canım bizim haftada 1 defa oluyor
ztn hamileliğim 5 ayı boyunca askerdeydi, bizde 2 aydır oluyor işte :asigim:
kılzar başka bi konuda akıl istiyorum, vişne reçeli yapıyordum geçen gün, unutup daldırmışım fazlaca kaynatmışım, suyu ağdalaştı, hemen biraz su katıp karıştırdım ama tadı kötü geliyo yediğimde. sizce bunu kurtarabilirmiyim? yoksa atıyımmi
ya benim içime de sürekli korku ile sıkıntı arasında bi duygu saplanıo...ama hergün bi kaç defa oluo ,,size de oluo mu???
bizim fanfini konusu 2-3 günde bi oluyor ..sorunumuz yok:kedi:
tam gaz devam yani maşallah sizede8. aya girince dikkat edin canım
BENIMKI dun gece gelmiş sarılıyor kardeş kardeş uyuyalım dıyor...
ay nasıl fena oldum canım kocam 9 ay hamılelık 2 ay loğusalık adamcağız 1 sene dayanacak valla... benımkıde eskıden düşkündü...
hep o isterdı ben kaçardım şimdi o kaçıyor :)) bende yakalamaya pek calışmıyorum...
neyse hayırlısı olsun..demekkı erkeklerım genelı bı kaçma eğiliminde :)
kızlara face bende foto ekledım ama en şişman benım galiba zemuszemus
Kızlar sulandırdım ama tadı tuhaf yahu...acı gibi tatlı gibi garip bi tadı olmuş...Atıyım dimi? ama kıyamıyorum da..
öfff...şu dalgınlığımla evi yakmadığıma dua ediyorum, çok dalgın oldum yahu...
Kızlar sulandırdım ama tadı tuhaf yahu...acı gibi tatlı gibi garip bi tadı olmuş...Atıyım dimi? ama kıyamıyorum da..
öfff...şu dalgınlığımla evi yakmadığıma dua ediyorum, çok dalgın oldum yahu...
valla ben bu gidişle sezeryan düşünürken normal doğurcam galiba diyorum kaydirigubbakcemile3
ben 8. aya girmek üzereyim galiba bi hesap yapim bakim kaç olmuşşakkıdı
yok canım değildir yani ben 63 le hamile kaldım 77 kg oldum:kedi:
dur bi bakim sanada:lepi:
gullesu senın 2. hamileliğinmi canım daha ne istiyorsun okadarda şişman değilsin 2. olmasına rağmen.benim ilk .hemen hemen aynıyız ama benım boyum biraz daha uzun ordan hafif kurtarıyorum...
buarada ilk kızın çok tatlı maşşallahhhh..çok şekermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?