2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle

Canım benim,seni çok merak etmiştim yazını görünce sevindim geldiğine sevindim ama üzücü bir haberle gelmişsin.

Başın sağolsun canım,anneciğinin mekanı cennet olsun.
Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Sanada sabır diliyorum bebeğini düşün ve fazla üzülmemeye çalış canım.

canım bence hiç zaman kaybetme bul bir doktor Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi İstanbulda çok kötü devlet hastaneleri çok kalabalık ve streril değil uzakmışta sana hiç riske atma bence yine bulursun sigorta geçen hastanede iyi bir doktor medikalparklara bak orda ssk da geçiyor olması lazım

günaydınn

kısmet başın sağolsun çok zor olmalı ne diyeceğimi bilemiyorum, mekanı cennet olsun

kızlar biliyorsunuz dün kasılmalarım var demiştim akşam daha çok arttı 10 a geliyordu acıbademe acile gittik, dr ultarasonda baktı , açılma yok ama idrar yolu enfeksiyonu için ciddi uyardı beni. ben ilaçlarımı düzenli içmiyordum. vajinal tablet verilmişti, eğer iltihap devam ederse zarın incelmesine ve erken doğuma neden olur bu çok ciddi birşey ihmal etme dedi. nst ye bağlandım gene. kasılmalar orda da çıktı. dünde işyeri çok stresli ve yoğundu bunuda söyledim doktora.
artık kendini yormaman stres olmaman bolbol dinlenmen lazım dedi. kasılmalar doğum başlangıcımı değilmi diye ayırt etmenin bi yolu varmış. doğum kasılmasında karnın tümü kasılırmış. yorgunluğa strese bağlı kasılmalarda sadece bir tarafı. dünde benim hep sağ tarafım kasıldı. şükür şimdi iyiyiz, gece 12 de geldik eve. temmuzda 2 hafta çalışıcam 2 hafta izin kullanıcam. ağustosun ilk haftası ztn doğum iznine ayrılıyorum.

Günaydın kızlar,kısmetcim başın saolsun çok üzüldüm...allah sizlere bebişine uzun ,sağlıklı ömür versin

geçmiş olsun canım benim,dikkat edelim diyoruz ama elde değil işte...
keşke eskiden olduğu gibi olsa,annelerin tek işi bebklerinin yanında olmak olsa....

made - melek teşekkürler kızlar az kaldı izne ayrılayım bol bol dinlenicem, hatta burdakiler niye geldin hadi eve dinlen bugün dediler ama benim içim rahat etmiyor.

kısmetcim basın sagolsun bizde seni cok merak etmiştik. Allah mekanını cennet eylesin

bu arada 35 cm ve 900 gr olmuş kayısı paşası

Maaşallah kuzuya, biz de cumartesi göreceğiz prensesi. Koskoca bir ay geçmiş olacak bakalım boyumuz kilomuz ne olacak. Ben artık tartıya çıkmıycam zaten. Semt pazarında kantarlar oluyor olmadı onlara çıkarımkaydirigubbakcemile3

off kızlar bende tatili iple çekiyorum vallahi,doğum iznine ta eylül başında ayrılıcam ve malesefki bu yıl senelik iznim yok

canım benimkinin içinde 12 tane var yarısını her gece kullanıcam diğer yarısını da hafta da 1 gün 1 tane şeklinde kullanıcam...

Pınarcığım banada aynı şekilde verdi. yarısını 1 hafta kullandım diğer yarısını dediğin gibi kullanıyorum inşallah bir sorun olmazbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…