aminnn canım inşallah öyle olcak Allahın izniyle....
aslında daha farklı isimlerde düşünebilirdim ama ne bilim hiç bişey içime sinmiyo
ne zormuş karar vermek yaaa bi ara miray düşündük eşimin adı miraç benimki ayşe
ikimizin ilk heceleri oluyodu sonra basit bi isim olduğunu düşündüm ben ismin böle birine söyleyince aaa enteresan anlamı ne bunun dedirten cinsten olmasından yanayım :)
mirayda güzel bence......
ayça ve ayda var bide...
ya ilk içine sineni koy ...yüsra ismini negüzel anlamlandırmışsın kenine göre..inanmışsın bu isme canım gerçekten güzel anlamıyla..
hemde değişik bi isim
Kuran-Kerim'den isim koyarken aslında çok dikkatli olunması lazım.
Mesela,Sanem,Sinem,Senem,Kezban,suden,sude v.s.
Anlamı güzel olsun yeter bence.
kızlar bugün balkona çakıldım blgisayarla...öğlenden beri kuş gibi oturuyorum tünedim resmen....acaba komşulardan bu hatun napıyo sabahtan beri balkonda diye düşünen varmıdırkaydirigubbakcemile3
evet hayatım kelime anlamı en kolay olan şey demek ama ben kendi hayatıma göre anlamlandırdım inşallah herşey güzel hepimiz içinde hayırlı iismler olsun inşallah
şu siteye bi bakaarmısın farklı yorumlar yapılmış en kolay olan yerden yani cennetten bahsedilmiş hşuma gitti bi baksana tatlım
Yüsra İsminin Anlamı - İsimler Sözlüğü
ismin kuranı kerimde geçmesi önemli ama şu açıdan önemli güzel bir anlamda geçmesi lazım her isimde kuranda geçiyor diye konmamalı
Canım burda benim yada bizim fikrimiz önemli değil tabi sen içine sineni hoşuna giden bi isim koyacaksın yavruna ama ben yien söyleyeyim dedim.
Miray,Yüsra dan daha güzel bence hem söylenişide hoş.
Tabi dediğim gibi senin evladın sen bileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?