2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dadlummm aklına böyle şeyler getirme sakın. bebeğini düşün .... yazık değilmi sana ?? kimse için değmez böyle şeyler düşünmeye....

hamilelik depresyonu filan değil..şuan eşimle ayrılmak üzereyiz..benim yüzümden babam yüz felci geçirdi..açtığım konuyu okuyun arkadaşlar ne olur bana akıl verin..yaşamak istemiyorum ben..

Neden resimlerinizi sadece face koyuyorsunuz.Burdaki göbekler topiğinede koysanıza.Benim face hesabım yok göremiyorum ya..

ayn en benimde face yok
yüzünüzü çekmeyin yada oraya iki fotoşop yapın
bizleride düşünün bacılarrrrrrrr

hamilelik depresyonu filan değil..şuan eşimle ayrılmak üzereyiz..benim yüzümden babam yüz felci geçirdi..açtığım konuyu okuyun arkadaşlar ne olur bana akıl verin..yaşamak istemiyorum ben..

canım simdi okudum yazını. esini ne kadar sevsende aileni hiçe sayan insanların yanında kalman bence dogru değil. onları ne kadar üzdüğünün farkındasın seni yetistiren büyüten insanlar.

kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm..yaşamak istemiyorum artık..bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi düşünüyorum..çok kötü bir haldeyim..

Canım bunlar nasıl laflar, kendini toplamalısın. Bebeğin için güçlü olmalısın. Eğer evliliğin yolunda gitmiyorsa da bunun için yerinde kararlar almayı göze al bence. Hiçbirşey senden ve kuzundan değerli değil unutma

canım yaaa kolay mı o halde ben ınanın kendımı yerıne koyuyorum bır ben olsam hıc dusunmem ceker gıderım ya o bebek ya sonrası bence cozum ıcın yol aramak lazım gıtmek en kolayı bence . buyuklerı araya sokmak lazım her anne baba her zaman doğru sey yapacak dıye bısey yok bırının araya gırıp duzeltmesı lazım eger o da olmazsa o zaman gıtmek lazım bence

dadlumm çok üzüldüm, konunu okudum şimdi..
Ama sen de de hata var be güzelim...
Ne diye o adamın şartını şurtunu kabul ediyorsun ki...
Adam şart koşmuş barşmak için, bi daha annenler evimize gelmeyecek diye... Sen bunu nasıl kabul ettin....

cok üzüldüm canım
esini ailesi ayartıyor. ama eger esin seni cok sevseydi senin hatırın için ailene böyle davranmazdı. bebeginide senden alamazlar dogumada az kalmıs ailenin yanına git bence.

dadlumm evet eşinin ailesinden büyükler yokmu hatrını kıyamadığı bi dayısı amcası dedesi bişeyi arayı bulsunlar

aslında esinin kendi ailesinden uzak bir yere tasınması gerek. gidip gelmeleri azalsın hemen altta oturuyorlrmıs. görümcede kayınvalidede laf ebesi gibi

canım ya yemin ediyorum yazdıklarını okurken ağladım bir an kendi ailem geldi aklıma bende gurbetteyim ve ailemi özlemi nedir çok iyi biliyorum onları üzme bence senin için en güvenilir yer bence ailenin yanı çocuğunuda hiç kimse alamaz korkma sana bu şekilde davranan insanların yanında bu saatten sonra nekadar mutlu olabilirsinki başta eşinin şartlarını kabul etmekle ipleri onun eline vermşin zaten unutma senden ve bebeğinden önemli olamaz hiçbirşey alah yardımcın olsun

Ay çıldırıcam, nedir bu?? Canım bu adamla ve bu aileyle hala ne oturuyorsun? Annen az bile demiş, bian evvel kurtul şunlardan. Kararın ailene gitmek olursa sana her türlü desteği vermeye hazırım.

aslında esinin kendi ailesinden uzak bir yere tasınması gerek. gidip gelmeleri azalsın hemen altta oturuyorlrmıs. görümcede kayınvalidede laf ebesi gibi

İyi de bu kadar da etki altında kalmaması gerekir. Nerede oturursa otursun onlar her yere yetişir. Karısını bu kadar ezdiren biri olamaz yaaa

yok güllesucum.. rekor bende....
Ben 83le hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim,sonra 6 kilo aldım.. şu an 87yim...

canım benım ınsallah dogumdan sonrada hep beraber bırbırımıze destek olarak verırız kıloları bıde 2010 eylul anneleri zayıflama diye acarız tam olur

İyi de bu kadar da etki altında kalmaması gerekir. Nerede oturursa otursun onlar her yere yetişir. Karısını bu kadar ezdiren biri olamaz yaaa

bebeginin babasız büyümesini istemiyor o yüzden belki bir secenek olur diye düşündüm ama benim tercihimde ailesinin yanına gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…