selam kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız biz çok iiyiz şükür memleketteyim giremiyorum nete
ama sizleri çok özledim
inşallah herkes iidir yine girmeye çalışırım öptüm sizi
kızlar cmt si oğluşumu gördüm 1200 gr 35 cm olmuş..nasıl hareketliydi canım benim çok güzeldi..herşey yolunda dedi doktorum..kasıklarda hissediyordum ya baş aşağı duruyormuş ondandır dedi endişelenicek bişey yokmuş..bu arada odasının siparişinide verdik modokodan bi bebek mağazasından,bir ay sonra gelicek..ama haşim işçcana gidemedik artık oda bu haftasonu olucak inşallah..
kızlar cmt si oğluşumu gördüm 1200 gr 35 cm olmuş..nasıl hareketliydi canım benim çok güzeldi..herşey yolunda dedi doktorum..kasıklarda hissediyordum ya baş aşağı duruyormuş ondandır dedi endişelenicek bişey yokmuş..bu arada odasının siparişinide verdik modokodan bi bebek mağazasından,bir ay sonra gelicek..ama haşim işçcana gidemedik artık oda bu haftasonu olucak inşallah..
yan yatırma ve boğulma önleyici yastığı neden ayrı ayrı alıyorsunuz fisfisfis ikisi tek yastıkta olanını alsanız daha ekonomik ve kullanışlı olmazmı.
ayrıca yastığı düz değil eğimli olarak alınki bebeğiniz kustuğunda kusmuğunu geri yutup boğulma riski minimum olsun.
günaydın canım...
geçen pazar da biz oradaydıkk...bayılıyorum oraanın kahvaltısına helekiiii yazamıcamm şimdiii en çok yenen şey o sende anlamışsındır sanırımm süper yapıyoolar ya.. cokacimcoook ayrıca bebek şekerleride var orada gördünmüü? çok tatlılarr...
canım hayırlı olsun..bıuzde bu hafta sonu çilek ve maskoya baktık ama fıyatlar hakıkaten el yakıyor..
sen ne kadara buldun...
ben şu anda oda düşünmüyorum ...hatta beşikte düşünmüyorum çünkü devasa beşikler ..yatak odama hayatta sığmaz. 5-6 aylık olana kadar bı beşikte -sepette ıdare edıcem... sonra bakıcaz....:))
maşallah sleepy...
çikolata çok saol,hafta sonu bebek şampuanlarıyla ilgili söylediklerin çok işime yaradı
ben görmemiştim canım ikisi bir arada,zaten yan yatmayı alalaı çok oldu,toy zamanlarımdı boğulmayı önleyiciyi alıcağımıda bilmiyordum:))) o yüzden almış oldum..
kızlarf bebek şekerlerini doğduğu zamanmı yoksa mevlüt zamanımı vermeyi düşünüyosunuz?
rica ederim canım, aldınızmı kozmetiklerini, güle güle kullansın kuzucuğun
kızlarf bebek şekerlerini doğduğu zamanmı yoksa mevlüt zamanımı vermeyi düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?