2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuran-Kerim'den isim koyarken aslında çok dikkatli olunması lazım.

Mesela,Sanem,Sinem,Senem,Kezban,suden,sude v.s.

Anlamı güzel olsun yeter bence.

kızlar bugün balkona çakıldım blgisayarla...öğlenden beri kuş gibi oturuyorum tünedim resmen....acaba komşulardan bu hatun napıyo sabahtan beri balkonda diye düşünen varmıdırkaydirigubbakcemile3

Canım burda benim yada bizim fikrimiz önemli değil tabi sen içine sineni hoşuna giden bi isim koyacaksın yavruna ama ben yien söyleyeyim dedim.
Miray,Yüsra dan daha güzel bence hem söylenişide hoş.
Tabi dediğim gibi senin evladın sen bileceksin.

evet hayatım kelime anlamı en kolay olan şey demek ama ben kendi hayatıma göre anlamlandırdım inşallah herşey güzel hepimiz içinde hayırlı iismler olsun inşallah

şu siteye bi bakaarmısın farklı yorumlar yapılmış en kolay olan yerden yani cennetten bahsedilmiş hşuma gitti bi baksana tatlım

http://www.isimarsivi.com/isim/7345-Y%C3%BCsra.html?Page=2

Kuran-Kerim'den isim koyarken aslında çok dikkatli olunması lazım.

Mesela,Sanem,Sinem,Senem,Kezban,suden,sude v.s.

Anlamı güzel olsun yeter bence.

ismin kuranı kerimde geçmesi önemli ama şu açıdan önemli güzel bir anlamda geçmesi lazım her isimde kuranda geçiyor diye konmamalı

kızlar bugün balkona çakıldım blgisayarla...öğlenden beri kuş gibi oturuyorum tünedim resmen....acaba komşulardan bu hatun napıyo sabahtan beri balkonda diye düşünen varmıdırkaydirigubbakcemile3

ben de 2 gündür balkondayım içerde ruhum daraldı sıcak zaten

kıslar bitti kuaförde işimiz kaymak gibi olduk kızım sewmedi ağda işini çok kızdı gerildi itti kakktı beni ama güsel olduk bide manikür pedikürrr ohhhhhhhhhh keyfime diicem yok saadetcim baktım cnm en fazlası 2 tl olur bibloların dediler ne tarz bişi istiyosun bana resim ulaştırırsan örn resim bende gider resimlerini çeker sana yollarım bakarız karar werirsin

sleepy maşallah
demek senin iç karnın geniş ne güzel o yüzden çatlakda olmaz sende

baktım okudum canım..baksana ismi yüzra olanlar çok memnun..çok kıskanılan bir isimmiş değişik olduğu için herhalde:)bence güzel söyledikçe hoşuma gitti...
ama mirayda güzel gerçekten .anlamıda çok hoş.

aslında evet 30 hafta doluyor 31 egiriyoruz dime yaşasın:))) sağolun kızlar hepimizin minişlere maşallah...

ismin kuranı kerimde geçmesi önemli ama şu açıdan önemli güzel bir anlamda geçmesi lazım her isimde kuranda geçiyor diye konmamalı

Niye Kuran-ı Kerimden isim konulacak diye bi ayet mi var?
Hadis demiyorum bak AYET diyorum...

Anlamı güzel olrusa neden konmasınki.
Ben bu konuda çok dertliyim etrafımdaki herkes Kuran-ı Kerim den bi sim bulsana ya da bulduğun isim Kuran da geçiyormu diye başımın etini yiyorlar.

kızlar isim konuşuyorsunuz benim kızımın ismi nasıl hiç yorum yapmıyorsunuz aaaaaaaaaaaa

YAZILI AMA BEN GENE YAZAYIM
SUDENAZ babası buldu

Ben karar verdim aslında hep içimden yüsra geçiyo burdada fazla belirtmedim farklı yorumlar gelir soğurum diye ama yok şimdilik çokta kötü yorumlar gelmedi gibi
gerçekten içime sindi diyebilirim önemli olanda bu değilmi canım haklısın....
bide mopsynin dediği gibi hayatıma göre anlamlandırdım beni anlatıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…