• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aramızda e-ticaret işi ile ilgilenen var mı? Şuan çocuğumu bırakıp işe dönmem pek mümkün görünmüyor, özel sektör fazla acımasız saatlerce çalışıp asgari ücret ile çalışıp o yorgunlukla gelip çocuğumla nasıl ilgilenirim bilmiyorum, bu saatten sonra da kpss ile uğraşmak beni korkutuyor daha önce çok çalışıp istediğim puanı alamamıştım, yani kendi işimi yapsam diye düşündüm, şuan günümüzde bir mağaza dükkan açmaktansa internet üzerinden birşeyler yapmak daha kazançlı olur diye düşünüyorum, ne yapsam bilemedim, Trendyol ile de anlaşma yapıp Bebek ürünleri toka giyim vs ile uğraşsam sizce nasıl olur, aramızda yapanlardan da fikir almak isterim

Kızlar aramızda e-ticaret işi ile ilgilenen var mı? Şuan çocuğumu bırakıp işe dönmem pek mümkün görünmüyor, özel sektör fazla acımasız saatlerce çalışıp asgari ücret ile çalışıp o yorgunlukla gelip çocuğumla nasıl ilgilenirim bilmiyorum, bu saatten sonra da kpss ile uğraşmak beni korkutuyor daha önce çok çalışıp istediğim puanı alamamıştım, yani kendi işimi yapsam diye düşündüm, şuan günümüzde bir mağaza dükkan açmaktansa internet üzerinden birşeyler yapmak daha kazançlı olur diye düşünüyorum, ne yapsam bilemedim, Trendyol ile de anlaşma yapıp Bebek ürünleri toka giyim vs ile uğraşsam sizce nasıl olur, aramızda yapanlardan da fikir almak isterim
Dolap gibi uygulamalarla kendini bir deneyebilirsin istersen. Böyle şeylerde riskli aslında kendi işin oldupu için çok emek vermen gerekiyor sosyal medyası olsun ürün tedariki vs yine bir işe gider gibi uğraşmak gerekiyor bwbde düşündüm ama girişemedim kendime güvenmiyorum bir yerde pes ederim sonra maddi manevi emeğim çöp olur. Ufaktan bişeyler alıp dolapta bir satmayı dene mesela neler satılır nelere çok intiyaö olur görmek gerekiyor. Birde uygun fiyata bulabilecepin ürünler olması gerekir

Dolap gibi uygulamalarla kendini bir deneyebilirsin istersen. Böyle şeylerde riskli aslında kendi işin oldupu için çok emek vermen gerekiyor sosyal medyası olsun ürün tedariki vs yine bir işe gider gibi uğraşmak gerekiyor bwbde düşündüm ama girişemedim kendime güvenmiyorum bir yerde pes ederim sonra maddi manevi emeğim çöp olur. Ufaktan bişeyler alıp dolapta bir satmayı dene mesela neler satılır nelere çok intiyaö olur görmek gerekiyor. Birde uygun fiyata bulabilecepin ürünler olması gerekir
Dolapta giymediğim şeyleri koyuyorum bazen ama orda pek satış olmuyor, ben Trendyol üzerinden ve Instagram üzerinden satış yapayım diye düşündüm ama dediğin gibi sonuçta bir emek verecez maddi manevi ve satış olmazsa herşey çöp olacak, bir bütçe ona ayırmak istiyorum ama ya olmazsa ya tutmazsa diye de düşünüyorum hani olsa da olur olmasa da olur diye riske girerek bir girişeyim diyorum ama ortaya koyduğum sermayeyi kaybedersem de hem ben üzülürüm hemde eşimin dilinden kurtulamam 😂

Bu kadar hayatlarını paylaşınca insanlara konuşöa hakkı düşüyor aslında iyi kötü yorumlara açık olmaları lazım. Çocupu o kadar küçükken tekrar hamile kalması bilmiyorum ya garip biraz ama yaşı geçiyor zaten yapacaksa peş peşe olması gerekiyordu mecburen. Bir yandan süt gelsin emziretim diyorum diğer yandan çovuk yapıyor. Valla herkes bir garip olmuş🤣 kardeş konusunda bende çocuğumun bir karddşi olsun hatta birden fazla karddşi olsun çok ama çok isterim ama aynı şeyleri tekrar yaşamayı asla istemiyorum çok zor bir karar bu
Ya benim oğlum çok zor bir çocuk biz tek çocukta kalırız diye düşünüyorum 27 aylık suan 🥹🥹🥹 evet bencede ne bileyim birazcık keşke planlı yapsaydı ama tabi kendi hayatı sonuçta 🥹

Cnm doktorlarda anlamıyor, bn kolay kolay doktora gıtmem, yazın mercan alerjı oldu ama oyle boyle degıl tüm vucudu sardı, dedık ya alerjık bısey yedı yada köyde böcek ısırdı alerjı yaptı cunku baska akla bısey gelmıyor, kenelerden de korkuyordum bı taraftan, doktora gıttık ilaç losyon versın dıye, netıcede oda net bısey demedı, alerjı yapmışbısey dedı ama ney, farklı bısey vermemiştım üstelık, şurup ve merhem verdi, onu kullanmıstım,

6.hastalıkta ateş 40ı geçti evde düşürdüm hemen, fitil saolsun. Benim gözleri sulanıyor dıye doktora gıden ve amelıyat kararı alan arkadasım var oğlu 18 aylık, şok gecirdım. O yaşta ne amelıyatı, her ateşte her burun akıntısında doktora gıdıp sureklı kan aldıranlar var, yazık bebişlere🥺
Döküntü sonradan başladığı için doktor anlamadı evet . Yazın benim kızım el ayak ağız hastalığı oldu. Görümcemin kızı da bizdeydi ilk o hastalandı ateşlendi ondan 1 hafta sonra benim kızım. Görümcemin kızını götürdüklerinde ateşini düşürüp geldiler hastaneden . Onun döküntüleri benim kızımdan da sonra çıktı doktor anlamamıştı döküntüleri görmediği için sonra benim kızda olunca ikisinin de aynı olduğunu anladık. Biz de kan aldırdık malesef antibiyotik be virüs şurubu verip yolladı. Allahtan sonra gerek kalmadı çok şükür içirmedim ilaçları zaten içiremiyorum içmiyor . Ben de bu defa fitil kullandım şurup içiremediğim için . Bizim ateşi en iyi Dolven düşürüyor ama bi türlü zorla ağzına döktüm anında kustu . Çaresiz kalınca gittim . Allah yardımcısı olsun bütün çocukların annelerin 😔

Dolapta giymediğim şeyleri koyuyorum bazen ama orda pek satış olmuyor, ben Trendyol üzerinden ve Instagram üzerinden satış yapayım diye düşündüm ama dediğin gibi sonuçta bir emek verecez maddi manevi ve satış olmazsa herşey çöp olacak, bir bütçe ona ayırmak istiyorum ama ya olmazsa ya tutmazsa diye de düşünüyorum hani olsa da olur olmasa da olur diye riske girerek bir girişeyim diyorum ama ortaya koyduğum sermayeyi kaybedersem de hem ben üzülürüm hemde eşimin dilinden kurtulamam 😂
Bence korktuğumuz paranın gitmesi değilde birileri tarafından başaramayacağımızın söylenmesi bende çok kpss ye hazırlandım mesela ama hiç sonunungetiremedim. İş buldum ile girdim kpss yarım kaldı sonra evlilik sonra çocuk derken pes ettim. Hamile kalınca o ara kpss ye hazırlanıyodum işe girmeyecektim sonra güzel iş bulunca girdim evime de çok yakındı dedim yine de çalışırım sınava ama olmadı sonra hamile kaldım dedim ki çpcuk olunca nasılsa evdeyim daha rahat çalışırım ahajaj gördüm çok kolay çalışılıyormuş🤣🤣🤣 eşim her başladıpımda boşver deyip durdu

Ya benim oğlum çok zor bir çocuk biz tek çocukta kalırız diye düşünüyorum 27 aylık suan 🥹🥹🥹 evet bencede ne bileyim birazcık keşke planlı yapsaydı ama tabi kendi hayatı sonuçta 🥹
Ay 27 mi bizimkilerde büyük 🤣 ne gibi zorlukları var biraz anlatsana ilerde nizi başka neler bekliyor önden duymak kendimi hazırlamak istiyorum 🤣🤣

Bence korktuğumuz paranın gitmesi değilde birileri tarafından başaramayacağımızın söylenmesi bende çok kpss ye hazırlandım mesela ama hiç sonunungetiremedim. İş buldum ile girdim kpss yarım kaldı sonra evlilik sonra çocuk derken pes ettim. Hamile kalınca o ara kpss ye hazırlanıyodum işe girmeyecektim sonra güzel iş bulunca girdim evime de çok yakındı dedim yine de çalışırım sınava ama olmadı sonra hamile kaldım dedim ki çpcuk olunca nasılsa evdeyim daha rahat çalışırım ahajaj gördüm çok kolay çalışılıyormuş🤣🤣🤣 eşim her başladıpımda boşver deyip durdu
Ben bi kere çok çalıştım kpssye, olmadı hiç iyi bir puan alamadım sonra da aynı hevesi bir daha bulamadım, her sene giriyorum ama çalışmadan 😂 bu saatten sonra da çalışmam, ama iş konusunda da vallahi parayı geçtim eşimin diline düşmek korkutuyor beni

Canım her çocuk çok farklı herkesin deneyimleri çok ayrı oluyor. Bizim daha uykularımız ve yememiz düzelmedi öyle söyleyeyim 🙈🙈
Benimde 3 büyük sorunumdan 2 si onlar zagen diğerine aşırı her şeye ağlaması öyle durup dururken ağlar. En zoruda ağlaması bana göre spnra uyku ve yemek. İnşallah düzene girer ya

Ben bi kere çok çalıştım kpssye, olmadı hiç iyi bir puan alamadım sonra da aynı hevesi bir daha bulamadım, her sene giriyorum ama çalışmadan 😂 bu saatten sonra da çalışmam, ama iş konusunda da vallahi parayı geçtim eşimin diline düşmek korkutuyor beni
Kadınların ortak3derdi bu bence onları geçeriz diye korkuyolar bir yerde 🤣🤣🤣 biz çalışırken eşim benden fazla maaş alırdı ama evlenirken hiç parası kalmadı ben ona borç verdim mesela kendilerini fazla yüksekte görüyorlar 🤣🤣

Herkrs çocuğunu bilir ya benimki 1 haftadır hasta burnu akıyor ilaç bile vermedim kendimde hastayım sadece 1 kere parol içtim aynı şekilde oğluma da öyle. Hastalıktan gelen bir keyifsizik yok çünkü normal mızmızlıkları var oğlumu biliyorum. Ama ateş benim çizgimdir ateşi 38i geçerse ben direk hastaneye giderim çünkü kötü bir ateş geçmişimiz oldu o beni korkutuyor. Ayrıca böbrek taşından ameliuat oldu oğlum her ihtimali göz önüne getirmem gerekiyor o yüzden anne bebeğine göre hareket eder. Ufacık şeylerde hastaneye gitmeyi bende doğru bulmuyorum ya kan alma olayı öok sıkıntı gerçekten
Buyuk gecmiş olsun🙏kötü ateş geçmişi varsa insan korkar evet, Allah yasatmasın🤲

Back
X