2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeker yüklemesi yapıldı dün atlattım çok şükür çok iyi çıktı sonuçlar kaydirigubbakcemile3 ama göbek fıtığı olmuşum hamilelikte olabiliyormuş ama şuan yapılacak bişi yokmuş zaten zarar vericek boyuttada değilmiş

gözünaydın canım..
göbek fıtığıda neymiş nasıl olmuş ki canım

o da mı oluyormuşakannehir.Canım Allah şifa versin.Geçer inş sonrasında

canım nasıl anlasıldı göbek fıtıgı oldugun? yataktan kalkarken benim göbegim öne dogru üçgen gibi kıvrılıyor. kardesim genelde fıtık oldugunda böyle olur dedi

Ne sıkıcı bir gün Allah'ım çabuk geçsin zaman da bir an önce doğuralım valla tuzluk gibi hissediyorum kendimi eski hızlı hayatımı ösledimm

sağolun kızlar teşekkür ederim kasların ayrılması sonucu oluyormuş fazla yük binmesi vs. vs.. hamilelikte oluyormuş evet benimde yataktan kalkınca aynı öyle üçgen gibi oluyor canım alt karın kaslarımda ağrı oluyor yatarken pozisyon değiştirirken ortopediyede göründüm muayene ederken o teşhis koydu genel cerrahın alanına girermiş sonrada bakıcaz geçmezse çaresine annemdede olmuş ama doğumdan sonra geçmiş bakalım artık

ben sabahları yataktan çok zor kalkıyorm bide gece dönerken çok zorlanıyorum
sabah kalkarken rahmimde acayip baskı oluyor canım acıyor

canım yaa benımde oyle oluyo ılk kızımda da oluyodu ama sonrasında hıcbır sıakyetım olmamıstı

Neden resimlerinizi sadece face koyuyorsunuz.Burdaki göbekler topiğinede koysanıza.Benim face hesabım yok göremiyorum ya..

kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm..yaşamak istemiyorum artık..bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi düşünüyorum..çok kötü bir haldeyim..

teşekkür ederiz kızlar.

Maviciğim orda yüzümüzüde koyuyoruz bizden başkası göremiyor :)))

sanırım bende de var. bende hep hamilelikten dolayı sanıyordum agrılarımı. doktora gidince bende göstereyim. annemler kalkmaya calısınca karnımın seklinden kokrkmuslardı

noldu dadlum yaa sakın öyle şeyler düşünme belki hamlelikten depresyona girdin ..bebeğin olunca herşey geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…