kızlar benim oğluşıum 3 gecedir beni hiç uyutmuyo 11de yatıyorum 4e kadar kıpır kıpır sağa dönüyorum tık tık tık hiç bitmiyo içerdeki hareket acaba sıkıştımı diyorum sola dönüyorum solu hiç istemiyor sanki , daha fazla yapıyor ,yastıkla destek yapıyorum biraz hafifliyor sırt üstü yatıca sesi kesiyo bu defada ben uyuyamıyorum öğle .... şimdide gözümden uyku akıyorrrrr
kızlar benim oğluşıum 3 gecedir beni hiç uyutmuyo 11de yatıyorum 4e kadar kıpır kıpır sağa dönüyorum tık tık tık hiç bitmiyo içerdeki hareket acaba sıkıştımı diyorum sola dönüyorum solu hiç istemiyor sanki , daha fazla yapıyor ,yastıkla destek yapıyorum biraz hafifliyor sırt üstü yatıca sesi kesiyo bu defada ben uyuyamıyorum öğle .... şimdide gözümden uyku akıyorrrrr
Lila canım gözün aydın işi bitirmişsin,sıcacık sıcacık oturun artık oohh ne güzel.
Bu arada nekadar şanslısın yaa seni kıskanıyorum valla Allah herkese böyle kayınvalide böyle kayınpeder nasip etmiyor kolay kolay kıymetin bil.
teşekkür ederim tatlım :)
çok şükür canım bende şanslılardanım sanırım bu konuda Allah onlardan razı olsun başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...
onlar bana 1 adım geliyorlar ben onlara 5 adım gidiyorum sanırım bu yüzden böyle güzel gidiyor herşey..
maşallah :)))
teşekkür ederim tatlım :)
çok şükür canım bende şanslılardanım sanırım bu konuda Allah onlardan razı olsun başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...
onlar bana 1 adım geliyorlar ben onlara 5 adım gidiyorum sanırım bu yüzden böyle güzel gidiyor herşey..
maşallah :)))
biz de 2 hafta sonra badanaya başlıoruz şimdiden ufunet bastı beni(
Canım güle güle kullanın iyi günlerde inşallah.
Uyku arkadaşı nasıl bi oyuncak merak ettim??
canım cok sirin bisey
iş yerinde oldugum için resim ekleyemiyorum linkteki
http://www.e-bebek.com/i/p/300/97/mPLY-90397_1.jpg
kızlar ates ölcer almak istiyorum siz ne marka aldınız
Chicco Dijital Termometre'nin fiyatı baya uygun 10tl. acaba nasıldır?
Aayy çok şirinmiş bu yaa ne güzel mışıl mışıl uyusun bebişin bununla çok tatlı gerçketne.
ohaoldumsmile
canım ben hafta sonu braun kulaktan ölçerini aldım,,
braun daha bilindik daha güenilir geliyor aralarında cok fiyat farkı var dimi? kaca aldın pınar?
birde bu seti gördüm içindekileri almadım acaba böyle bisey mi alsam
Sevi Bebe Çok Amaçlı Bakım Seti
peki telsiz alan var mı?
off alınacak cok sey var
braun daha bilindik daha güenilir geliyor aralarında cok fiyat farkı var dimi? kaca aldın pınar?
birde bu seti gördüm içindekileri almadım acaba böyle bisey mi alsam
Sevi Bebe Çok Amaçlı Bakım Seti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?