2010 eylül anneleri buluşalımmı???

Annemlerin gelme ihtimali var. Onlar gelirlerse ben gelemem kızlar... Bebek odası boyanacak pazar günü, o yüzden gelecekler belki temizlik memizlik işleri için....
Ama ben yakınım.. Annemler gelse bile ben gelir 1 saat kalır dönerim....

kızlar haftasonuna az kaldı ,sanırım buluşma yeri cevahir olucak..benimde çocuk odası boyanıcak bu haftasonu işimiz var ama eşim erteleyebiliriz boya haftayada olur ama böyle buluşma fırsatı herzaman ele geçmez dedi..oyüzden gelicekler ,gelmicekler kesin kararlarını açıklasınlar bizde planlarımızı ona göre yapalım

kızlar zaten az kişiydik sanırım şimdi iyice sayımız düştü:(((( buluşma hayalimiz başka bahara kaldı galiba:((( neyse sağlık olsun ne yapalım kısmet olursa bebişlerimizle birlikte buluşuruzyerimseniben

NOLDU BULUŞMAYA KIMSE GELMIYORMU?
ben sımdı çıkıyorum akşama tekrar bakıcam..inş. bişeyler yapılır..yoksa bıdaha toplanamayız...hem sıcaklar hem h.sonu herkesın planı programı olur...
neyse kısmet

yaa kızlar ben çok istiyorum bu buluşma gerçekleşsin ama eşim kesinlikle izin vermiyor yatıcaksın dinleneceksin diyor.... Kendisi çalışacağı için ben bırakamıycama göre seni asla tek başına gidemezsin dedi... Korkuyor o da ne yapsın.. Ona da hak veriyorum... Ama çıkıp olaşmak eve tıkılmak da istemiyorum....

kuzucuklarla geleceğiz annlaşılan buluşmaya şahsen eşim artık izin vermio kramplarım artık daha fazla olmaya başladı tansiyonumda yerlerde malesef

Back
X