2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet artk rahat bırakacam. halbuki bende onu özlediğim için suratım düşüyor.

bence ceren çok hoş canım.
bende bebek parfümü gördüm chicco da...hatta kız bu chicco kokusu çok meşhurdur bebeklerde dedi))hahahaha

bence en doğrusunu yaparsın canım çokta sıkıntlarından hrgün hergün bassetme istersen herkez özellikle erkekler sıkılıyorlar bir süre sonra bu davranılardan..daha çok pozitif olmaya canlı olmaya çalış...rahat bırak birsüre bakalıım.:hulya:

kızlar çok sıcak dışarı çıkacam cesaret edemiyorum
pazara gidecem markete gidecem
pazardan evde giymeye tişört alacam hiçbirşey olmuyor artık gidip alayım giyerim

ankarada cok sıcak evin içi bile pişiriyor insanı. ben hergün işe giderken ne giysem telası yasıyorum. merkez bankasında calsıyorum resmi giymem gerekiyor. tisört kot da giyemiyorum. birde esim sehir dısında calsıyordu benim calıstıgım kurum sayesinde ankaraya geldi. o günlerini cok cabuk unuttu. askerde iki gözü yaslı beklediğim günleride unuttu................

bir süre rol yapmam gerekecekkkk

buarada sabah bebişimizi gördük fındık burunlum benim .iyice belirgin olmuş hatları tam vesikalık olmuş yavrum allah sağlıkla kavuşmayı nasibetsin..
1.5kg civarında olmuş..doktor 3kg 3.200 gibi doğar herşey iyi dedi..bide plesentada kireçlenmeler başlamış yani olgunluk göstergesiymiş bunlar...kızlarda biraz erken doğacağı için bu bebişimiz 37-38 de doğar dediidelikafadulden
bide beişim oturuyordu benim ilk zamanlardan beri ters duruşluydu....şimdi takla atmış dönmüş yani..herşey normall..herhalde düğünlerde ben çok hopbidi hopbidi yaptım bebişim ters döndü başaşağı ...doktor çok güzel falan dedi valla beni bi stres sardı ki anlatamammmdelikafadulden
nasıl doğurcam ya...

Son düzenleme:

evet ya sizin için çok zor ben markete giderken ne giysem diyom siz hergün zor valla ankaraya ben çok gliyorum ama yazın fazla gelmedim kışın geldiim için soğukmuş gibi geliyor ankara
erkek milleti canım boşver kendini üzme

bende 2ya ay sonra bebişimi göreceğim nasip olursa paartesiye randevu aldım dr muda değiştiriyorum çok özledim bebişimi babasıda merak ediyor inşallah göreceğim pazartesi

ben doğumdan kormuyorum allah ta korkutmasın

kızlar ben çıkıyorum fatura yatıracağım markete gideceğim pazara oooooohhhhhhooooooooo işim çok nasıl yürüyeceksem ama mecbur çıkacağım

ohh masallah canım. bugün doktora gidince nst ye bagladı doktor beni. normal cıktı erken dogum olma olasılıg azmıs. benim kızımda 1900gr 44cm olmus. neredeyse 2 kilo olacak :)

Maşallah canım bebişine sağlıklı olmasına çok sevindim.
Hadi hayırlsı az kalmış Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Evet canım birde böyle dene bakalım belki onun piskolojisi düzelirse seni de anlamaya başlar.

aglamama dayanamıyor. beni cok sevdiğini biliyorum ama bunu daha cok göstersin istiyorum. bazı seyleri söylüyor söylüyor ben aglayınca içine dert ediyor sonra hastalanıyor. ben ona yoruyorum

mopsy sanırım ilk doguranlardan olacaksınn. bende 38-39. hafta dogurmak istiyorum. 41. haftada falan dogurursam patlarım sıkıntıdan. normal mi sezeryan mı olacak belli mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…