah analı babalı büyütsün yavrunu ..
bende nasib olursa aralık annesi olacağım
sezaryen olucam bende
ama epidural düşünüyorum bir türlü cesatret edemiyorum
biraz bahsedermisin nasıl olduğunu
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?