2010 eylül anneleri bebişlerin ihtiyaç listesini yapalımmı

bozocum doğru almışsın ben eğer o büyük fln gellirseki inşallah gelmezzz aminnnnnnnn

hastanenin yakınından daha küçüğünü alırım diye düşündüm

bnck cnm benimde hiç bişiim yok çok eksiimiz varrr

ayyyy depresyona girecem daha popomu kaldırıp bi çıkamadım..
bebeğin daha hiç bişiyi yok (((((
hazır burdan gaza gelmişken bizde çıkıp bişiyler bakalım bari...

bak tabii lilacım ama bendede hiç bişi yok ben bi posta ağlama krizi yaşadım bu yüzden 12sinde alışweriş yapıcaz biz eyo eyo kızıma ne cicişler alcam bak gör diom kızıma prenses olcak beni kızım

ya ben burayı yeni gördüm
daha bende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç birşey alamdım sadece kıyafet aldım oda okadar çok değil başıma ağrı girdi bunları düşündükçe valla bir ara çıkıp almak gerek bunları

buhar makinesine gelince bende kombili evde oturuyorum oyüzden bu kış soba kurmayı düşünüyorum elektirikli sobada zararlı kombide bende soba önerdim eşime hem ben çok seviyorum sobayı hemde üzerinde demlek koyunca buhar yapar diye düşünüyorum hemde bebeğim sıcak durur

aynen öle tatlım oyüzden buhar makinesi ihtiyaç listesinde nemli yer tutuyor sobalı ewde gerek yok ama zor olmazmı sobalı ewde bide ufaklık olcak havuzlu hanmı ne varmış sirkecide orada herşey çok uygunmuş bizim buhar makinemizi dedemiz almış getirdi geçen gün listemi yasam ölürsünüz gülmkten kıyafet bile almadım daha ben kızıma yaaa buarada tekrar ediorum mustelanın konak önleyici şampuanı varmış çook iimiş kullananlar çok memnun kaldı

canım kombi bizi ısıtmıyor bebeği hiç ısıtmaz ev ısınmıyor bizim ufoyla duruyoruz ama bana ufo baş ağrısı yapıyor bebeğede zararlı
oyüzden düşündük ama kesin bişey yok daha bakalım

nagiş bizde ufoyla ısındık bu sene
zaten burası çok soğuk olmuyo yine ofo kullanırız galiba buhar makinası da alırız abimlae kullandı çok ii yerimseniben

aaa bizimde çantamız nike tan
el ve kolda taşımak için aldım, resmini koysana canım
birde sırt çantası alıcam malum 2 bebeyle bi yere gitmeye kalksam en ideali o olura.s

ekledim canım
ama 2 çocuğa göre küçük gelir bu çanta
ben bile acaba daha mı büyük alsaydım diyorum

listeme yeni ihtiyaçlar ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…