2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benimde dün mide yanmam vardı. rennie diye bir ilac var ondan cignedim gecti ama zararlı mıdır? siz ne yapıyorsunuz?

kısmet: başın sağolsun Allah sabır versin.... söylicek pek söz bulamıyorum....

bu arada herkeze günaydınnn

merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle

Kısmetciğim Allah dayanma gücü versin.Başın sağolsun.

günleri günlerini tutmuyor. benimde genel olarak sorunum yok ama bazen nerden akıllarına geliyorsa kaynanalık yapıyorlar.

Kısmet çok üzüldüm canım ,Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.Bebeğin için sapasağlam durman lazım.Kendine mukayyet ol

semrensu, butterfly, yaren38, oznur_, suray, kızılcık, mavi1000, sevecen1, melek.boz, Angel53, zelcan, cikolata86 hepinize günaydınlar. bugün erken uyandık oğlumla sağlık ocağına gittik. ikinci doz aşımızı vurulduk. tansiyonumu ölçtüler. evimize geldik ve kahvaltı yapıyoruz.

sizler nasılsınız bakalım güzeller güzeli eylül anneleri....

Mide yanmalarım bulantım için baba tek iyi gelen ilaç rennie oldu.. HAmilelik kategorisini bilmiyorum ama daha önce baba rennie şurup, gaviscon şurup ve metsil tablet vermişti.. Hiçbiri iyi gelmedi.. Hele gaviscon yooğunluğundan dolayı daha çok mide bulantısı yaptı....
Tek çarem rennie tablet...

günaydın kızlar..

kısmetcimm başın sağolsunn Allahım sabır versinn seni çok merak etmiştik bizde...kendine ve bebişine dikkat et...

butterfly canım prospektüsüne bak orada mutlaka yazıyordur hamileler için hangi gruptan olduğu..

melekcimm hadi hayırlı olsunn tatilinizz...ablamda urfada görev yapıyoo onjlarda dün hemen kaçtılar valla şuan antepteler :) eşinin akrabasında bugün çıkacaklar tatillerinee..
bizimde yaklaşsa artık izinler ne iyi olur..a.s

kızılcık canım biz senle aynıyızz benimde 8 haziranda gittiğimde dr 640 gr demişti..bakalım 1 haftaya kadar tekrar gideceğimm pekmeze falan başladımm ne kadar oldu acabaa?

bana günaydın yok mu (( Küstüm amaa....

günaydın canım sanada..nasıl ağrın falan var mı? birinciyle aynı mı oluyo acaba dozu yoksa bu dahamı güçlü..benimde 2.doz 9 temmuzda birincide hiç bi rahatsızlık olmadı inşallah ikidede olmaz...sende nasıl durum şuan? ağrı ateş varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…