- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
güle güle kullanın canım modeli güzelmiş :hulya:
Ooo kızlar ne çabuk başlamışsınız alışverişe... Ben daha hiç bişey almadım gibi...
Annemler buradaydı dün bi güzel alışveriş için çıktık eminönüner gittik....
Havzlu hanı bulduk....
Aaaaa annem hiç bişey aldırmadı, bunlar çok pahalı diye... Aynı marka aynı ürünler bizim orda daha ucuz, ben ordan hepsini alırım diye tutturdu....
Yani anlayacağınız bize annemlerin yolu gözüktü bi cumadan gidip ctesi pazar alışveriş yapıcaz ama kimbilir ne zaman....
Bir tek ucuz mahmutpaşadan yukarı çıkarkeen havuzlu hanı geçtikten sonra (kürkçü han a gelmeden) yani kapalı çarşıya çıkan mahmutpaşa yokuşunda sğda bi mağazada hastane çıkışları vardı 28tl bebece marka aynı marka aynı desenler civil bebede 38 tl idi burada 28 tl idi.. Ama sadece sarı turuncu ve pembesi vardı....
Dediğim gibi bir tek ona okey verdi snnem ama oğlumas uygun renkleri yoktu...
Bizim alışveriş bir ay sonra falan olacak heralde bu gicdişle çünkü eşim seyahate gidecek 15 gün falan yok... ancak o döndükten sonra gidebiliriz....
Kızlar merhaba, ben de henüz alışverişe başlamadım önce listemi toparlayayım dedim ve güzel bi liste hazırladım...umarım sizede yardımcı olur bu liste...işimiz çooooook Allah yardımcımız olsun... :CüvCüv:
Şeker Pembe, hiiiç canını sıkma emin ol eşinde çok streslidir....Normalde eşim benim üstüme cok titrer ama bu hamileliğim süresince daha aşırı olur sannıyordum aksine hiç öyle değilmisim gibi davranıyor bazen...anladım ki duygularımızı gizlememeliyiz...Gizli ağlamana gerek yok canm senin ve bebeğinin üzülmesine sebep olduysa o da bilsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?