2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pınarcığım banada aynı şekilde verdi. yarısını 1 hafta kullandım diğer yarısını dediğin gibi kullanıyorum inşallah bir sorun olmazbilmiyorumkismile

Canım ben 7 tane fitil kullandım bi hafta, eskisi gibi kalmadı akıntı ama bikaç gündür eskiye döndü sanki. Ne yapsam. Tekrar kullansam mı?

Canım çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonra ilaçlarada biraz daha dikkat edersen birşeycik olmaz.

Günaydın güzel hamişler:CüvCüv:

Kısmetciğim başın sağolsun canım benim inan çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.. geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Melekciğim gözün aydın izne çıkmışın :)) darısı inşallah 15 gün sonra bana:lepi: ondan sonra ohhhhh deyicem işe gelip gitmekten bıktımmmmmmm -tatlicadiarzu-

Çikolatam canım sanada çok geçmiş olsun. maşallah bu arada paşana gamyoncuiremsu boyu kilosu haftasına göre gayet iyi görünüyoryerimseniben

al benden de o kadar tartı diyince tüylerim diken diken oluyor

ben dün tartılmadım ama almışımdır, boşverin ztn bu aylardan sonra almamız çokkk normal. kuzularımız sağlıkla gelsinlerde :)

Melekciğim bence doktoruna bir sor istersen belki başka bir ilaç verir. bu ,ilaçların yararı olduğu kadar zararı da vardır diye düşünüyorum.

kızlar dün sinir oldum. kayınvalide ve esim bir oldu. ben artık bu ay eksiklerini alalım dedim. o da ne gerek var daha cocuk dogsun ilk 3 ayı gesin sonra alınır dediler. yaa ben heves ediyorum niye anlamıyorlar. araba koltugu almamız gerek dedim. ilk 6 ay cocuk evden cıkmaz kıs bebegi olacak seneye alınır 1 yasından sonra ceza keserler diye tutturdu. ben mi yalnıs biliyorum 0-12 aylık bile kullanması gerekiyor dimi?

kızılcık cok cabuk büyüyorlar 1 ayda benim bebişim 450 gr almıstı. ayın 12sinde gidecem herhalde 1600 olmustur.

Kızlar dün öğlen kayınvalide, kayınbaba ve karı koca çok yakın arkadaşları geldiler. Geceyarısına yaklaşmıştı vakit gittiler. Onlar şehir dışından geldikleri için bi de çarşı pazar gezdirdim. Ne kadar yorulduğumu anlatamıyorum, şimdi ayaklarımı uzattım zonklaması beynimin içinde sanki. Kayınvalide beni ne kadar övdü, yere göğe sığdıramadı. Yemekleri yaptı, hatta fazla yaptırdım bugünü kurtardım Benim de tüm pozitifliğim üstümdeydi, kadın beni çok sevdi falan filan. Hikaye bu. Ama bikaç ay önce yaptıklarını unutamıyorum işte. Beni eleştirip ablasının gelinini örnek vermesi, sen soğuksun, bizi benimsemedin. Herkesi bana karşı doldurması. Ne dersiniz hemen unutalım mı yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…