2010 eylül anneleri buluşalımmı???

denizbaris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.266
13
116
İstanbul
İstanbullu eylül anaları hadi buluşup bi eminönü gezisi yapalım havalar fazla ısınmadan.. Şu havuzlu hanı bebek şekeri malzemeleri satan yerleri bi turlayalım.. Sonra da bi güzel kendimizi ve bebeleri doyuralım..
ne dersiniz???

İstanbullu eylül anaları hadi buluşup bi eminönü gezisi yapalım havalar fazla ısınmadan.. Şu havuzlu hanı bebek şekeri malzemeleri satan yerleri bi turlayalım.. Sonra da bi güzel kendimizi ve bebeleri doyuralım..
ne dersiniz???

ne zaman denizciğim yapalım bu turu bana uyar valla alkisalkisalkis

Valla ne zaman derseniz... 29 mayıs olmaz, o zaman biricik yeğenimin doğumgünü var....
Onun haricinde herhangibir ctesi olabilir.
Pazar olmaz çünkü oradaki dükkanlar kapalı oluyor pazar günleri...

Offf bende zaten çok gaz var... bebek üstte yani mideme yakın olduğu için....
Sürekli bi şişkinlik ve gaz var...
Bi de kurufasulyeciye gidersek heralde ben eminönünden o gazla uçup kendimi karşıda bulurum....

off yaa 2. haftası annemin emekli yemeği var bir tek o zaman doluyum yani bu kadar olur :( ama çok çok iyi fikir.

nerdesin şeker pembecim??
çok mu uzak???
yaa aslında ben eminönü fikrini.. Buluşma günü bişeyler de alırız belki bebişlere diye söyledim....
Baka öneriler varsa o da olabilir....
Sonuçta hepimiz için uygun bir yer ve gün bulabiliriz kızlar...
Sizler de fkirlerinizi belirtin, ona göre karar verelim ne zaman ve nerede olacağına...

ben beylik düzündeyim tatlım ya yol beni fena yapıo annemlere bile gidemios çok nadiren gidiyom inanki oyüzden beyikdüzü dedim ben :(

O zaman haziranın 3. haftasına kise program yapmasın eylül anneleri buluşuyor....
Yer için başka fikirleriniz varsa onu da yazabilirsiniz....

Back
X