ben bunu aldım aradığım tüm özellikler tek bir yastıkta mevcut
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlaaaaar meraba herkese, bilgisayarı tamire göndermiştik, 10 günden fazla oldu buraya uğramayalı. Muhabbetleri merak ediyodum. Herkesi çok çok özledim. Umarım herkesin sağlığı yerindedir. Biz iyiyiz çok şükür.....
Kızlaaaaar meraba herkese, bilgisayarı tamire göndermiştik, 10 günden fazla oldu buraya uğramayalı. Muhabbetleri merak ediyodum. Herkesi çok çok özledim. Umarım herkesin sağlığı yerindedir. Biz iyiyiz çok şükür.....
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
ya bide doğumdan önce (iki hafta kadar önce)göğüs uçlarınızı kremleyin diyolar kızlar çatlağı önlemek için siz ne düşünüyosunuz?
bu arada cuma gunu oğluma bır hastane takımı aldım..gümüş renkli beyaz ve parlak..tam istediğim gibi.... cok renkli ve hareketlı sevmıyorum cok beğenerek aldım 50 TL 10.parça ...
bıde orda yarım kollu badılerden aldım %100 kotton ve baskısız.. Tanesi 4.TL.
baktım 2,5 TL lıkler berbat sert- kötü bıraz fazla olsun yawrumu sıkmasın dedeım...bunlarıda beğenerek aldım ,pişman değilim ama hafta sonu mothercare ye baktım orda da 7 tanesi 32 Tl idi aşağı yukarı aynı fıyata ama markası farklıydı bıde onların üretımı çin miş.
alan oldumu kızlar...
varsa bı baksanıza üretım yerıne... ona göre bende alayımç...
kızlarf bebek şekerlerini doğduğu zamanmı yoksa mevlüt zamanımı vermeyi düşünüyosunuz?
bu arada cuma gunu oğluma bır hastane takımı aldım..gümüş renkli beyaz ve parlak..tam istediğim gibi.... cok renkli ve hareketlı sevmıyorum cok beğenerek aldım 50 TL 10.parça ...
bıde orda yarım kollu badılerden aldım %100 kotton ve baskısız.. Tanesi 4.TL.
baktım 2,5 TL lıkler berbat sert- kötü bıraz fazla olsun yawrumu sıkmasın dedeım...bunlarıda beğenerek aldım ,pişman değilim ama hafta sonu mothercare ye baktım orda da 7 tanesi 32 Tl idi aşağı yukarı aynı fıyata ama markası farklıydı bıde onların üretımı çin miş.
alan oldumu kızlar...
varsa bı baksanıza üretım yerıne... ona göre bende alayımç...
ya bide doğumdan önce (iki hafta kadar önce)göğüs uçlarınızı kremleyin diyolar kızlar çatlağı önlemek için siz ne düşünüyosunuz?
bende alacam bundan canım cok begendim.
birde emzirme yastıgı alacam kucagımı alırken korkarım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?