2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımmm o zaman ne önerirsiniz?
peki buhar makinesi aldınız mı?

kızlar microfiberli yastık alan var mı? kaç yaşına kadar kullanılıomuş ve de kılıf geçirilio mu acaba?

canım clever diye bir marka benim termometre oldukça memnunum..eşim çok araştırır böyle şeyleri yorumları falan gayet güzeldi epeydir kullanıyorum memnununmda ..buhar makşneside chicco nun iyonlu olanını aldık canım biz..geçen gece denedik biz sessizde gayet güzeldi..

kızlar microfiberli yastık alan var mı? kaç yaşına kadar kullanılıomuş ve de kılıf geçirilio mu acaba?

canım ben dün aldım..cicilere ekledim bakabilirsin..zaten üstündede beyz bir fermuarlı kılıf var..ama rahatça kılıf geçirilir..ama kaç yaşına kadar kullanır bilmem bence epey kullanır..yorganıda vardı aynı markanın ama uyku seti bi gelsinde mobiyayla beğenmessem onuda alıcam..

canım güle güle kullan internetten mi aldın?

gunaydin kizlar nasilsiniz?
bende yeni kalktim bu gun yine cinler tepemde ama genelde iyiyim hava biraz soguk ondan galiba yine :)
butterfly cok gecmis olsun canim esine canim bende yasadim aynisini sancilari cok erbattir bobrek tasinin gercekten cok agri verir doktorum bana dogum sancisi gibidir demisti 15 gun cekmistim ama ben kendimi duvarlara vuruyordum ama ben usutmekten olmustum ben bobrek hastaliginin uzulmeden oldugunu hic duymadim kaynanan gokten tas dusse senden bilcek galiba bu yaslilarda bir alem gecmis olsun yendien ..

kizlar bebek sekeri buldum hemde buraya bana kargo ucretini odedigim taktirde gondermeyi kabul ediyorlar ins bunu alicam burda benim kimsem yok 60 adet yeter diye dusunuyorum ne dersiniz?

kizlar bebek sekeri buldum hemde buraya bana kargo ucretini odedigim taktirde gondermeyi kabul ediyorlar ins bunu alicam burda benim kimsem yok 60 adet yeter diye dusunuyorum ne dersiniz?

selam tatlım hoşgeldin..bencede yeter eğer çok kişi yoksa..bende kısmetse ağustos gibi yaptırayım diyorum.

arkadaslar dun tum gece dondum durdumegece esimi kaldirdim yatak egik bu yatakta belim agriyo yarin istemiyorum ben bu yatagi yeni yatak al bana dedim kalk diger odada uyucaz dedim gittik misafir odasinda uyuduk aslinda yatakta sorun yok benim caticaks eye ihtiyacim vardi tamamd edi sesi cikmadi gece her seye soylendim durdum kitap okuma dvd izleme uyu dedim sebeb soylemedim esime ama bebek sekeri bakiyorum hacli bir bebek sekeri var gordu buda olabilir dedi deidmki olamaz benim bebegim hristiyan degilki bakti bana burda buyucek benim ailemi seninkilerden daha cok gorucek tabiki hristiyan sok oldum bu adam bana evlenmeden saadet istersen dinimi degistiririm sorun yok benim icin diyen adam gecen bebege vaktiz edelim ama istersen zaten vaktizle bebek hristiyan olmaz sadece ailem akrabalarim gorsun diyen adam bana dun ne dedi sok oldum tabiki benim dinim ulan sen benim icin hani istersem degsitirirdin bende o zmaan gonulden zamanla inan veya inanma benim icin degsitirme dedim nasil gunden gune degisiyo bak burda buyurse tabiki onun dinini alirmis deli oldum demedim bir sey unut sen onu dedim sonrada aksi tarafim tuttu zaten :)
bebek farkli didnen olursa bu bebek zaten aam gibi turkce bilmicek bide baska dinden yarin genc oldugunda beni begenmeme bahanesi zaten hazir benim cocugum bana yabanci olcak bu gidisle..

selam kızlar nasılsınız...
ben cumartesi günü bebek şekeri baktım.hatta bi model beğendim sipariş verdim..1 liradan 120 tane yaptırıyorum..
sayı olara azmı ki.....kaç adet yaptırmalıyız bilemedim..hastahaneye gelen arkadaşlarımda veririm dedim.yada hastahanede çikolata mı versem...mevlüttemi bu şekerlerden dağıtsak...
şekerlerim patikli model...

canım herşey sana bağlı sonuçta sen onun annesisin..istersen türkçeyi çok güzel öğrenmesini ve konuşmasını sağlarsın,elbette babasının dilinide öğrenicek..din konusuna gelince buda sana bağlı zaten orda hıristiyanlığı görücek bilicek,ama sen müslümanlığı anlatorsan ve yaşatırsan dinimizi kabullenmememesi imkansız..ama zorla yaptırıamassın bunu..eşinlede bence tartışma e oda haklı kendi dinini kabullensin istiycek..büyüyünce kendi seçer de ama sen ona dinimizin güzelliklerini her fırsatta anlat...

merhaba anne adayları,

ateş ölçerler+ buhar makineleri falan ne diyorsunuz yahu :) mikrofiberli yastık:)
ben çok geride kaldım sanırım.
tek yaptığım şey bu haftasonu oğlumuz için avcılardaki beka plaza ve taffy baby mağazasına gitmek oldu. park yatak+ oto koltuğu baktım.
park yatak (kraft marka fena değil gibi geldi bana, chicco olanlarda sallanma özelliği yok,cibinliği olan başka bir markanın bir modelini gördüm, aslında cibinlik gerekli olur diye düşündüm ama o modelin kumaşı güzel değildi, bir de deseni kız deseni gibiydi, bu nedenle kraftın modelleri daha iyiymiş gibi geldi bana, daha erkeksi geldi bana, kumaşları da fena değildi) + viskon yatakla beraber(viskon yatak en kalitelisi, bebek yatınca şeklini alıyor dediler) birlikte 300 milyon.
araba koltuğu da sabit olan (0-18 kilo) 265 milyon dediler. o sanıyorum chicco marka idi, 2 kademeli olduğunu, en çok yatan model olduğunu söylediler.
sizde bunları alanlar varsa fiyat ve kalite konusunda fikir verbilirler mi lütfen?

bebek arabası baktım , 200-700-1000 bir sürü fiyat var. aslında 5li setler de gördük. 1700-1900(ana kucağı, araba koltuğu, çantası 5 parça) ama bebek arabası eylülde doğacak bir bebek için şu anda gereksiz geldi bana. set fiyatları da biraz abartı geldi.

şu aşamada parka yatak + oto koltuğu + mobilyası bana yeterli olacakmış gibi geldi.

hayırlı olsun canım epey erken değilmi daha şekerlere bişey olmazmıuymış peki..bende şeker yüzünden erteliyorum hep..zaten kararsızım belki lavantalı yaptırırım kalıcı lsun diye..hastahanedede çikolata ikram ederim diyorum..ama ddaha karar vermedim eminönününe gidicem şeker için o zamna netleşir..sayıda çevrene bağlı tatlım ben hem kendi evimde mevlüt okutucam..annemde istiyor orda yapmak fazla gerkicek herlde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…