2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol çikolata ya sende olmasan naparız bilmiyorum..
peki şu göğüs pedlerini kullanırmıyız?

göğüs pedleri çok güzel ben şimdi bile kullanıyorum çünkü zaman göğüsümden süt geliyor ve çamaşırım kirlenmiyor ki doğumdan sonra bu çokdah fazla olacak süper bişey

çok saol çikolata ya sende olmasan naparız bilmiyorum..
peki şu göğüs pedlerini kullanırmıyız?

rica ederim canım, evet kesinlikle kullanırsınız, en büyük yardımcınız olacak. heleki sütünüz çok gelirse, ztn akma oluyor, bi yere gittiğinizde hatta evdeyken sürekli atlet ve dış çamaşır değiştirmektense bu pedler daha pratik. yanlız bunda da önerim chicco olacak. başka markalarda araştırabilirsin, alırken; antibakteriyel olmasına dikkat etmelisin, birde göğüs pedlerinin her birinin günlük pedlerde olduğu gibi tek tek ambalajlı olması çok önemli. bi yere giderken çantaya hijyen şekilde koymalıyız dimi :)

kızılcıgım ben uzulmuyrm

zaten dıkkatlı dogru seyler yemek ıcın ugrasıyrm ve saatı saatıne yazıyrm

4lıtre su ıcıyrm

ve gunde toplam ıkı saat yuruyrm

asansor kullanmıyrm

bu ay hamur ıslerını azalttım gezmelerım ve mısafırım olmayınca

kg almadım 48.800 basladım bugun 55.300 kg cıktım

selam kızlar nasılsınız...
hafta sonu izmire gittik geldik 2. düğünümüzüde atlattık ohhh dünya varmışş artık rahatım:)

kızlar bebişim baya büyüdü herhalde yolda sallanıp dönüp durdu ..zaten yollarda malum tangır tungur ....son aylar herşeyi fazlasıyla hissettiriyor bebişler..daha önce antalyaya gittim geldim ki dahada uzun biryol hiç biş hissetmemiştim birtek ayaklar balon olmuştu..ama bu yolculuğumda hep karnımı tuttum nasıl baskı yapıyor bide dönüyor durmadan yavrum..gerçi yine sorun yaşamadımda bebişim rahatsız oldu galiba....
ama düğün gayet güzeldi...
siz neler yaptınız kızlar havadis neyim varmı görüşmeyeli??

kızılcıgım ben uzulmuyrm

zaten dıkkatlı dogru seyler yemek ıcın ugrasıyrm ve saatı saatıne yazıyrm

4lıtre su ıcıyrm

ve gunde toplam ıkı saat yuruyrm

asansor kullanmıyrm

bu ay hamur ıslerını azalttım gezmelerım ve mısafırım olmayınca

kg almadım 48.800 basladım bugun 55.300 kg cıktım

Hoşgeldin güzeller güzeli. Resimlerini gördüm harikaydın maaşallah. Allah nazardan saklasın, Araba yolculuğu konusunda aynıyız. Karnımı tutarak ve koltuğu tam yatırarak yolculuk yapıyoruz kızımla. Kendi de nasıl dönüyor, bi tarafta yumruk gibi oluyor. Rahatsız oluyor heralde kuzucuklar. Cumartesi tatile çıkıcaz inşallah rahatsız olmaz prensesimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…