bana günaydın yok mu(( Küstüm amaa....
günaydın canım sanada..nasıl ağrın falan var mı? birinciyle aynı mı oluyo acaba dozu yoksa bu dahamı güçlü..benimde 2.doz 9 temmuzda birincide hiç bi rahatsızlık olmadı inşallah ikidede olmaz...sende nasıl durum şuan? ağrı ateş varmı?
Mestitosh bu ne güzel pozitiflik. içimizi actın tatlım
Sağol Öznurcum, biz de cumartesi tatile çıkacaktım ama kaynıma kız isteme ve söz takma merasimi sebebiyle pazara kaldıkakannehir Bi hafta bi tatil yapıcaz sonra hep evdeyim...
bu arada 35 cm ve 900 gr olmuş kayısı paşası
slm kızlarrr herkese günaydınnn :))))) bugün bizim evlilik yıldönümümüz çok mutluyum ama kocişe daha bişi almadımne alsamki bilemedim eee minişlerim ve annecikleri nasıllar
butterfly aman boşwer adı üstünde kaynana kaynımın nikahı var 10gün sonra gelin kuaförü ayarlamış kaynanam ama 3 kişilik beni gönderemezmiş onlarla bende ben kendiminkine giderim sorun ettiğin şeye bak dedim aam teli kapadıktan sonra yarım saat ağladım zoruma gitti dışlıo beni hep yeni gelin gelio ya ma boş werrr umursama
kızlar benimde dün mide yanmam vardı. rennie diye bir ilac var ondan cignedim gecti ama zararlı mıdır? siz ne yapıyorsunuz?
slm kızlarrr herkese günaydınnn :))))) bugün bizim evlilik yıldönümümüz çok mutluyum ama kocişe daha bişi almadımne alsamki bilemedim eee minişlerim ve annecikleri nasıllar
butterfly aman boşwer adı üstünde kaynana kaynımın nikahı var 10gün sonra gelin kuaförü ayarlamış kaynanam ama 3 kişilik beni gönderemezmiş onlarla bende ben kendiminkine giderim sorun ettiğin şeye bak dedim aam teli kapadıktan sonra yarım saat ağladım zoruma gitti dışlıo beni hep yeni gelin gelio ya ma boş werrr umursama
aman canım üzülme boşver daha ii kuaförde kokuyoe genelde spreyler kimyasallar
sen kendin git rahatça onlarla rezillik çekme akşama dinç olursun
anlıyorum tabii seni ama elleme seni unutsunda yeni geline sarsın
sende rahat edersin benimki bana bulaşmasında herşeye razıyırım zemuszemus
Canım dr bana o ilaçtan üç kutu yazdı önceden talcid tablet kullanıyordum oda iyi geliyordu.
rennie dende memnunum ama etkisi kısa sürüyor gibi geliyor bana bilmiyorum.
semrensu, butterfly, yaren38, oznur_, suray, kızılcık, mavi1000, sevecen1, melek.boz, Angel53, zelcan, cikolata86 hepinize günaydınlar. bugün erken uyandık oğlumla sağlık ocağına gittik. ikinci doz aşımızı vurulduk. tansiyonumu ölçtüler. evimize geldik ve kahvaltı yapıyoruz.
sizler nasılsınız bakalım güzeller güzeli eylül anneleri....
Canım benim, aynı durum bizde de var. Yeni gelin alacak benim kayınvalide ve gözü başka şey görmüyor şuanda. Torunu olacağını bile unuttu sanırım. Amaaan kendi bilir sevenim mi yok deyip geçiyorum. Sen de öyle düşün kendine değer ver. En güzel şekilde giyin, saç makyaj yaptır. Cumartesi kaynımın sözü var çıkıp şık bi elbise falan alayım diyorum. Hahhaiyyt kimse neşemi bozamaz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?