2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabun tozu değilde sıvı deterjan varmış bebekler için,ben ondan almayı düşünüyorum.
Sabun tozları kıyafetlerde kalıyormuş iyi çıkmıyormuş diye duymuştum.

kafamı karıştırdı burdaki abla ya hacı şakirle ryıka 7/8 aydan sonra omo baby ile kıyarsın dedi yumuşatıcıda sakın koyma dedi ee ozman neden bayb için yapıyorlar diye düşünüyorum komşum hemşire hep omo bayb kullanıyor birde dalinin sıvı deterjanı var deneme için tester var ..... ama omo aldım şimdi onu kullanırım ama kararsız kaldım şinçik

Canım,bende kafanı karıştırmayayımda ben öyle duymuştu toz deterjanla ilgili.
Doğrusunu inanki bende bilmiyorum.Ama bence birşey olmaz yaa yıkaya bilirsin adı üstünde zaten bebekler için olanını almışsın bi sorun olmaz heralde.

yeni cicişler ekledim kızlar..hastane çıkışı aldım 10 lulardan başkada almayı düşünmüyorum hastanemizde veriyor..ee bir sürü kıyafeti oldu yeter sanırım..kıyafet olark birazdaha çıtçıtlı badi alıcam..bide dışarı gezmesi için pantalon,salopet alıcam bir iki tanede vede ayakkabı biticek inşallah.

ayyyy kızlar bir haftadır yoktum 2 gündür geçmişi oku oku ter attım yahuuu :)

tadilatımız bitti çok şükür devasa petekler eklendi odalara en güzelide antreme petek koymamış salak mütahit kayınpederim sağolsun eşimle el birliği yapıp eklediler.
bu kış rahatız inşallah :)

bunun dışında geçen gün kayınvalidemin köyüne seyitgaziye gittik :)
harika bir gündü çok eğlendik :) orada bi kadın kayınvalideme oğlunun çocuğu yok mu dedi ????
şok oldum :))))
karnımı görmedi galiba halbuki hamile kıyafeti ve tayt vardı üstümde :)
kayınvalidemde elimi tutarak bebek bekliyoruz dedi :)

sonra sonraaa kayınpaderim bana mutfak masası aldı sağolsun:) benim köşe mutfak masam vardı onu onlara vermiştim yavrucum gidelim seç istediğini salon masanı mahvetme dedi...
gittik seçtim aldı sağolsun şimdi onu bekliyorum birazdan getirirler...

birde az önce tel çaldı beni sağlık ocağına çağırdılar bir ankete katılmak zorundaymışım,2:30 dan sonra gitmeme gerekmiş masam gelirse giderim yoksa yarın zaten gidecektim randevum vardı sağlık ocağında.
emzirme tekniklerini öğreteceklerdi bu ay...

iznimiz bitti sizleride özledim artık geldim aranızdayım....
aklım züleyhada Allahım ona güç kuvvet versin bebeği sağlıklı doğsun inşallah.
tabii Rabbim hepimizin evlatlarının sağlıklı doğmasını nasip etsin...

bende haberler böyleeee....
ayyy özlemişim siziiiiiii :)))))))))

kızlar benim oğluşıum 3 gecedir beni hiç uyutmuyo 11de yatıyorum 4e kadar kıpır kıpır sağa dönüyorum tık tık tık hiç bitmiyo içerdeki hareket acaba sıkıştımı diyorum sola dönüyorum solu hiç istemiyor sanki , daha fazla yapıyor ,yastıkla destek yapıyorum biraz hafifliyor sırt üstü yatıca sesi kesiyo bu defada ben uyuyamıyorum öğle .... şimdide gözümden uyku akıyorrrrr

valla banda geceler çok uzun geçiyor sıcak bi yandan,dediğin gibi dönemiyorsun rahatça benimkide tekmeleri maşallah zaten..napalım az kaldı inşallah bu zamanda bi çırpıda geçer..

Lila canım gözün aydın işi bitirmişsin,sıcacık sıcacık oturun artık oohh ne güzel.
Bu arada nekadar şanslısın yaa seni kıskanıyorum valla Allah herkese böyle kayınvalide böyle kayınpeder nasip etmiyor kolay kolay kıymetin bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…