• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı.. :emir_bebek:

69 canım :) saol tatlım tesekkürler..

saolun kızlar daha iyileri sizin olsun:)

bayıldımm yaaaa:) cok tatlılar Allah iyi günlerde giydirsin..

amannnnnıııııın:) kız sen ne güzel seyler almıssın bayıldım :nazar:
:) neredeydin bakıyım sen:) Allah iyi günlerde sağlıkla giydirsin canım

sağol şekerimmmmmmmmmmm a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

1132.jpg
1147.jpg

1151.jpg
1153.jpg
1156.jpg

1160.jpg
1163.jpg
1166.jpg

1169.jpg
1174.jpg
1176.jpg
1193.jpg

1180.jpg
1182.jpg
anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh

dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı.. :emir_bebek:

saol canımm daha iyilerri sizlerein olsun:)
1132.jpg
1147.jpg

1151.jpg
1153.jpg
1156.jpg

1160.jpg
1163.jpg
1166.jpg

1169.jpg
1174.jpg
1176.jpg
1193.jpg

1180.jpg
1182.jpg
anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh

Gökçecim cok güzeller patiklere yeleğe bayıldım anneciğinin ellerine sağlık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..:)

güle güle giyin canım
çok saol canım inş giyindirmek nasip olur
gökçe hepsi cok güzel güle güle giyinsin prenses :nazar:
ay teşekkür ederim canım daha kızıma ne ciciler alcammmm inşşşş senin kıyafetlerede bayıldımmmm çok güzel saglıkla giydir inş

saol canımm daha iyilerri sizlerein olsun:)

Gökçecim cok güzeller patiklere yeleğe bayıldım anneciğinin ellerine sağlık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..:)

canım çok sagol patikleri ben ördüm azcuk acemi işi kaydirigubbakcemile3 ama kızıma yaptım :) rabbim hepimize güzel günlerde kullanmak saglıkla büyütmek nasp etsin inş
jony cimm senin yelekler ne tatlı öreninde ellerine saglık sende saglıkla kullan inş canım:hulya:

ayyy Allaım kızlar maşallahhhh pek güzellerrrrrrr...yaarabbimmm giydirmeyi sağlıklı bi şekilde nasip etsin hepimize:Saruboceq:

1132.jpg
1147.jpg

1151.jpg
1153.jpg
1156.jpg

1160.jpg
1163.jpg
1166.jpg

1169.jpg
1174.jpg
1176.jpg
1193.jpg

1180.jpg
1182.jpg

oyy teyzesi yesin onun cicilrini maşallah barekallah rabbim güzel günlerde giymeyi ,kullanmayı nasip etsin .güle güle kullanın bitanem opuyorumnanaktan

buarada diğer arkadaşlarda sağlıkla giydirirler bebişlerine cicileri inşallah..:nazar::nazar::nazar:

Back
X