Sağolun kızlar, iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gitmem gerekiyodu ama randevu almayı unuttum akıllı kafamkaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki cumartesiye kaldı kontrolümüz. Aynı gün denize gidicem bi de denize girecek olan yada girmiş olan var mı?? Enfeksiyon olurmuyum??
cnm bende dusunuyrm hatta her banyodan sonra suruyrm
kardesm 15gun once dogum yaptı ve hemen ertesı gun goguslerı yarıldı
aglaya aglaya emzırıyrmus cok kotu olmus ya ne yapılır baska bılmem kı?????
cagla sıkel 7 aydan sonra ara ara gogsune alkol yada kolanya ıla tampon yaptım dıye
duymustum bakalım denıycem ben
dr ma sordum tampon olayını ben duymadım dene ve soylersn faydasını dedı bakalım
ya pehlivan gibi olduk ha orayı kremle burayı kremle
cnm geçmiş olsun kardeşin bepantene sürsün çok iyi geliyor. isterse dr una da sorup alsın. bir süre silikon gögüs uçlarından alıp öyle emzirirse daha kolay iyileşir
kızlar bende yıllık izindeydim bugün başladım tekrar işe,çok zor oluyoorr
sitede benden başka insülin kullanan var mı??
saol canım aldım chiccodan,pişik kremini mothercarden aldım çok tavsiye etmişlerdi onunda içeriğine baktım öyle aldım..ama ben cidden bilmiyodum bebek şampuanlarının içeriklerinin bu kadar önemli olduğunu
Melek canım hoşgeldin umarım iyisindri şişliklerin nasıl oldu.
Pınar canım hoşgeldin pek girmiyorsun bugünlerde nete göremiyorum seni.
Pembe canım bi yerde okumuştum,çok yürümek rahim kaslarını güçlendiriyormuş ve normal doğum zorlaşıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle yazıyordu.
Aşı olmuşun inşallah ağrısız sancısız atlatırsın canım.
emzirme yastığı büyük hilal şeklinde olanlar daha kullanışlı, bebek oturmaya başlayınca ona destek olarakta kullanılıyor sevibebede kokoş süslü bi model vardı bir bak istersen canım
kızılcıgım ya yuruyun dıyorlar normal dogum ıcın? bende anlamıyrm
dr bır saatı gecırmedgn surece yuru dedı
aman bılmem kı hayrlısı artık
onu nasıl kullanıyoruz çikolatam?
kızılcıgım ya yuruyun dıyorlar normal dogum ıcın? bende anlamıyrm
dr bır saatı gecırmedgn surece yuru dedı
aman bılmem kı hayrlısı artık
Melek canım hoşgeldin umarım iyisindri şişliklerin nasıl oldu.
Hoşbulduk canım benim. Şişliklerim eskisi gibi değil canım, okulda fazla ayakta olmadığım için sanırım. Oturup oturup geliyoruz işte. Çarşambadan sonra uzuuuuuuuuun tatilimiz başlıyor.
silikon göğüs ucunu emzireceğin zaman göğsüne yerleştirip öyle emziriyorsun gayet pratik, göğüs uçları yara olunca bunu kullanmak gerek, diğer türlü bebek her emdiğinde size işkence oluyor ve kanayabiliyorda bebeğin ağzınada gidebilir bu kan allah korusun. o yüzden bunu tavsiye ederim. yenidoğan alın numaralı satılıyor.
Kızlar yaaa burda tek kilo alamayan ben miyiiiimmm ???
Siz aldık diye üzülüyorsunuz ben alamadım diye üzülüyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?