merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
Günaydın canım, ben de 3 sayfadan geriyi pek okuyamıyorum. İyiyiz çok şükür, sen nasılsın??
Kızlar kimse yok ama yarın sabah alırım cevapları benim kafamda soru işareti var çıkamadım işin içinden ...ben özel hastaneye gidiyodum doktorumdan cok memnun oldugumdan ama doktorum bakırköy devlet hastanesine geçmiş en son 31 mayısda muane oldum doktoruma... şimdi devlet hastanesi oldugundan 8 temmuzda gebe muanesine doktoruma denk geliyor normalde 1 temmuzda gitmem lazım muaneye 1 hafta beklesem mi yoksa kendime başka doktor mu bulsam eşim bekleme başka doktor bul diyor karıştım iyice sizce ne yapım ya bide bakırköy uzak diyor doguma yetişirmiyiz bilemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız ayrıca devlette sistem nasıl işliyor akıl verin eyvahedigeldismile
günaydınn
kısmet başın sağolsun çok zor olmalı ne diyeceğimi bilemiyorum, mekanı cennet olsun
kızlar biliyorsunuz dün kasılmalarım var demiştim akşam daha çok arttı 10 a geliyordu acıbademe acile gittik, dr ultarasonda baktı , açılma yok ama idrar yolu enfeksiyonu için ciddi uyardı beni. ben ilaçlarımı düzenli içmiyordum. vajinal tablet verilmişti, eğer iltihap devam ederse zarın incelmesine ve erken doğuma neden olur bu çok ciddi birşey ihmal etme dedi. nst ye bağlandım gene. kasılmalar orda da çıktı. dünde işyeri çok stresli ve yoğundu bunuda söyledim doktora.
artık kendini yormaman stres olmaman bolbol dinlenmen lazım dedi. kasılmalar doğum başlangıcımı değilmi diye ayırt etmenin bi yolu varmış. doğum kasılmasında karnın tümü kasılırmış. yorgunluğa strese bağlı kasılmalarda sadece bir tarafı. dünde benim hep sağ tarafım kasıldı. şükür şimdi iyiyiz, gece 12 de geldik eve. temmuzda 2 hafta çalışıcam 2 hafta izin kullanıcam. ağustosun ilk haftası ztn doğum iznine ayrılıyorum.
Evet tatildeyim artık çok şükür. Allah çalışanlara kolaylık versin inşallah...
bu arada 35 cm ve 900 gr olmuş kayısı paşası
günaydınn kızlarr
melek gözün aydınnn darısı benim ve diğer calısanların basınaa
canım benimkinin içinde 12 tane var yarısını her gece kullanıcam diğer yarısını da hafta da 1 gün 1 tane şeklinde kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?