2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alttaki cetveli görene kadar unutuyorum doğumu. ama doğumun yaklaştığını görünce içim bir tuhaf oluyor ya korkuyorum galibaeyvahedigeldismile

aynen ben de korkuyorum
ben galiba sezeryan olucam normal doğumu yapıcak cesareti kendimde bulamıyorum

günaydın kızlar..... artık geri sayım başladı.. haftaları sayıyoruz :))) bebişimin odası geldi halısını aldık bugün de cicilerini yerleştiricem odadan çıkasım gelmiyor öyle şirin oldu ki oda bitsin resmini koyarım hepinizi öptüüükkk

aynen ben de korkuyorum
ben galiba sezeryan olucam normal doğumu yapıcak cesareti kendimde bulamıyorum

büyük ihtimal bende sezaryan olucam heralde ama herkes bişey diyor kafam çok karışık :bbo: bakalım artık kısmet bizim dediğimiz olmuyor bazen :))) herşeyin hayılısı...

günaydın güzel anneler ve bebişleri.
butterfly eşine şimdiden geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.

bizimde dedemiz getircek haftaya odamızı

büyük ihtimal bende sezaryan olucam heralde ama herkes bişey diyor kafam çok karışık :bbo: bakalım artık kısmet bizim dediğimiz olmuyor bazen :))) herşeyin hayılısı...
öyle tabi canım hayırlısı
benim iltihabım geçmediği için dr büyük ihtimal sezeryan diycek
günaydın güzel anneler ve bebişleri.
butterfly eşine şimdiden geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.

günaydın hoşgeldin aramıza

Butterfly geçmiş olsun canım. Allah eşine acil şifa, kaynanana da akıl fikir versin...

Canım hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.

kızlar bişey soracağım ben bebeğimin eşyalarını bu hafta yıkayayıp ütüleyeceğim akşam omo matiğin bbbek deterjanın aldıkbide yumoş bebk yumuşatıcısını az önce bi ablayla görüştüm oda diyorki hacı şakirin sabun tozu var onla yıka sakın diğeri ile yıkama sizler nasıl yıkadnız

butterfly çok geçmiş olsun tatlım eşine acil şifalar....
bu arada ben daha kıyafetleri yıkmadım kızlar odamız bu ay sonu gelicek ,havalanması falan derken ancak ağustosta yerleştiririm...dalin yada hacı şakir almayı düşünüyorum deterjan olarak..

Kızlar bende hep normal doğum istemiştim ama miyomdan dolayı bu pek mümkün olmayacak.
Maalesef vucut yapımdanmıdır nedir bilmiyorum ama çok hasas bi deriye sahibim.
Mesela elimi kolumu çook hafif bi şekilde bi yere çarpsam ya hemen dersi yüzülüp yara olru yada mosmor olru haftalarca geçmez.
Eğer sezeryan olursam dikiş yerim nasıl iyileşecek o yara nasıl kapanacak bunları düşündükçe canım çok sıkılıyor,nasıl olacak bilmiyorum

estetik dikiş yapıyorlarmış artık çoğu yer
bakalım bende sorucam dr
bu gidişimde deli edicem dr galiba çok sorucak sorum var doğumla ilgili

kızlar kızımın uyku arkadası oyuncagı, cikolatanın aldıgı cok fonfiyonlu yastıgı geldi

Sabun tozu değilde sıvı deterjan varmış bebekler için,ben ondan almayı düşünüyorum.
Sabun tozları kıyafetlerde kalıyormuş iyi çıkmıyormuş diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…