2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar,
biz de yatağını falan ağustosta alacağız nasip olursa..
:asigim:
sağlıkla gelsin hepsi inşaallah..

selam kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız biz çok iiyiz şükür memleketteyim giremiyorum nete
ama sizleri çok özledim
inşallah herkes iidir yine girmeye çalışırım öptüm sizi

Canım bende seni merak ediyordum,hatta bu sabah yine geldin aklıma nereye kayboldu bu kız diye demek ki kalbimiz karşılıklıymışopuyorumnanaktan
İyi olmana çok sevindim.

Birde Kısmet var ne zamandır oda görünmüyor inşallah iyidir yaaa.

maşallah oğluşun büyüyor odanızda hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inş.

canım hayırlı olsun..bıuzde bu hafta sonu çilek ve maskoya baktık ama fıyatlar hakıkaten el yakıyor..
sen ne kadara buldun...
ben şu anda oda düşünmüyorum ...hatta beşikte düşünmüyorum çünkü devasa beşikler ..yatak odama hayatta sığmaz. 5-6 aylık olana kadar bı beşikte -sepette ıdare edıcem... sonra bakıcaz....:))

ben görmemiştim canım ikisi bir arada,zaten yan yatmayı alalaı çok oldu,toy zamanlarımdı boğulmayı önleyiciyi alıcağımıda bilmiyordum:))) o yüzden almış oldum..

Canım maşallah bebişine sağlıklı olmasına çok sevindim.
Odasıda hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.

ayy neyii cok merak ettim özelden yazsana canım :)
bebek sekerlerini gördümm cok sirinler ama ben buzdolabı süsü düşünüyorum

sağol tatlım..evet fiyatlar hep öyle bizde pazarlıkla 2300 e anlaştık..büyüyen karyola,3 kapılı dolap,alt açmalı şifonyer,raf ve birde tekli bi dolap gibi bişey va oda şifonyer tarzı..ilk aylr bende odamda yatırıcam gerçi park yatak alıcam sonrada kısmetse odayı kullanıcaz ama işte heves odada yapalım dedik..

Bende oda yapamıyacağım maalesef evim müsait değil.
Park yatakla idare ederim diyorum ama bakalım daha o bile alınmadı yaa ben ne yapacam bu kadar şeyi nasıl alacam da yetiştirecem ooff.

rica ederim canım, aldınızmı kozmetiklerini, güle güle kullansın kuzucuğun

saol canım aldım chiccodan,pişik kremini mothercarden aldım çok tavsiye etmişlerdi onunda içeriğine baktım öyle aldım..ama ben cidden bilmiyodum bebek şampuanlarının içeriklerinin bu kadar önemli olduğunu

kızlarf bebek şekerlerini doğduğu zamanmı yoksa mevlüt zamanımı vermeyi düşünüyosunuz?

ben şöyle planlıyorum, doğduğu zmn hastanede vermeye ve eve gelenlere dağıtmaya hazırlıcam. mevlüt için bebek çikolatası yaptırcam pelitle anlaştım. birde bebek kurabiyesi yaptırcam mevlütte gelenlere vermeye. ama hastanede vereceğim şekeri fazla yapıcam içinde şeker değil lavanta olacak magnetli. yani hatıra amaçlı. mevlüttede isteyenlere bundan vericem hatıra amaçlı. neticede çikolatayı ve kurabiyeyi hatıra olarak saklayamazlar

kızlarf bebek şekerlerini doğduğu zamanmı yoksa mevlüt zamanımı vermeyi düşünüyosunuz?

mevlüt zamanı vermeyi düşünüyorum..
doğduğunda çikolata ikram edebiliriz, zaten bebeğin kırkı çıkana kadar eve kimseyi kabul etmeyiz kimse de gelmez herhalde konu, komşu akraba falan..
annem öyle dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…