2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benım ınsallah dogumdan sonrada hep beraber bırbırımıze destek olarak verırız kıloları bıde 2010 eylul anneleri zayıflama diye acarız tam olur

evet benimde ihtiyacım olacak. görenler cok kilo almadın galiba diyor ama ben eski halimi düşününce duba gibi oldugumu düşünüyorum
 
Kızlar ya hangi devirde yaşıyoruz dadlumun yaşadıklarına bakarmısınız cok üzüldüm zor bir durum allah yardımcısı olsun
 
dadlum konuyu okudum seni sabrından dolayı tebrik ediyorum. yerinde olsam bir dakika düşünmeden ailemin yanına giderim. birincisi ailesi seni eziyor dövmeye dahi kalkışıyor, ikincisi eşin senden değil ailesinden yana, seni ezdiriyor ve kendide eziyor. bu adamdan nasıl baba olur ailesinden nasıl dede / babaanne olur. yarın bugün kuzun büyüdüğünde ailene karşı kıştırtacaklardır, anneannesini / dedesini tanımayacak yavrun.
 
dadlumm diğer konuyuda okudum hayretler içindeyim çok üzüldüm ve sinirlendim bence çok geç olmadan ailenin yanına dön ben olsam tercihim ailemden yana kullanırdım
 
çok zor bi durum geçmişte neler yaşandı Allah bilir
ama 2 tarafta suçlu gibime geliyor
kocasının yaptığıda çok ayıp
 
o bebeği nah alırlar o kızdan,dadlum bi babalık davası açar mecbur nüfusunada yazılır,inkar etsin bakalım benim değil desin...nasıl sinirlendim ya
 
kızlar dayanamayorum..inananın yaşadıklarım çok zor..çok kötüyüm..dün akşam yediğim bir tabak çorbayla duruyorum..çok hatalıyım..baştan ezdirdim ben ailemi..ben ailemin yanına gidicem galiba..burada kalamıycam..akşam gelince konuşucam..biliyorum yine azarlıycak beni..umrumda değil..isterse dövsün sövsün..ben mutlu değilim..inceldiği yerden kopsun..bugün içimdeki herşeyi dökücem.
 
dadlum yınede dıkkatlı ol canım lutfen ıkı canlısın sana bısey yapmasına ızın verme Allah korusun haberlerını beklıycem off yaa gercekten cok uzuldum .
 
dadlum yazdıklarımı okudunmu?
eğer sana vurursa hemen karakola git yada polis çağır,korkma senin kararlılığını görünce o korkacak emin ol
 
ben de üzüldüm (( çok zor bi durum
işte ailenin istemediği bi evlilik yapmıycaksın sonuç böyle oluyor
 
en son konuşulan muhabbetle pek alakalı diil ama arkadaşlar ben hastane çantasını hazırlamaya başladım.. 1 adet biboron koymakta lazımmış..peki yeni aldığınız biboronların temizliğini nasıl yapıyorsunuz..bulaşık makinası mı yoksa bir tencerede kaynatmak mı yada elde yıkamak mı? hangisi mantıklı bilmiyorum CADIARZU
 
bende kaçarak evlendim ve gene kaçarak bebeğim 8 aylıkken annemin yanına gittim. o kdr haklılarki onlar ne derse hep bizim iyiliğimiz için söylüyorlar. ama biz gençliğin verdiği cahillikle illede o adam olacak diyoruz.
 
aliznil canım en iyisi tencerede kaynatmak, bende sterilazson makinesi var ben onda steril edicem biberon ve emzikleri. ama çokta gerekli birşey değil. tencerede kaynatman kafi. elde yıkama mikrobu kırılmaz, makineyede atabilirsin yüksek ayarda.
 
dadlum yazdıklarımı okudunmu?
eğer sana vurursa hemen karakola git yada polis çağır,korkma senin kararlılığını görünce o korkacak emin ol

okudum canım..peki sen avukatsın ne olur bana akıl ver..nikah olmadan doğum yaparsam bebeğimi elimden alabilirler mi?bebeği kendi nüfusumamı yoksa babamın nüfusuna mı geçirmek mantıklı?daha önce hastanede tutanak tutuldu..nikah olmadan hamilelik diye?yani polislerde evraklar vardır bu konu hakkında..annem babam muvafakatnamede verdiler.ama yapmadı nikahı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…