2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben 1 kez havuza gittim. insallah birsey olmayız

cnm geçmiş olsun kardeşin bepantene sürsün çok iyi geliyor. isterse dr una da sorup alsın. bir süre silikon gögüs uçlarından alıp öyle emzirirse daha kolay iyileşir

kızlar bende yıllık izindeydim bugün başladım tekrar işe,çok zor oluyoorr
sitede benden başka insülin kullanan var mı??

Merhaba canım olsun doğum iznimizede az kaldı azıcık daha sabır :)
Bende bu hafta çıkıcam kızlar kısmetse izne.
Birde yanlız değilsin bende insülin kullanıyorum. Dünde 2 defa 6 ml.
Sen nasıl kullanıyosun canım.

kızılcıgım ya yuruyun dıyorlar normal dogum ıcın? bende anlamıyrm

dr bır saatı gecırmedgn surece yuru dedı

aman bılmem kı hayrlısı artık

marka veya ücreti hiç önemli değil, ben direk arkasını okuyorum paraben varsa katiyen kullanmam almamda.

teşekkür ederim canım hoşbulduk:)) artık evde olduğum için arada sırada girebiliorum canım ama takipteyim sizi

merhaba kızlar uzun süredir giremedim umatım keyifler iyidir tatsız bişey yoktur oğlumla biz iyiz yoğun bi haziran ayı geçirdik işyerindeki yoğunluk evdeki tadilat yaz gelince düğünlerin sıkıntısı ama şükürler olsun iyizzz

cumartesi günü biraz alışveriş yaptık annanemiz burdaydı bıcır bıcır ciciler aldık seçim yapmak nekadr zor biçöok eşyanın içinden evde şuu alıcaz bunu alıcaz diyorduk gidince şaşırdık

bebeklerimiz eylülde gelecek içlerine giydirmek için aldığımız çıt çıtlı badileriniz genel uuzn kollumu kısamı ? Ben 3-4 tane kısa kollu 2 tane de uuzn kollu aldım karar veremdim uuz<nmu kısamı alayım diye araştırıp biraz daha alıcam sizceeee

emzirme yastığı büyük hilal şeklinde olanlar daha kullanışlı, bebek oturmaya başlayınca ona destek olarakta kullanılıyor sevibebede kokoş süslü bi model vardı bir bak istersen canım

tamam canım saol. alırken ikisinide seviden alırım. daha cok alacagımm var cokkkkk

Tamam işte canım bak doktorunda söylemiş sen yürüme işini biraz azalt.Evet bende duymuştum yürümenin normal doğuma olan faydasını ama herşyin fazlası zarar.
Azıcıkta yemne dikkat edersen olur biter.

onu nasıl kullanıyoruz çikolatam?

silikon göğüs ucunu emzireceğin zaman göğsüne yerleştirip öyle emziriyorsun gayet pratik, göğüs uçları yara olunca bunu kullanmak gerek, diğer türlü bebek her emdiğinde size işkence oluyor ve kanayabiliyorda bebeğin ağzınada gidebilir bu kan allah korusun. o yüzden bunu tavsiye ederim. yenidoğan alın numaralı satılıyor.

doktorum bana her gün 30 dk yürü dedi 15 dk çok yoruluyorsan dinlen sonra devam et yin enormal yürüyor tempoda çok hızlı değil dedi ve ben evde asansörüde kullanmıyorum işyerindende hep merdiven kullanıyorum hareketli olmak bana ii geliyor oturduğıum zaman evde bile uyuşuyorum salınıyorum

merhaba arkadaşlar ben 1 haftadır filan giremiyorum..bu aralar morelim bozuk ailevi sorunlarımız var..

Bugün oğlumla 31+0 olduk..yani 32. haftamıza girdik..Hayırlı bi şekilde doğar bebeklerimiz inşallah..
inşallah sizlerde iyisinizdir geçmişe bakamadım..

çok saol çikolata ya sende olmasan naparız bilmiyorum..
peki şu göğüs pedlerini kullanırmıyız?

Kızlar yaaa burda tek kilo alamayan ben miyiiiimmm ???
Siz aldık diye üzülüyorsunuz ben alamadım diye üzülüyorum(((

canım kilo almamaış olmak sağlıksız olduğun anlamına gelmiyor
bend ebu ay almadım 7. aydayız ben 6 kilo aldım daha ve doktorum çok güzel giitğimi söyledi çok kilo almakta iyi değil aynı zamnda ben diyetisyene gidiyorum günde 7 öğün yiyorum düşünebiliyormusn bebeğim son doktora giitğimde 550 gr birden almıştı ve ben gr almamıştım kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…