2010 eylül anneleri bebişlerin ihtiyaç listesini yapalımmı

ki benim gibi sabırlı kadını zor blur o kafamı kAŞI ayağımı ov sırıtmı kaşı oramı sew buramı okşa pis sapık sewmiom bugün onu hiç

Şekerim pembem o kadar gerilme canım dur bi sakin ol... Yaşanılan her neyse biz kafamızda tekrarladıkca daha da büyük bişeymis gibi gözüküyor bize...Erkekler de aslında koca bir bebek...Bence eşini al karsına canım cicim diyerek izah et en küçük bir inciltici konusmasının ne kadar üzdüğünü seni...dinleyecektir emin ol canım..

konuşuyım derken ben salya sümük olurum biliom huyumu o yüsdende konuşmuom herşeyi hamişliime bağlıo ya ağlamamı kızmamı gülmemi vs herşeyi

Yok yok vazgecme anlat sen...böyle icine attıkca kendini yiceksin...birak yükünü alsın o..sende hafifle...taş değil ya emin ol anlıcaktır cnm...

kadife sıcak tutmaz kalın penyeler var onlar iyi. bide yelek bişeycik olmaz. ama en önemlisi buhar makinesi burunları için birebir

ki benim gibi sabırlı kadını zor blur o kafamı kAŞI ayağımı ov sırıtmı kaşı oramı sew buramı okşa pis sapık sewmiom bugün onu hiç

ya bi benimki var sanıyordum.. her gece uykuya dalması için saçını okşa sırtını sev...,

sabah kalktım hemen uyandığımı gördü sırtıma bastır nolur dedi dedim git işine yaaaaaa
bıktım artık ..onun yüzünden sabahlarım sinirli başlıyor.. ben naz yapıcağıma beyefendi naz yapıyor sanki hamile olan o.... Allah onu kadın beni erkek yapacakmış aslında.. bak nasıl mutlu çift olucaktık o zaman...

Arkadaşlar bırakalım şu kocalarımızı bi kenara...daha güzel tatlı sıkıntılar bekliyor bizi...onun tadını cıkaralım

bakalımm, havlumuzu aldık listeden çıkarayım ayrıca yeni ihtiyaçlar ekliyorum

yeni aldıklarım

havlu mother care
7 li çıtçıtlı uzun kollu badi mothercare
alt açma miderine sermek için muşamba mother care
yastık istikbal
omo baby deterjan
1 paket daha can bebe alt açma örtüsü

Son düzenleme:
emzirme atlet, değilde badisini öneririm, alttan çıtçıtlı belinizin açılmasını engeller hem karnınızı sıkı tutar
e bebekten aldım markası fox, ama kumaşı çok güzel tavsiye ederim
üstelik üst kısmı sütyen gibi duruyor onu giyince tekrardan emzirme sütyenine gerek yok

Bende emzirme badisinin siparişini verdim...Bakalım kaç günde gelecek...Böyle böyle alışverişe baslamış oluyorum nihayet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…