Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AYYYY BURCU BANA HEP COK ZOR CIKIYO SÜRÜNDÜRÜYOLAR İNSANI RAPORU KAC SENe SONRA VERİYOLAR DEDİLER SIRAYA KOYUYOLARMIŞ DEDİLER

B2 İLE 3 AYDA CIKIYOSA NE GÜZEL VALLA COK SEVİNDİM MAŞALLAH

Canım ben Ankara'da oturuyorum buradaki Zekai Tahir devlet hastanesinde yaptırdım ilk tetkiklerimi. Şimidede raporumu almaya çalışıyorum .. Alınca büyük ihtimalle Maya Tüp Bebek Merkezinde yaptıracağım tedavimi.. Aslında Zekai Tahir'de güzel 1 kuruş para almadılar şimdiye kadar ama sıra çok,hasta çok .. Aşılama bölümü rahat ama tüp bebek kısmı yoğun .. ilk randevu için bile 2 ay sonraya sıra veriyolarmış ve ayrıca tedavi için sırada bekleyen çok hastası oluğu için tüp bebek içinde bekliyorsun.. Bende raporumu alıp özele gideceğim.. Rapor olunca zaten bayağı indirim yapılıyor .. Burcu arkadaşımın da dedği gibi 2.000 liraya geliyor.. Zekai Tahir'de aşılamada değil ama tüp bebekte şu bu derken 1.000 lira alıyor.. Özelde bana daha mantıklı geldi açıkcası.:))

Burcu sen yazınca bende şimşek çaktı.. Bizim ürologta son sperm testimize şöyle bir not düştü: 3 yıllık evli..
Bakalım belkide ilaç vermeden direk rapor verirler belkide ilaç verip biraz bekletirler.. Ama devlet hastanesindeki üroloğumuz ve kadın doğumcu direk aşılama olmaz tüp bebek gerekiyor dedi.. Buda bana raporu kolay alacağımız hissini veriyor ..İnşş..
Birde sizin değerler kaç çıktı mahsuru yoksa yazabilir misin ?

Bilgem bizim sonuçlarımız... 7 milyon spermin yüzde 7 si hareketli morfolojide 5 çıktı..bu sonuçlar direk tüp oluyo zatenn...

Aleyna bana da hep gitme uğraşma yok çok uzun sıralar var falan dediler yok alakası hemen sıra geliyo beklemedik hiç...

Sıra konusunda Burcu çok haklı..
Burcu bizde de 4 milyon sperm hareketli %5 morfolojide %4 ..

Hormon hiç yapılmadı Burcu .. 8-9 ay kadar önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.. Bu sonuçlar ameliyattan sonraki elde edilen sonuçlar.. Ameliyattan önce sperm değerlerimiz bunun yarısı kadardı..
Doktorlar o yzüden bize kesin ve net konuşuyor.. Bu adam için yapılacaklar yapılmış.. Potonsiyeli bu. Bunu zorlayamayız dedi..
Bu iler kısmet işi.. Zaten ben tüp bebeğe yada microya kabulüm .. Burada spermin sayısı önemli değil.. Morfolojiye gelince 0 ile hamile kalanlar var .. Hareketlilikte 0 ile hamile kalanlar var..
Umudumuzu kaybetmeyelim :)

tabiki zaten umudumuzu kaybedicek hiçbişey yok çok şükür. benim ilk yaptırdığım yerde tam tedavi başlıycakken hamile olduğunu öğrenenler bile varmış herşey allahtan ....

Evet çok haklısın ablam tüp bebek tedavsine başladı ve yarında bıraktı çünkü doğal yollardan hamile kaldı..
Bunlar oluyor, az ama oluyor :)

Burcu bizim durumumuz şöyle; evliliğimizin 3. yılını 1 ay sonra dolduruyoruz inş. Eşimin 5 yıllık sigortasıda var. Ben tüm testlerimi yaptırdım ve şükür bir problem çıkmadı. Eşimde varikosel var ve 6 ay önce ameliyat olduk. Ameliyat öncesi 5 milyondu sayımız ve ameliyatın 3.ayında 300 bine düşmüştü. Salı günü özelde 6.ayımız dolduğu için sperm testi yaptırıcaz. Yani 3.sperm testimiz olacak. Hatta 2.sini çapada yaptırdık. Ben değerin çok iyi çıkacağını zannetmediğim için, yavaş yavaş araştırıyorum tüp bebek meselesini. İnfertilite bölümünden al demişsin randevuyu,çok sağol çünkü kaç günden beri çapadan kadın doğum için almaya uğraşıyorum. Gece 12'den sonra bakmıyorudum, sabah saatlerinde bakıyordum ve o yüzden dolu oluyordu tabi. Ben rapor ve tüp bebek için acele ediyorum çünkü yeterince vakit geçti diye düşünüyorum, ayrıca rahim filmimi haziranda çektirdim ve aralıkta onunda tarihi geçecek. Birdaha o sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Bir sonraki haftaya, 11'ine randevu alabilirsem adetime tam 1 hafta falan kalmış oluyor.Şuan 9'una kadar dolu zaten.Güzel denk geldi herhalde.
Sence şimdiden gidip özelde smearimi yaptırayım mı.? Rahim filmim zaten var, birtek adetin 3. günü hormon testlerim yok. Ayrıca eşimin özelde yaptırdığımız sperm testlerini kabul etmezlermi acaba?

moonlıght hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum inan hiç pişman olmayacakın inşallah seninde işlerin çabuk olur .gitmeye başladığında mutlaka yaz bende şimdi 14 nü bekliyorum bakalım neler olucak.

moonlıght simir testini de orda yaptır bende dışarda yaptırıyım mı diye sordum hemşire kız ne gereği var paranı harcama dedi çapada yaptırdım 15 güne verdiler sonucu ilk gittiğinde hasta olursan hormonlarını yaptır sonra tekrar alırsın randevu eşinin andrologla olan gün al hemen simirinide verirsin .
gece 12 de gir hatta 12 02 gibi alırsın kesin
canım sanasa bol şans diliyorum 11 ne azkaldı 14 ü olsa görüşürdük seninle.. inşallah şu raporu alırız...

eşinin özelde yaptırdıklarıda olsada sizi muhakkak androlojiye yollıycaklar orda vericek 2 yada 3 kere 15 gün arayla ama siz yinede götürün sonuçları.

bilge ay ne güzel ablan için ne güzel olmuş allah bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah .bakalım belki bizede vurur böyle güzel şans ne güzel olurdu:)))) ben daha önce mikroenjeksiyon yaptırdım aman diyim kimse stres yapmasın ben 12 gün yattım bidahakine asla öyle yatmam..

Burcu bende micro düşünüyorum zaten görüştüğüm bir iki doktor eşimin sperm sonucuna göre micro olmasına karar verdi..
Bizde rapor için 2. spermiyogram testini yaptıracağımız günü bekliyoruz.. 13 ekim .. 3. testimizde 2 kasım..ondan sonra bakalım rapor için ne isteyecekler.. yada hangi yolu izlememiz gerekecek...

Yatma konusuna gelince ben buraya üye olmadan önce gep yatmamız gerektiğini düşünüyordum ama öyle değilmiş.. İlk gün dinlen sonra günlük yaşamına geri dön diyor dr'lar..
Yolculuk yapıp gezip tozup hamile kalanlar var valla :)
En güzeli ağır iş yapmadan hafif hareketlerle günlük aktiviteni yerine getrimek..

evet canım ya yatmak yok öyle 12 gün. valla gün yaklaştıkça heycanım artıyo ilk rapor çıkıcakmı derdi var sonra yok kaç yumurta toplanıcak kaçı döllenicek tutucakmı off yani keşke şöyle kendiliğinden olsaydı ama hayırlısı demek böyleymiş inşallah hamile kalırızda ..

Evet haıtırlısı buymuş demek ki, ne yapalım..
Ayın 14 'üne de bişey kalmamış..
Senin güzel haberlerini alırız inş. Sorunsuz alırsın raporunu..
D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…