2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada cuma gunu oğluma bır hastane takımı aldım..gümüş renkli beyaz ve parlak..tam istediğim gibi.... cok renkli ve hareketlı sevmıyorum cok beğenerek aldım 50 TL 10.parça ...
bıde orda yarım kollu badılerden aldım %100 kotton ve baskısız.. Tanesi 4.TL.
baktım 2,5 TL lıkler berbat sert- kötü bıraz fazla olsun yawrumu sıkmasın dedeım...bunlarıda beğenerek aldım ,pişman değilim ama hafta sonu mothercare ye baktım orda da 7 tanesi 32 Tl idi aşağı yukarı aynı fıyata ama markası farklıydı bıde onların üretımı çin miş.
alan oldumu kızlar...
varsa bı baksanıza üretım yerıne... ona göre bende alayımç...

Kızlaaaaar meraba herkese, bilgisayarı tamire göndermiştik, 10 günden fazla oldu buraya uğramayalı. Muhabbetleri merak ediyodum. Herkesi çok çok özledim. Umarım herkesin sağlığı yerindedir. Biz iyiyiz çok şükür.....

kızlar bende yıllık izindeydim bugün başladım tekrar işe,çok zor oluyoorr
sitede benden başka insülin kullanan var mı??

hoşgeldin melek geçen seni sormuştum bende umarım iyisindir

hosgeldin canım bende seni merak etmiştim. senin bebişin nasıl? gittin mi doktora son zamanlarda

ya bide doğumdan önce (iki hafta kadar önce)göğüs uçlarınızı kremleyin diyolar kızlar çatlağı önlemek için siz ne düşünüyosunuz?

herkese mrblarrrrrrrr

nasılsnz bakalım bız hamdolsn kı ıyıyz

saglık ocagndan geldım sımdı

tetanoz 2 vurundum

rutın kontroller olduu ve kılo almamısım gecen ayla aynı cıktım

hemsıre yememle alakalı sandı bende sabah aksam bırer saat yuruyrm dedım

ıstersen azalt dedı

ya kızlar ılla her ay kılo almak zorunda mıyız?????????????????

yememden kısmıyrm ama yuruyrm ve kg almadım ne guzel ıste

ya ebru sallı sadece 1 kg almısken bu ay kg almamam cok mu garıp????????

esım de zaten dunden hazır ıyı tamam yurumeyı azalt demeye basladı

offfffffffffffffff

Canım aldıkların hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inş.
Fiyatlarıda iyiymiş valla çok uygun.

Sağolun kızlar, iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gitmem gerekiyodu ama randevu almayı unuttum akıllı kafamkaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki cumartesiye kaldı kontrolümüz. Aynı gün denize gidicem bi de denize girecek olan yada girmiş olan var mı?? Enfeksiyon olurmuyum??

ben ambalajından çıkardım çekmeceye koydum atmasaydım bakardım. kızımda da hep mothercare kullanıyorum, oğlum içinde o 7 li çıtçıtlılardan aldım. rengi hiç solmuyor yıpranmıyor ağzı burnu eğilmiyor gayet kaliteli.
cicilerinizi güle güle kullanın

ya bide doğumdan önce (iki hafta kadar önce)göğüs uçlarınızı kremleyin diyolar kızlar çatlağı önlemek için siz ne düşünüyosunuz?

cnm bende dusunuyrm hatta her banyodan sonra suruyrm

kardesm 15gun once dogum yaptı ve hemen ertesı gun goguslerı yarıldı

aglaya aglaya emzırıyrmus cok kotu olmus ya ne yapılır baska bılmem kı?????

cagla sıkel 7 aydan sonra ara ara gogsune alkol yada kolanya ıla tampon yaptım dıye

duymustum bakalım denıycem ben

dr ma sordum tampon olayını ben duymadım dene ve soylersn faydasını dedı bakalım

Melek canım hoşgeldin umarım iyisindri şişliklerin nasıl oldu.

Pınar canım hoşgeldin pek girmiyorsun bugünlerde nete göremiyorum seni.

Pembe canım bi yerde okumuştum,çok yürümek rahim kaslarını güçlendiriyormuş ve normal doğum zorlaşıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle yazıyordu.
Aşı olmuşun inşallah ağrısız sancısız atlatırsın canım.

bende alacam bundan canım cok begendim.
birde emzirme yastıgı alacam kucagımı alırken korkarım gibi geliyor

emzirme yastığı büyük hilal şeklinde olanlar daha kullanışlı, bebek oturmaya başlayınca ona destek olarakta kullanılıyor sevibebede kokoş süslü bi model vardı bir bak istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…