mopsy niye epidural isteiyosun genel tavsiye edilmiyor hiç zaten
maşallah hadi hayırlısı herşey normalse sende normal yoldan git mopsycim sakin ol stres olma seinle aynıyız galiba dimi kaç gr demiştin senbenim herşeyim normal aslında normal doğurabilsem normal yani...normalde bile 37-38lerde gelir dedi doktor....pozisyonuda almış.plezentada kireçlenme başlamış.olgunlaşma oluyormuş bu...normalde 2 eylülde yada ağustos sonu doğarmış...
bebişlere maşaaallah
30 haftayı devirdiniz kızlar ya, geri sayım başladı artık:hooray:
darısı başımıza:Saruboceq:
MOPSY canım bence genel düşünme dr larda epidurali daha çok öneriyorlar..benim ablamda genel oldu doğum sonrası solunum ve ağrı problemi yaşadıı... bence kendini rahat bırak prensesini kucağına aldığını düşün rahatla biraz ... ( diyene bak yalnız emin ol en az bende senin kadar heyecanlıyımm :sm_cool: ) düşündükçe kalbim pırr pırr atıyooo :dance:
MOPSY canım bence genel düşünme dr larda epidurali daha çok öneriyorlar..benim ablamda genel oldu doğum sonrası solunum ve ağrı problemi yaşadıı... bence kendini rahat bırak prensesini kucağına aldığını düşün rahatla biraz ... ( diyene bak yalnız emin ol en az bende senin kadar heyecanlıyımm :sm_cool: ) düşündükçe kalbim pırr pırr atıyooo :dance:
şampuan bebek bezi ıslak mendil vs gibi ihtiyaçları aldınız mı ?
aldıysanız neler aldınız paylaşırmısınız
çantanızı hazırladınızmı?
şampuan bebek bezi ıslak mendil vs gibi ihtiyaçları aldınız mı ?
aldıysanız neler aldınız paylaşırmısınız
çantanızı hazırladınızmı?
chicconun seti var canım çanta hediyeli, içinde şampuan, bebe yağı, ıslak mendil, bir sabun,pişik kremi ve pudra var.
o setten aldım, burda birkaç anne daha aldı ondan.
civilde 50 lira..
çanta hazırlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?