2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazarcım nasılsın tatlım özledim eni inanki
canım şekerim bende sizleri özledim inan tam neti aldık bu defada pc miz bozuldu malesef yenisini alıcaz tamamen gitmiş şimdi de internet cafeye geldim
ohh masallah canım. bugün doktora gidince nst ye bagladı doktor beni. normal cıktı erken dogum olma olasılıg azmıs. benim kızımda 1900gr 44cm olmus. neredeyse 2 kilo olacak :)
bende bugün dr gittim 1660gr olmuş 15 gün sonra benide nst ye bağlıcak nasıl bişey kız o merak ettim kalp atışlarından anlıyorlarmış dimi?
hosgeldinnn uzun zamandır yoktun nasılsın cnm

hoşbulduk cnm evet uzun zamandır yoktum
evdeki net sorununu bi çözebilsek hiç çıkmıcam da kaydirigubbakcemile3

kasığımın alt tarafında çok rahatsız edio ama butterfly dayanamıom artık bu ağrılar fena yapıo beni

bugün dr yine sordum cinsiyetini kız dedi
ama çevremdeki herkes bana durmadan erkek karnı bu diyorlar
sizinde karnınızda kahverengi bir çizgi oluştumu arkadaşlarr

aglamama dayanamıyor. beni cok sevdiğini biliyorum ama bunu daha cok göstersin istiyorum. bazı seyleri söylüyor söylüyor ben aglayınca içine dert ediyor sonra hastalanıyor. ben ona yoruyorum

Evet canım o sevgi açlığı bende de var,daha fazla söylesin göstersin falan istiyorum yetmiyor sanki.İnşallah düzelir canım,sabırlı ol güçlü ol.

çok sıkılıo cnm kıslarr eve temizlik lazım olmuyo yapamıom yapsam 3 gün toparlanamıom kimsemde yok yapan naapcam

kasığımın alt tarafında çok rahatsız edio ama butterfly dayanamıom artık bu ağrılar fena yapıo beni

canım aslında bu normalmiş bende şimdilik ağrı kasılma yok aslında normal olmayan bizmiyiz acaba ?
bide benimki çok haraketli maşallah sanırım çok yaramaz olcak

mopsy sanırım ilk doguranlardan olacaksınn. bende 38-39. hafta dogurmak istiyorum. 41. haftada falan dogurursam patlarım sıkıntıdan. normal mi sezeryan mı olacak belli mi canım

canım nerdeyse 2kg olmuş bebeğin negüzel...
ben çok stresliyim bugün ağlıcam nerdeyse korkudan..
ben normal doğurama doktorum seni epiduralli normal doğuma ikna ederim diyor bana ben şimdi bile düşündükçe bayılasım geliyor..ben kesin sezeryan yaparım hemde genel düşünüyorum ama doktor genelde çok karın ağrısıyla uyanırsın diyor .epiduralde okadar olmuyor diyor..çok moralim bozuk nedensesenağlama
ben çok taktım galiba

Son düzenleme:
çok sıkılıo cnm kıslarr eve temizlik lazım olmuyo yapamıom yapsam 3 gün toparlanamıom kimsemde yok yapan naapcam

canım herşeyden önce sağlık lütfen temizlik vs die sıkma canını

butterfly sende moralini yüksek tut cnm okuduğum kadarıyla bu zamanları aşacaksınız emin ol

sorma benimde canım sıkılıyor haftada 1 temizlik yapıyoruz
napalım çoğu gitti azı kaldı sonra bol bol yapıcaz hem bebeklere bakıcaz hem ev temizliycez sonra bugünlerimizi arıycaz

benim herşeyim normal aslında normal doğurabilsem normal yani...normalde bile 37-38lerde gelir dedi doktor....pozisyonuda almış.plezentada kireçlenme başlamış.olgunlaşma oluyormuş bu...normalde 2 eylülde yada ağustos sonu doğarmış...

bebişlere maşaaallah
30 haftayı devirdiniz kızlar ya, geri sayım başladı artık:hooray:
darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…