kızılcık cok cabuk büyüyorlar 1 ayda benim bebişim 450 gr almıstı. ayın 12sinde gidecem herhalde 1600 olmustur.
merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
Kızlar dün öğlen kayınvalide, kayınbaba ve karı koca çok yakın arkadaşları geldiler. Geceyarısına yaklaşmıştı vakit gittiler. Onlar şehir dışından geldikleri için bi de çarşı pazar gezdirdim. Ne kadar yorulduğumu anlatamıyorum, şimdi ayaklarımı uzattım zonklaması beynimin içinde sanki. Kayınvalide beni ne kadar övdü, yere göğe sığdıramadı. Yemekleri yaptı, hatta fazla yaptırdım bugünü kurtardımBenim de tüm pozitifliğim üstümdeydi, kadın beni çok sevdi falan filan. Hikaye bu. Ama bikaç ay önce yaptıklarını unutamıyorum işte. Beni eleştirip ablasının gelinini örnek vermesi, sen soğuksun, bizi benimsemedin. Herkesi bana karşı doldurması. Ne dersiniz hemen unutalım mı yani....
Canım maşallah bebişine.
Benimkide 7 haziranda 530 gr dı şimdi ne kadar oldu merak ediyorum valla.
kızlar benimde dün mide yanmam vardı. rennie diye bir ilac var ondan cignedim gecti ama zararlı mıdır? siz ne yapıyorsunuz?
semrensu, butterfly, yaren38, oznur_, suray, kızılcık, mavi1000, sevecen1, melek.boz, Angel53, zelcan, cikolata86 hepinize günaydınlar. bugün erken uyandık oğlumla sağlık ocağına gittik. ikinci doz aşımızı vurulduk. tansiyonumu ölçtüler. evimize geldik ve kahvaltı yapıyoruz.
sizler nasılsınız bakalım güzeller güzeli eylül anneleri....
semrensu, butterfly, yaren38, oznur_, suray, kızılcık, mavi1000, sevecen1, melek.boz, Angel53, zelcan, cikolata86 hepinize günaydınlar. bugün erken uyandık oğlumla sağlık ocağına gittik. ikinci doz aşımızı vurulduk. tansiyonumu ölçtüler. evimize geldik ve kahvaltı yapıyoruz.
sizler nasılsınız bakalım güzeller güzeli eylül anneleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?