- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
-
- #1.201
cvp yazdığın için teşekkür ediyorum..herkese selam öncellikle herkesi tebrik ediyorum tüm anne adaylarınıArkadaşlar bnde biraz önce kan verdim değerim 1460 olmuş en son 11.01 de 259 du.Umarım herşey güzel gidiyordur.Bakalım birazdan doktorla konuşcam.Muayeneye çağırcak beni sanırım .Ama korkuyorum...Bnm SAT 30.11 2009.İlk başta değer düşük çıkmıştı ama inş. yükseliyor.Geçen sene bir düşük yaşadım.Şu anda korkmuyorum desem yalan olur.Sizlere şunu sorcaktım değerim 1460 olduğunda kese görünür mü acaba?? herkeseee çok slmmm
kızlar bana multivitamin yazdı dktor grip olmayayım diye..bide folic zaten kullanıyorum gunde 1 tane...
kızlar haftaya pirinç tanesi kadar olacakmış.ya şimdi o kalp bir kumtanesindenmi atıyordu..çok duygulandım yaaasenağlama
CANIM BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM.alkisalkisalkisBakalım kısmet,
aslında bişi diyimmi? Maddiyattan değil ama 2-li ve 3 lü testleri yaptırmak bana çok da mantıklı gelmiyor ..... Allahım herkesinkini korusun ama diyelimki ; sonuç olumsuz çıktı ne yapacağız , O kalan 7 ay nasıl gececek, veya aldıracakmıyız ?? Bu çok önemli bir karar... o sonuçlar jher zaman güvenilirde olmuyormuş.
atk canım bizde kesemizi gördük bugün 5+4 üz
ağlama canım..o kadar küçükmüymüş yaaa:1shok: Benim kuzum kum kadar bile değil o zamankafamçokkarıştı
merhaba kızlar nasılsınız benide de aranıza alırmısın bende sanırım erken felan olmazsa eylülde doğum yapıcam 15 eylüle felan denk geliyor doktora gitmedim ama netteki hesaplayıcılara göre 5 haftalık hamileyim inşallah bebişlerimizi hayırlıısyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz
canım hayırlı olsun, eğer son adet tarihini kilonu yaşını yazarsan senide listeye ekleyelim
ayşecim evet ilk gidişim tatlım,umarım görürüz meleğimi..ben adetimin 28.gününde yaptırdım 342.58 çıkmıştı.bidahada yaptırmadım.dfoktorum normal demilşti.yarın tekrar yaparmı bilmiyorum.senin kaç çıktı canım?
aleyna ben 5+4 üm yarın ilk gidişim.doktorum daha önce gelsen göremeyiz demişti o yüzden bekledik.folik asite devam ediyorum ben..hayırlısı olsun seninde bebeğin sağlıkla gelsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?