- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
-
- #1.081
MeRHaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bende şimdi bugün itibariyle 5+2 hamileyim. sat 9 aralık. geçen hafta cuma öğrendim.öğrenir öğrenmez 4 haftalık oluvermiş çok garip geldi. kan tahlilinde çıktı. teste de silik çıkmıştı. bu cumartesi sabah gideceğim doktora kese görünmemişti. çok merak ediyorum endişeliyim bi görsem rahatlıycam. sonra kalp atışı heyecanı of. kimseye söylemedik keseyi görmeden heyecanımı kimseyle paylaşamamak çok zor oluyormuş. inş buradan çok şey paylaşıp öğrenicem.
kızlar ben geldimmmm :)))))
doktora gittim guatırım için gitmişken ultrasonda cektirdim. bebegim saglıklıymıs ve 11mm olmus. :)))))
arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...
kızlar ben geldimmmm :)))))
doktora gittim guatırım için gitmişken ultrasonda cektirdim. bebegim saglıklıymıs ve 11mm olmus. :)))))
ii aksamlar arkadaslar kızımı uyuttum bi bakayım dedim amma sayfa olmus yaaa..keyifler iidir inş..bende cmrtsiyi iple cekiorum dr gidicez bakalım noolcak..yaa sizlerde kabızlık problemi varmı ara ara cok rahatsız ediyo beni zaten eskiden beri vardı
muhabbetin arasına gireyim de yeni arkadaşları ekleyeyim:)
kızlar sizin hangi kasığınız ağrıyo sağdamı kız soldamı kız yoksa sağmı erkek solmu erkek
şekerim selam...valla benim sağ ağrıyo genelde bir de bacaklarım çok ağrıyor dayanamıyorum
canım ben çok korkuyodum alttan nasıl bakacak diye hiç de korktuğum gibi olmadı :)
zaten dr bana sordu istiyomusun istemiyomusun diye...vajinadan bakınca bebek daha net görünüyor!!
pardon ya pazartesi 4+4 oluyo sanırım ...
kıozlar peki hernekadar batıl inançta olsa hangi kasık kıza hangisi erkeğe delalet edio
sol kız diye biliyorum sağ erkek ama allah bilir genede benim solda çin takvimide kız diyor tatalım senin netarafta ağrı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?