2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolsun geçen gün teyzem temizliğimi yaptı baştan aşağıda rahatladım bende
ben şimdi bile tembelim bebek olunca nasıl yetişcem temizliklere bakalım

mopsy niye epidural isteiyosun genel tavsiye edilmiyor hiç zaten

şimdi bile stresten midem bulanmaya başladı..ben nasıl ayık kalırım o anda (((
senağlama
fobim var hiç cesaretim yok..doktorda diyor genelde çok karın ağrısı oluyor ağrılı uyanırsın diyor..epiduralde bişey olmaz diyor

MOPSY canım bence genel düşünme dr larda epidurali daha çok öneriyorlar..benim ablamda genel oldu doğum sonrası solunum ve ağrı problemi yaşadıı... bence kendini rahat bırak prensesini kucağına aldığını düşün rahatla biraz ... ( diyene bak yalnız emin ol en az bende senin kadar heyecanlıyımm :sm_cool: ) düşündükçe kalbim pırr pırr atıyooo :dance:

maşallah hadi hayırlısı herşey normalse sende normal yoldan git mopsycim sakin ol stres olma seinle aynıyız galiba dimi kaç gr demiştin sen
bebişlere maşaaallah
30 haftayı devirdiniz kızlar ya, geri sayım başladı artık:hooray:
darısı başımıza:Saruboceq:

darısı herkesin başına inş cnm

sağolun kızlar hepimizin bebişine maşşallah..sağlıkla gelsinlerde bizde sağlıkla kurtulalım inşallah

şampuan bebek bezi ıslak mendil vs gibi ihtiyaçları aldınız mı ?
aldıysanız neler aldınız paylaşırmısınız
çantanızı hazırladınızmı?

ben de sezaryan olursa epudural istiyorum ama ondan da korkuyorum
beni bayıltmalarına gerek kalmaz kendim bayılırım heralde

sen epiduralmi olacaksın canım..nasıl rahat bırakıcaz kendimizi..şimdi bile midem bulanıyo sanki...evt genelde ağrın olur diyor...
bide epiduralde o anda bi fenalık hissi yada telaşlanma gibi birşeyler hissedersen hemen bayıltıoruz zaten diyor(

nazarboncuğum.1.5kgmuş.ama boyunu hiç bilmiyorum ..korkudan aklıma bile gelmedi sormak...
koyun gibi oldum doğumu konuşuncaeyvahedigeldismile

mopsy biraz sakin ol cnm bak bu yola yanlız değilsin önce bunu bil kaç kişiyiz bak :)
acaba ilk doğum kimin olacak :))

şampuan bebek bezi ıslak mendil vs gibi ihtiyaçları aldınız mı ?
aldıysanız neler aldınız paylaşırmısınız
çantanızı hazırladınızmı?

chicconun seti var canım çanta hediyeli, içinde şampuan, bebe yağı, ıslak mendil, bir sabun,pişik kremi ve pudra var.
o setten aldım, burda birkaç anne daha aldı ondan.
civilde 50 lira..
çanta hazırlamadım

chicconun seti var canım çanta hediyeli, içinde şampuan, bebe yağı, ıslak mendil, bir sabun,pişik kremi ve pudra var.
o setten aldım, burda birkaç anne daha aldı ondan.
civilde 50 lira..
çanta hazırlamadım

hadi yaaa bende içindekileri 50ye aldım ama canta hediyesi yok

kızlar bende normal doğum istiyorum inşallahta öyle olur..herkes deli cesareti falan desede benide sezeryan olma duygusu acayip korkutuyor sonuçta ameliyat yani anestezi falan..hiç istemiyorum umarım gerek kalmaz..şu anda herşey normal dedi doktorum oğlumda başaşağı zaten bu gidişle rahat normal gelir bebişimiz diyor...ki normaldede epidural falan istemyiorum rsikleri var gibi geliyro bana...vee bence normalin en güzel tarafı yıllardır hasretle beklediğim bebeiğimi ilk benim görücek olmam:)))) bana moral oluyor gerçekten...

ben şampuan,bebe yağı chicco
pişik kremi mothercare sudokrem aldım
ıslak mendilde chicco almayı planlıyorum bebek bezi hastaneye giderken kantine uğruyacam:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…