2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar badana bitti bugün oğluşumun odasını da boyattırdık ustamızı epey bir yordum değişik olmasını ıstedim :))

LiL@ teyzesi Uras geliyor İsmimizi eklersen seviniriz ..

ben özelden mesaj atamıyorumç bizimki de ARAS. (kafiyeli oldu)
bütün testlerimiz tamam. çok şükür hepsi temiz.
güncellersen seviniriz biz de.

bu arada uras çok güzelmiş.
ne demek?

canım güle güle kullan bende kraft beğendim baby2go ya da elele aacağım fiyat hemen hemen yakın aynı özellikli olup neden fazla para verelimki..

ayy ne güzel boya badanan bitmiş ceylancımm..güle güle kirletin...ben de 2 hafta sonra başlıcam sonra da temizlik falan bian önce bitsin istiorum...

canım güzelmi gerçekten bende baktım onda netten çok hafif süper olur diye düşündüm..0 aydan itibaren kullanılıyor demekki..bide ayıptır sorması ne kadara aldın canım? bizde haftasonu oraya gidicez ya onlarada bakıcam..

ben özelden mesaj atamıyorumç bizimki de ARAS. (kafiyeli oldu)
bütün testlerimiz tamam. çok şükür hepsi temiz.
güncellersen seviniriz biz de.

bu arada uras çok güzelmiş.
ne demek?

Dur ben atıyım ekimizin yerine özeline mesaj
Çok sevindim tahlillerinin temiz olmasına Saol teyzesi Mutluluk, talih, şans demek
Aras Uras :lepi:

adıyla büyüsün ceylancım hayırlı uğurlu olsun
kızlar ben gidem iki gezinem gelem otur otur sıkıldım,kendime meme kremi alcam

Kızlar ben baby2go aldım, 60 TL, fazla vermeyin yazık gerçekten, çok kullanılmayacak, başka şeylerine kullanın o parayı...

güle güle kirletin canım, oğluşunda mutlu huzurlu yaşasın odasında
Saol canım benim Haftasonuda oda takımının siparişini vereceğiz allah izin verirse
adıyla büyüsün ceylancım hayırlı uğurlu olsun
kızlar ben gidem iki gezinem gelem otur otur sıkıldım,kendime meme kremi alcam
Saol canım benim hadi git gezin gel biz burdayız
ayy ne güzel boya badanan bitmiş ceylancımm..güle güle kirletin...ben de 2 hafta sonra başlıcam sonra da temizlik falan bian önce bitsin istiorum...

Tabii önce temizliğini hallet iyi bir usta olunca evi hiç kirletmeden halledebiliyor Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…