2010 eylül anneleri bebişlerin ihtiyaç listesini yapalımmı

bnck günaydın tatlım
benim kısçemin hiç bişi yok sadece bir iki bakım ürünü bir tulum ve ıvırzıvır
pusetimizi aldık
araba koltuğumuzuda
park yatağımız şiltesi karyola için yanlara süs almış dedoşu
birde buhar makinesi almış dedoşu babasının babasıda bezlerimizi alcakmış sözverdi
heheh haberi yok göççek

Ooo kızlar ne çabuk başlamışsınız alışverişe... Ben daha hiç bişey almadım gibi...
Annemler buradaydı dün bi güzel alışveriş için çıktık eminönüner gittik....
Havzlu hanı bulduk....
Aaaaa annem hiç bişey aldırmadı, bunlar çok pahalı diye... Aynı marka aynı ürünler bizim orda daha ucuz, ben ordan hepsini alırım diye tutturdu....
Yani anlayacağınız bize annemlerin yolu gözüktü bi cumadan gidip ctesi pazar alışveriş yapıcaz ama kimbilir ne zaman....
Bir tek ucuz mahmutpaşadan yukarı çıkarkeen havuzlu hanı geçtikten sonra (kürkçü han a gelmeden) yani kapalı çarşıya çıkan mahmutpaşa yokuşunda sğda bi mağazada hastane çıkışları vardı 28tl bebece marka aynı marka aynı desenler civil bebede 38 tl idi burada 28 tl idi.. Ama sadece sarı turuncu ve pembesi vardı....

Dediğim gibi bir tek ona okey verdi snnem ama oğlumas uygun renkleri yoktu...
Bizim alışveriş bir ay sonra falan olacak heralde bu gicdişle çünkü eşim seyahate gidecek 15 gün falan yok... ancak o döndükten sonra gidebiliriz....

Amaaa sepet beşiğimizi aldık... emnönünde sepetçiler çarşısından..... kocaman bişey... ama tabii çıplak halde aldık.... Annem üzerini elyafla kaplayıp satenler ve fistolarla süsleyecek....
Offf iyi ki de becerikli dkiş nalıştan anlayan bir annem var yaaa... 70 tlye beşiği aldık.. ayakları tekerlekli istediğin yere taşınabiliyor... tekerlerini çıkarırsan sallanabiliyor....
HAzır almaya kalksam 450-500 falan bayılmam gerekecekti....

bizde istanbulda eminönünden toptan almayı düşünüyoduk uygun bebe mağzaları yok mu canım.

Yani fiyatlar aynı....
Biz daha uygun olur diye düşünmüştük....
En basit hastane çıkışları normal bebe mağazalarında 40tan başlayıp 90 a kadar çıkıyor... eee havuzlu han da da aynı markalar 3 aşağı 5 yukarı aynı....
Çıtçıtlı bodyler de öyle 2,5 3ten başlıyor ... eee normal mağazalarda da aynı fiyat....
Altaçma takımı beğendim bitane 22 dedi peşin 18 e veririm dedi...
daha sonra fatihe civil bebeye gittik aynı desen aynı marka peşin 13,5 dü...

Yani hiç de uygun gelmedi bana....

kızlar eminönünde ciddi pazarlık yapmak gerekiyo yoksa ucuza bulamazsınız alahtan ben teyzoşumuda götüreceğim o daha önceden bebe dükyanı vardı herkesi tanıyo ucuza alırız heralde normalden umarım tabii

Kızlar merhaba, ben de henüz alışverişe başlamadım önce listemi toparlayayım dedim ve güzel bi liste hazırladım...umarım sizede yardımcı olur bu liste...işimiz çooooook Allah yardımcımız olsun... :CüvCüv:

Eklentiler

• $bebek_alisveris_liste.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 76

canım okunmuyor listen daha büyüğünü ekleyebilirsen bende kendime fikir arıyorum.

Evet cnm ben de farkettim..buraya yazıyorum listeyi...umarım işinize yarar...

Bebek Giyim-Aksesuar :
Hastane Çıkışı
Zıbın Seti
Organik kısa kollu badi
Organik badi kolsuz
Patiksiz alt pijama
Patikli alt pijama
Alt-üst takım
Havlu takımı Şapkalı
Uzun kollu tulum
Pijama takımı
Eldiven
Çorap
Penye Yelek
Ağız silme bezi
Merserize Battaniye
Penye-Pamuklu Battaniye
Merserize Hırka
Önlük

Park Yatak
Yatak
Yorgan Takımı
Bebe Nevresimi
Emzirme Yastığı
Bebek Telsizi
Oto Koltuğu-Ana Kucağı (6-20 kg)
Puset
Kirli Sepeti

Bebek Sağlık-Bakım :
Ateş Ölçer
Buhar Makinesi
Sıcak Su Torbası
Tırnak Makası-Tarak
Termometre
Burun Aspiratörü
Şampuan (Sebamed)
Pişik Kremi (Sebamed)
Bebe Yağı
Emzik ve saklama kabı
Bebek Bardağı
Mama Tabağı ve kaşığı
Biberon ve Biberon Fırçası
Biberon Emzikleri (Delikleri farklı boyutta)
Bebek Çamaşır Deterjanı (Toz Sabun)
Bebek Bezi (Göbek koruyuculu ilk zaman icin)
Islak Mendil
Baticon-Gazlı Bez (Göbek bağı için)
Alt Açma Bezi
Bebek Küveti (Gideri Olan) Kova-Maşrapa

Anne için :
Göğüs Pedi
Göğüs Kremi
Emzirme Sütyeni - atleti
Gecelik
Pijama
Lohusa Külodu

liste uzayabilir de kısalabilir de kızlar....:ecrin_bebek:

eşime çok kızdım kızlar 3 parça şey aldım hewesle gösteriyorum ilgilenmedi çok sinirlendim ilgilenmiyosun babası dedim bana ne dese beğenirsiniz iice ne oldum delisi oldun dedi ama benim kızımın hiç bişi yok ve çok moralim bozuldu ağladım amaona göstertmedim ağladıımı çok moralim bozulup 0lara düştü dün

Şeker Pembe, hiiiç canını sıkma emin ol eşinde çok streslidir....Normalde eşim benim üstüme cok titrer ama bu hamileliğim süresince daha aşırı olur sannıyordum aksine hiç öyle değilmisim gibi davranıyor bazen...anladım ki duygularımızı gizlememeliyiz...Gizli ağlamana gerek yok canm senin ve bebeğinin üzülmesine sebep olduysa o da bilsin....

bilsinde yediremedim kendime onun yüzünden ağladıımı bilsin istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…