şeker yüklemesi yapıldı dün atlattım çok şükür çok iyi çıktı sonuçlar kaydirigubbakcemile3 ama göbek fıtığı olmuşum hamilelikte olabiliyormuş ama şuan yapılacak bişi yokmuş zaten zarar vericek boyuttada değilmiş
şeker yüklemesi yapıldı dün atlattım çok şükür çok iyi çıktı sonuçlar kaydirigubbakcemile3 ama göbek fıtığı olmuşum hamilelikte olabiliyormuş ama şuan yapılacak bişi yokmuş zaten zarar vericek boyuttada değilmiş
Ne sıkıcı bir gün Allah'ım çabuk geçsin zaman da bir an önce doğuralımvalla tuzluk gibi hissediyorum kendimi eski hızlı hayatımı ösledimm
kızlar face resim koydum bakın bakalım oğluşumla bana :))
kızlar face resim koydum bakın bakalım oğluşumla bana :))
sağolun kızlar teşekkür ederim kasların ayrılması sonucu oluyormuş fazla yük binmesi vs. vs.. hamilelikte oluyormuş evet benimde yataktan kalkınca aynı öyle üçgen gibi oluyor canım alt karın kaslarımda ağrı oluyor yatarken pozisyon değiştirirken ortopediyede göründüm muayene ederken o teşhis koydu genel cerrahın alanına girermiş sonrada bakıcaz geçmezse çaresine annemdede olmuş ama doğumdan sonra geçmiş bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?