2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ben bide okadar çok kilo aldım 14 kg kadarcık(
allahtan çatlamadım ya..bundan sonra dahada dikkat edeyim şü bebe yağını hergn süreyim bari...sonra kilo verince bide çatlaklarla uğraşmayalım

bu arada artık hareketleri daha yoğun hissettiğimiz konusunda sizlere katılıyorum. boyları uzadığı için her yöne dönerken karın duvarımıza çarpıyorlar sanırım. bir de benim oğlan(ben tatlıyı sevmem ama eşim bayılır) babaya benzeyecek sanırım tatlı yeme konusunda. revani hiç sevmem, bana sünger tatlısı gibi gelir :) ama geçenlerde şirkette çıkan revaniyi bile ballandıra ballandıra yedik :) irmik helvası hiççç sevmem, geçenlerde bir balıkçıda yemek sonrası ikram edildi, onu da yuttum. eşim çok güldü, iyi ki sevmiyordun irmik helvasını dedi. bende oğlun sana benzeyecek bu yönden, baba oğul size tatlı yetiştiremeyeceğiz dedim :))

benım bebişimde dondurmayı çok seviyor..2.kaşığı alırken tıkır tıkır dönüp durmaya başlıyor:)
dün annem getirdi çikolatayı dondurmayı yanımada oturdu ben yiyorum o göbüşümü elliyor)hahahahah))
babam geldi pat diye napıyorsunuz bebeğii harekete geçiriyosunuz diye gülüyor..ay çok komiğiz...zaten bi kaşık dondurma yiyeyim hopbidi hopbidi yapıyor:)

mopsy canım sür valla ama hiç çatlağın yoksa vücudunda olmaz sende heralde hani bazılarında hiç çatlama olmuyomuş ya inş çatlamazsın ... benim göğüsler kalçalar catladı ama krem iyi geliyor gibi ama oda pahalı ya azar azar sürüyorum yoksa benım çatlaklara günde 2 defa bol bol sürsem 2 haftada bıter... bayanssulusmile

Kızlar bide bişi sorcam bebeğimizin poposunu pipisini kukusunu kaydirigubbakcemile3 temizlemek için siz ne alıcaksınız ben uni baby yeni doğan alım dıyorum sizce iyimidir alerji fln yapar mı?

haklısın mopsy dondurmada benzer tepkiyi benimki de veriyor. komik oluyor sahiden :)

evt canım ..belkide hiç çatlak olmaz bari bitek kilolarla uğraşırım sonrasında...6 ayda vericem ama kafaya koydum...
bünye meselesi galiba..inş sende daha fazla çatlamazsın canım

Kızlar bide bişi sorcam bebeğimizin poposunu pipisini kukusunu kaydirigubbakcemile3 temizlemek için siz ne alıcaksınız ben uni baby yeni doğan alım dıyorum sizce iyimidir alerji fln yapar mı?

ben chicconun ıslak mendillerinden aldım valla ne bilim hiçte bilgim yok...
bide bana nıveadan numune hediye gelmşti popo mendili..aslında oda hoş bişeye benziyodu.

ben chicconun ıslak mendillerinden aldım valla ne bilim hiçte bilgim yok...
bide bana nıveadan numune hediye gelmşti popo mendili..aslında oda hoş bişeye benziyodu.

bende arkadaşlarımdan fln duydum tahriş fln cok oluyomuş yenı dogan bebeklerde ona göre ıslak mendıller varmış bende bılmıyorum ki hiç

canım ilk zamanlar onu öneriyor herkes geçen e bebekte indirim vardı ben aldım 12li paket..bide niveanınkilei çok öneriyorlar,çocukları alerji olan bi çok kişi..onlardan aldım bi kaç tanede..

ben ilk aylar katiyen ıslak mendil taraftarı değilim, istediği kdr yenidoğan olsun vs.
kaynatıp soğuttuğum içme suyuna pamuk batırark silcem totosunu bamyasını :) sonrası içinde chicco ıslak mendil stoğu yaptım onlarla devam ederim.

nivea prima her nevi ıslak mendil markasını denedim ben kızımda. denek kızım hihihihihi :) oğlum daha şanslı ne kullanacağım konusunda tecrübeliyim, sürekli marka değiştirip denemem gerekmeyecek inş. alerjik bir durumu vs olmazsa

arkasına bak canım, eğer içeriği değişmedi ise; ben kızıma almıştım paraben i öğrenince çöpe attım. bebe yağı ve sabununda vardı

eylül anneleri bişi sorcemm bu forumdaki imza kısmınızdaki doğum çizelgesini nasıl ve nerden yapıyosunuz banada sölermisiniz lüffenn

ilk ben yorum yapim çok güzel cıvıl cıvıl bi okadar sade yatağı tam göremiyorum yatağın yanında alt açma yeri var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…