canım şekerim bende sizleri özledim inan tam neti aldık bu defada pc miz bozuldu malesef yenisini alıcaz tamamen gitmiş şimdi de internet cafeye geldimnazarcım nasılsın tatlım özledim eni inanki
bende bugün dr gittim 1660gr olmuş 15 gün sonra benide nst ye bağlıcak nasıl bişey kız o merak ettim kalp atışlarından anlıyorlarmış dimi?ohh masallah canım. bugün doktora gidince nst ye bagladı doktor beni. normal cıktı erken dogum olma olasılıg azmıs. benim kızımda 1900gr 44cm olmus. neredeyse 2 kilo olacak :)
hosgeldinnn uzun zamandır yoktun nasılsın cnm
aglamama dayanamıyor. beni cok sevdiğini biliyorum ama bunu daha cok göstersin istiyorum. bazı seyleri söylüyor söylüyor ben aglayınca içine dert ediyor sonra hastalanıyor. ben ona yoruyorum
kasığımın alt tarafında çok rahatsız edio ama butterfly dayanamıom artık bu ağrılar fena yapıo beni
bugün dr yine sordum cinsiyetini kız dedi
ama çevremdeki herkes bana durmadan erkek karnı bu diyorlar
sizinde karnınızda kahverengi bir çizgi oluştumu arkadaşlarr
mopsy sanırım ilk doguranlardan olacaksınn. bende 38-39. hafta dogurmak istiyorum. 41. haftada falan dogurursam patlarım sıkıntıdan. normal mi sezeryan mı olacak belli mi canım
çok sıkılıo cnm kıslarr eve temizlik lazım olmuyo yapamıom yapsam 3 gün toparlanamıom kimsemde yok yapan naapcam
çok sıkılıo cnm kıslarr eve temizlik lazım olmuyo yapamıom yapsam 3 gün toparlanamıom kimsemde yok yapan naapcam
biz gidios teyzeleri dra gitcez bugün hazırlanalım az gelince konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?