2010 Eyll anneleri buraya

kizlar eslerinizle satla beraber hangi gunde beraber oldunuzz aklinizdamii .bide kac gunde regl oluyodunuzz,,

bizim birlikte olma tarihimiz 6 aralıktı. 5 gün sürmüştü regli
ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummm

canım o zaman son kontrol tarihinde bebeğin boyu ve kilosu diye bir sütün açayım mı???
ya da tarih yerine haftası olarak???

canım o zaman son kontrol tarihinde bebeğin boyu ve kilosu diye bir sütün açayım mı???
ya da tarih yerine haftası olarak???

evet canım olur. kac haftalık oldugu ve boy kilosu :) böylelikle biribirimizin bebeklerinin ne kadarlık oldugunu ögreniriz.

ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummm

canım benim esim askerde o yüzden kesin tarihi cok net biliyorum :)))) bi dahada olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…