kızlar tünaydın diyeyim ben malum öğlen kalktığım için
canım nasıl kaynanan kocan var anlamadım insan eşini kırarmı heleki sen bu durumdayken kaynananda maaşallah ara bozucu ne karışıyor o sizin hayatınıza ama eşinden gidiyır annesini herşeye maydonoz ediyır galiba
üzülme canım sen bebeğini düşün bak zavallım oda gerilmiş onu üzmeye hakkınız yok
onlar herşeyin farkında
ben kalp sesini ilk defa dinlemeye gittim bebeğimin hecanlıyımya dr dedi sen hecanlandın bak oda nasıl hecanlandı o nasıl yansıyor dedi şok olmuştum
kendini hiç sıkma üzme bırak gitsin yanlız kal
ben hergece yanlızım eşim yok
olsada ayrı odalarda oturuyoruz maçlar varya ayrı tv izleriz yatakta buluşuruz
amaaaannnnnnnnn topunun .....................klava:
bence ceren çok hoş canım.Kızlar dün sizden isim konusunda yardım istemiştim iki annişten başka kimse cevap vermemiş.
Birdaha yazayım dedim
Nazlı
Yağmur
Rüya
Özge
Ceren (buda dün geldi aklıma)
Bu ismler arasında seçim yapamıyoruz yaa sizce hangisi güzel ????
bende bebek parfümü gördüm chicco da...hatta kız bu chicco kokusu çok meşhurdur bebeklerde dedi))hahahahabebeklere yüz kremi bile varmış yeni duyuyorum cildindeki koruyucu tabaka kalkmasın diyeymiş, pek mana veremedim ama yüz kremide almış bi de dalga geçiyo kızımızda kaz ayağı bölgesinde kırışıklık oluşmasın diye aldım diyoralsanaalsanasmile
annem cok sessizdir kayınvalidem gibi değil. dün onlarda üzülmüş bana. bugün sürekli aradı. esini rahat bırak nereye giderse gitsin kacta gelirse gelsin hiçbisey sorma. biraz bekar gibi takılsın. yanında aglama sıkıntılarını belli etme. hala agrıları oluyorsa söylersin benden değil sende sorun var diye dedi. bugünden itibaren onu deneyecem.
kızlar çok sıcak dışarı çıkacam cesaret edemiyorum
pazara gidecem markete gidecem
pazardan evde giymeye tişört alacam hiçbirşey olmuyor artık gidip alayım giyerim
bence ceren çok hoş canım.
bende bebek parfümü gördüm chicco da...hatta kız bu chicco kokusu çok meşhurdur bebeklerde dedi))hahahaha
bence en doğrusunu yaparsın canım çokta sıkıntlarından hrgün hergün bassetme istersen herkez özellikle erkekler sıkılıyorlar bir süre sonra bu davranılardan..daha çok pozitif olmaya canlı olmaya çalış...rahat bırak birsüre bakalıım.:hulya:
ankarada cok sıcak evin içi bile pişiriyor insanı. ben hergün işe giderken ne giysem telası yasıyorum. merkez bankasında calsıyorum resmi giymem gerekiyor. tisört kot da giyemiyorum. birde esim sehir dısında calsıyordu benim calıstıgım kurum sayesinde ankaraya geldi. o günlerini cok cabuk unuttu. askerde iki gözü yaslı beklediğim günleride unuttu................
buarada sabah bebişimizi gördük fındık burunlum benim .iyice belirgin olmuş hatları tam vesialık olmuş yavrum allah sağlıkla kavuşmayı nasibetsin..
1.5kg civarında olmuş..doktor 3kg 3.200 gibi doğar herşey iyi dedi..bide plesentada kireçlenmeler başlamış yani olgunluk göstergesiymiş bunlar...kızlarda biraz erken doğacağı için bu bebişimiz 37-38 de doğar dediidelikafadulden
bide beişim oturuyordu benim ilk zamanlardan beri ters duruşluydu....şimdi takla atmış dönmüş yani..herşey normall..herhalde düğünlerde ben çok hopbidi hopbidi yaptım bebişim ters döndü başaşağı ...doktor çok güzel falan dedi valla beni bi stres sardı ki anlatamammmdelikafadulden
nasıl doğurcam ya...
buarada sabah bebişimizi gördük fındık burunlum benim .iyice belirgin olmuş hatları tam vesikalık olmuş yavrum allah sağlıkla kavuşmayı nasibetsin..
1.5kg civarında olmuş..doktor 3kg 3.200 gibi doğar herşey iyi dedi..bide plesentada kireçlenmeler başlamış yani olgunluk göstergesiymiş bunlar...kızlarda biraz erken doğacağı için bu bebişimiz 37-38 de doğar dediidelikafadulden
bide beişim oturuyordu benim ilk zamanlardan beri ters duruşluydu....şimdi takla atmış dönmüş yani..herşey normall..herhalde düğünlerde ben çok hopbidi hopbidi yaptım bebişim ters döndü başaşağı ...doktor çok güzel falan dedi valla beni bi stres sardı ki anlatamammmdelikafadulden
nasıl doğurcam ya...
slm ben geldim nasılsınız arkadaşlar anneliğe az kaldıı
bir süre rol yapmam gerekecekkkk
fena ağrım oluyo kıslar ya
buarada sabah bebişimizi gördük fındık burunlum benim .iyice belirgin olmuş hatları tam vesikalık olmuş yavrum allah sağlıkla kavuşmayı nasibetsin..
nasıl doğurcam ya...
Evet canım birde böyle dene bakalım belki onun piskolojisi düzelirse seni de anlamaya başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?