mercimek çorbası iyi gelmiyor kızlar.Bağırsaklarına ağır geliyor. Gaz falan yapıyor.Bende vermiştim sonra 2 gün çektik gaz olayından..mercimek 8 aydan sonra verilirmiş.Bende sonradan öğrendim
Canım iki tatlı kaşığı çok az. Yavaş yavaş arttır sen onu. Muhallebi ve sebze ezmesiyle devam ediyoruz biz şimdilik. Ama içim rahat değil, çeşitlendirmem lazım menüyü.Yoğurt ve meyvelere başlamamız lazım, daha hiç vermedim. bu arada benim cam rendem yok, ne olacak, sordum bulamadım hiç bir yerde.
Benim oğlum 6 Eylül doğumlu ek 6 ayı dolana kadar ek gıdaya gecmeyecektim ama zayıflıyor sanki 5gundur hasta iyice zayıfladı Ülker'in devam sütunu aldım ama icmiyor kasık mamasını da yemiyor
benim bebeğim 14 eylül doğumlu.kilosu hızla ilerledi ilk aylar ve şuan 9500 gram .doktorum sütümün çok yağlı olduğunu söyledi zayıf olduğum halde .bu ay az kilo almış oğluşum . sanırım sütüm azalmış
ek gıda geçişi için ben önce meyve püresi verdim elma ve armut ile başladım.meyve suyunu sadece 1-2 tatlı kaşığı veriyordum bugün artırmak istedim hoşlanmadı.yoğurt ,çorba ve muhallebi henüz hiç vermedim.sizleri okuyunca çok yavaşmışım diye düşündüm :)
uykusuna gelinde 120 gün boyunca gündüzleri uyutamadımama şimdi uyuyor çok şükür .elma püresi yediğinde daha rahat uyuduğunu gördüm elmanın sakinleştirici bi etkiside varmış.verdiğimiz meyve püresini okuduğum diğer sitelerde 1 su bardağına kadar artırmak lazım diye yazmışlar ama minnacık mideleri nasıl yer okadarını? 3 -4 yemek kaşığı yediriyorum ben.
benim bebeğim 14 eylül doğumlu.kilosu hızla ilerledi ilk aylar ve şuan 9500 gram .doktorum sütümün çok yağlı olduğunu söyledi zayıf olduğum halde .bu ay az kilo almış oğluşum . sanırım sütüm azalmış
ek gıda geçişi için ben önce meyve püresi verdim elma ve armut ile başladım.meyve suyunu sadece 1-2 tatlı kaşığı veriyordum bugün artırmak istedim hoşlanmadı.yoğurt ,çorba ve muhallebi henüz hiç vermedim.sizleri okuyunca çok yavaşmışım diye düşündüm :)
uykusuna gelinde 120 gün boyunca gündüzleri uyutamadımama şimdi uyuyor çok şükür .elma püresi yediğinde daha rahat uyuduğunu gördüm elmanın sakinleştirici bi etkiside varmış.verdiğimiz meyve püresini okuduğum diğer sitelerde 1 su bardağına kadar artırmak lazım diye yazmışlar ama minnacık mideleri nasıl yer okadarını? 3 -4 yemek kaşığı yediriyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?