kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm..yaşamak istemiyorum artık..bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi düşünüyorum..çok kötü bir haldeyim..
Neden resimlerinizi sadece face koyuyorsunuz.Burdaki göbekler topiğinede koysanıza.Benim face hesabım yok göremiyorum ya..
bizim fanfini konusu 2-3 günde bi oluyor ..sorunumuz yok:kedi:
işte buraya konu açtım..okumak isterseniz linkini veriyorum...çok kötüyüm.çok..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/374780-dogumuma-az-kaldi-gideyim-kalayim.html
hamilelik depresyonu filan değil..şuan eşimle ayrılmak üzereyiz..benim yüzümden babam yüz felci geçirdi..açtığım konuyu okuyun arkadaşlar ne olur bana akıl verin..yaşamak istemiyorum ben..
kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm..yaşamak istemiyorum artık..bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi düşünüyorum..çok kötü bir haldeyim..
canım yaaa kolay mı o halde ben ınanın kendımı yerıne koyuyorum bır ben olsam hıc dusunmem ceker gıderım ya o bebek ya sonrası bence cozum ıcın yol aramak lazım gıtmek en kolayı bence . buyuklerı araya sokmak lazım her anne baba her zaman doğru sey yapacak dıye bısey yok bırının araya gırıp duzeltmesı lazım eger o da olmazsa o zaman gıtmek lazım bence
canım mopsycım ben 80 lerdeyım
aslında esinin kendi ailesinden uzak bir yere tasınması gerek. gidip gelmeleri azalsın hemen altta oturuyorlrmıs. görümcede kayınvalidede laf ebesi gibi
yok güllesucum.. rekor bende....
Ben 83le hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim,sonra 6 kilo aldım.. şu an 87yim...
İyi de bu kadar da etki altında kalmaması gerekir. Nerede oturursa otursun onlar her yere yetişir. Karısını bu kadar ezdiren biri olamaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?