2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaaa benim kızda öyle ne sağa ne sola asla istemiyor mecburen hep sırtüstü yatıyorum.Benim kızla senin oğlan fazla sıkıntıya gelemiyorlar heralde

Canım benimkide sabahın köründe uyandırıyor beni.Sağdan soldan aynı anda vuruyor
kendine yer açmaya mı çalışıyor sbah sporumu yapıyor anlamdım :))

teşekkür ederim tatlım :)
çok şükür canım bende şanslılardanım sanırım bu konuda Allah onlardan razı olsun başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...
onlar bana 1 adım geliyorlar ben onlara 5 adım gidiyorum sanırım bu yüzden böyle güzel gidiyor herşey..
maşallah :)))

Allah nazardan saklasın canım

Maşallah canım Allah bozmasın.

kızlar ates ölcer almak istiyorum siz ne marka aldınız
Chicco Dijital Termometre'nin fiyatı baya uygun 10tl. acaba nasıldır?

braun daha bilindik daha güenilir geliyor aralarında cok fiyat farkı var dimi? kaca aldın pınar?

birde bu seti gördüm içindekileri almadım acaba böyle bisey mi alsam

Sevi Bebe Çok Amaçlı Bakım Seti

ben bu setten aldım canım ama ayrıca başaka ateşölçerimde var dah profeyonel bişey hm kulaktan ölçüyor hem alından..basit olanlar çok çabuk bozuluyor..hamile kalmaya çalışırken çok eskittim bilirim:)))

Selam kızlar :) keyifler iyidir umarım :)
2. tetanoz aşımı vuruldum geldim, accık kolum kızardı normaldir dimi??

braun daha bilindik daha güenilir geliyor aralarında cok fiyat farkı var dimi? kaca aldın pınar?

birde bu seti gördüm içindekileri almadım acaba böyle bisey mi alsam

Sevi Bebe Çok Amaçlı Bakım Seti

canım genelde bütün doktorlar braun kullanıomuş,,kullananlar çok memnun tabi fiyat farkı var ben 4020 modelini 99 a aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…