2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BENIMKI dun gece gelmiş sarılıyor kardeş kardeş uyuyalım dıyor...
ay nasıl fena oldum canım kocam 9 ay hamılelık 2 ay loğusalık adamcağız 1 sene dayanacak valla... benımkıde eskıden düşkündü...
hep o isterdı ben kaçardım şimdi o kaçıyor :)) bende yakalamaya pek calışmıyorum...
neyse hayırlısı olsun..demekkı erkeklerım genelı bı kaçma eğiliminde :)

hiç bi fikrim yok tatlım, sulandırsan komposto gibi olsa olurmuki acaba
atmadan önce son çare denersin sulanınca komposto gibi içilebilir heralde

ya benim içime de sürekli korku ile sıkıntı arasında bi duygu saplanıo...ama hergün bi kaç defa oluo ,,size de oluo mu???

bende de oluyor canım. ama cok anlık bazen içim öyle sıkılıyorki sanki basıma cok kötü birsey gelmiş gibi biraz hava değişikliği yapınca geciyor

kıyafet alma konusu benimde aklımı karıştırıyor.Eşim gideceğimiz yerde sıkıntı olur bebişin 1 yıllık kıyafetini al diyor.Kışlık şimdiden hazırlanmaz.GErçi yeğenlerimden kalma kıyafetler var nasıl yapacaz hiç bilmiyorum.Artık eşim dönünce liste yaparım istanbuldan alıpta gelir diye düşünüyorum

tam gaz devam yani maşallah sizede 8. aya girince dikkat edin canım

valla ben bu gidişle sezeryan düşünürken normal doğurcam galiba diyorum kaydirigubbakcemile3
ben 8. aya girmek üzereyim galiba bi hesap yapim bakim kaç olmuşşakkıdı

Kızlar sulandırdım ama tadı tuhaf yahu...acı gibi tatlı gibi garip bi tadı olmuş...Atıyım dimi? ama kıyamıyorum da..
öfff...şu dalgınlığımla evi yakmadığıma dua ediyorum, çok dalgın oldum yahu...

neyse sabredelim sonra onlar kosturacak pesimizden

içine biraz limon sıksan nasıl olur ki?

atma canım pilavların yanında falan komposto yaparsınkaydirigubbakcemile3
yazık okadar reçele.

gullesu senın 2. hamileliğinmi canım daha ne istiyorsun okadarda şişman değilsin 2. olmasına rağmen.benim ilk .hemen hemen aynıyız ama benım boyum biraz daha uzun ordan hafif kurtarıyorum...
buarada ilk kızın çok tatlı maşşallahhhh..çok şekermiş

canım benım yaa saolasın. saol canım o hayatım hayatım sizde göreceksiniz Allah'ım bu duyguyu herkese tattırır inşallah .olmayanlarada verir inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…