kızlar alttaki cetveli görene kadar unutuyorum doğumu. ama doğumun yaklaştığını görünce içim bir tuhaf oluyor ya korkuyorum galibaeyvahedigeldismile
aynen ben de korkuyorum
ben galiba sezeryan olucam normal doğumu yapıcak cesareti kendimde bulamıyorum
günaydın kızlar..... artık geri sayım başladı.. haftaları sayıyoruz :))) bebişimin odası geldi halısını aldık bugün de cicilerini yerleştiricem odadan çıkasım gelmiyor öyle şirin oldu ki oda bitsin resmini koyarım hepinizi öptüüükkk
öyle tabi canım hayırlısıbüyük ihtimal bende sezaryan olucam heralde ama herkes bişey diyor kafam çok karışık :bbo: bakalım artık kısmet bizim dediğimiz olmuyor bazen :))) herşeyin hayılısı...
günaydın güzel anneler ve bebişleri.
butterfly eşine şimdiden geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.
Butterfly geçmiş olsun canım. Allah eşine acil şifa, kaynanana da akıl fikir versin...
günaydın kızlar..... artık geri sayım başladı.. haftaları sayıyoruz :))) bebişimin odası geldi halısını aldık bugün de cicilerini yerleştiricem odadan çıkasım gelmiyor öyle şirin oldu ki oda bitsin resmini koyarım hepinizi öptüüükkk
Kızlar bende hep normal doğum istemiştim ama miyomdan dolayı bu pek mümkün olmayacak.
Maalesef vucut yapımdanmıdır nedir bilmiyorum ama çok hasas bi deriye sahibim.
Mesela elimi kolumu çook hafif bi şekilde bi yere çarpsam ya hemen dersi yüzülüp yara olru yada mosmor olru haftalarca geçmez.
Eğer sezeryan olursam dikiş yerim nasıl iyileşecek o yara nasıl kapanacak bunları düşündükçe canım çok sıkılıyor,nasıl olacak bilmiyorum
kızlar bişey soracağım ben bebeğimin eşyalarını bu hafta yıkayayıp ütüleyeceğim akşam omo matiğin bbbek deterjanın aldıkbide yumoş bebk yumuşatıcısını az önce bi ablayla görüştüm oda diyorki hacı şakirin sabun tozu var onla yıka sakın diğeri ile yıkama sizler nasıl yıkadnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?