yaşıyo bacım umarım aralığa kadarda yaşarben kendisine karunun bacısı diyorum:)
LiL@ teyzesi Uras geliyor İsmimizi eklersen seviniriz ..
o sabun kabını küvetin neresine takıyosunuz ben bi türlü yerleştiremedim
Arkadaşlar badana bitti bugün oğluşumun odasını da boyattırdık ustamızı epey bir yordum değişik olmasını İstedim :))
kızlar ben bebek arabasını kraft aldım çift yönlü ve 4,9 Kg ağırlığında çok kullanışlı gerçekten,,haşim işcandan aldımm gayette uygundu fiyatı...ana kucağında kararsızım marka konusunda chicco olabilir ama çok pahalı yazık günah zaten 6 aya kadar ancak kullanır...
Arkadaşlar badana bitti bugün oğluşumun odasını da boyattırdık ustamızı epey bir yordum değişik olmasını İstedim :))
kızlar ben bebek arabasını kraft aldım çift yönlü ve 4,9 Kg ağırlığında çok kullanışlı gerçekten,,haşim işcandan aldımm gayette uygundu fiyatı...ana kucağında kararsızım marka konusunda chicco olabilir ama çok pahalı yazık günah zaten 6 aya kadar ancak kullanır...
ben özelden mesaj atamıyorumç bizimki de ARAS. (kafiyeli oldu)
bütün testlerimiz tamam. çok şükür hepsi temiz.
güncellersen seviniriz biz de.
bu arada uras çok güzelmiş.
ne demek?
Saol canım benim Haftasonuda oda takımının siparişini vereceğiz allah izin verirsegüle güle kirletin canım, oğluşunda mutlu huzurlu yaşasın odasında
Saol canım benim hadi git gezin gel biz burdayızadıyla büyüsün ceylancım hayırlı uğurlu olsun
kızlar ben gidem iki gezinem gelem otur otur sıkıldım,kendime meme kremi alcam
ayy ne güzel boya badanan bitmiş ceylancımm..güle güle kirletin...ben de 2 hafta sonra başlıcam sonra da temizlik falan bian önce bitsin istiorum...
Özgecim hayırlı olsun isminiz :) Karar vermene sevindim, darısı başıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?