kızlar slm 2 gundur gıremedim geçmişi bir türlü tam okuyamadım herkes iyi gibi gözüküyor...
ben lierac çatlak kremı kullanıyorum 4-5 gundur hergun suruyorum 2 gunde bır de bebe yağı kullanıyorum cünkü ben cok catladım ...
benım bebişimde dondurmayı çok seviyor..2.kaşığı alırken tıkır tıkır dönüp durmaya başlıyor:)
dün annem getirdi çikolatayı dondurmayı yanımada oturdu ben yiyorum o göbüşümü elliyor)hahahahah))
babam geldi pat diye napıyorsunuz bebeğii harekete geçiriyosunuz diye gülüyor..ay çok komiğiz...zaten bi kaşık dondurma yiyeyim hopbidi hopbidi yapıyor:)
Kızlar bide bişi sorcam bebeğimizin poposunu pipisini kukusunu kaydirigubbakcemile3 temizlemek için siz ne alıcaksınız ben uni baby yeni doğan alım dıyorum sizce iyimidir alerji fln yapar mı?
ben chicconun ıslak mendillerinden aldım valla ne bilim hiçte bilgim yok...
bide bana nıveadan numune hediye gelmşti popo mendili..aslında oda hoş bişeye benziyodu.
Kızlar bide bişi sorcam bebeğimizin poposunu pipisini kukusunu kaydirigubbakcemile3 temizlemek için siz ne alıcaksınız ben uni baby yeni doğan alım dıyorum sizce iyimidir alerji fln yapar mı?
ben de şimdilik sadece bebe yağı kullanıyorum. iyi geliyor ama ilerde yeterli olur mu bilmiyorum.. yaaa bua arada aklıma takıldı bu paraben maddesinden bahsetmiştiniz ya. ben hiç bakmadım şimdi içime kurt düştü. acaba johnson baby bebe yağında paraben var mı biliyor musunuz..
eylül anneleri bişi sorcemm bu forumdaki imza kısmınızdaki doğum çizelgesini nasıl ve nerden yapıyosunuz banada sölermisiniz lüffenn
KIZLAR KIZIM ICIN BU TAKIMI ALMYA KARARVERDIKK NASIL SIZCE?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?