2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BUDA YATAGI KIZLARR AYRICA CIBINLIKTTE YAPILCK VE AVIZESI DE VAR O DA RENKLI AVIZE YUVARLAK UZERINDE YINE BU PAPATYLARDAN VAR UYKU SETIDE ISTEDIGIMIZ MODELI SECICEZ ORDAN

ben şifonyerin üzerine bi aparat ekletiyorum alt açma olarak onu kullanıcam..gerçi yatağın yanında var ama biçok arkadaşım kullanamadık diyince bende öyle bişey yaptırıyorum..

TEsekkurler teyzelerııı babamız bunda karar kıldıı bunu cok bendı cıvılcıvıl dıee sleppycımm saol cnm senınkıde hyrlı olsunn... cıkolatacımm sana nasıl gösterecez:)

anacım yemekten bi geldim hoop tolnatıya,bide çişim geldiki sormayın en sonunda dedim ben çıkıp geliyorum,soruyolar bide nereye diye dedim tuvalete gelecekmisiniz?fesupanallah ya

perdemızı ve halımızda sıparıs verdık onlrda yarın gelıcekkk şükür yavas yavas tamamlıoruz

saoll made teyzesıııı ınsallahh yeterkı saglıkla zamanında gelsınde işesın temızlerız nolcek:)))

çok beğendim canım yatağıda çok şeker allah önce bebişini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi sonrada bu yatağında mışıl mışıl uyumayı nasip etsin

aynısını düşünüyorum corni,onlar sağlıklı olsunda işesin dursunlar:)mesela benim tek hayalim babannesinin yeni aldığı kar beyazı koltuklara işemesi:))

KIZLAR KIZIM ICIN BU TAKIMI ALMYA KARARVERDIKK NASIL SIZCE?

bence çok ciciş, tam kız işi. bıcır bıcır. güle güle kullanın inşallah. oyuncak sandığını önden çekmeceli yaptırmanızı öneririm. üstten açılanlar kullanıcılar tarafından çok şikayet ediliyormuş. çocuklar ellerini sıkıştırıyorlarmış.

suraycımm cok saol cnm
aggeloss tesekkuler canımmm bnm kızımın adıda eylull olcakkk sen hamılemısınn kızına krdes mı gelıo?ınsaallh hepımız sag salım önce kucagımıza alırr snra da uyuturuz ıns:)

canım ilk zamanlar onu öneriyor herkes geçen e bebekte indirim vardı ben aldım 12li paket..bide niveanınkilei çok öneriyorlar,çocukları alerji olan bi çok kişi..onlardan aldım bi kaç tanede..

bende bir alıyım denerim olmadı çikolata nın dediği gibi su ve pamuk kullanırız

sabacım tesskurler cnmm önerın ıcınde sagolll esım gelınce sıparısını vermyee gıdıcezz oyuncak sandıgınıda sölımm dogru söluosun kuzumun ellerı sıkısabılır:allh korusun..madecımm ıns hayalın gerck olurr:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…