2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kiziminda ismi yok henuz

kizlar hamileyiz utanmayin ben denize gidemedim burda ama havuiza gittigimde tabi tembellikten kalkarsam gidiyorum ama ytankini gibi mayolardan aldim onalri giyiyorum bikini giyemiyorum karnim ortada hos durmuyo benim acimdan ..

bade ismi de çok hoşuma gidiyor ama anlamı güzel değil içki bardağı demek

bide kendi çocuğun olunca insan isim beğenemiyorum başkası sorsa aklına ne gelirse söylersin
mesela zeynep ismi benim çok hoşuma gider ama bizde çok
buse de hoşuma gidiyor

Canım Zeynep ismini bende çok seviyordum ve istiyordumda ama geçen sene doğum yapan arkadaşım sanki bana inat olsun diye kızına koydu bende vazgeçtim tabi.
Hayır benim ne kadar çok istediğimi biliyordu birde alaturka diye dalga geçmişti ilk duyduğunda gıcık şey.

uffff bu gunki tum gunumde bebek sekeri siparisi ile gecti gitti simdide odeme yapicam burdaki banka para kesiyo tamam onemlid egil ama ayrica turk bankasi kesicekmi ona gore gonderiyim eksik oldu yeniden demesinler ufff ne zor ismis bir bebek sekeri ya oldum resmen bir haftadir.

yok canım takılma sen azra çok asil bi isim söyleenişide güzel akrabamız var yoksa bende koyardım :))
iki kız kardeş biri azra biri berra çok güzel dimi

evt güzelmiş canım..berrada hoşuma gidiyor..ama birisi anlatmıştı birisi kızının ismini berra lara koymuş ama kocası r leri söyleyemiyormuş y diyormuş dolayısıyla çocuğa devamlı beyya laya diyormuş)))hahahahah))
aklıma geldikaydirigubbakcemile3

azra ve alisa cok hos isimler arkadaslar ozellikle erkek isimlerinde koymayin kazim ahmet mehmet milyonalrca var cocugu ilk gunden siradanlastirmayin daha modern isimler secin mesela benim ismim saadet turk filmlerinde kotu yasli mahalle kadini saadet teyze gibi ben isim secme hakkim olsa bunu secmezdim P

bade ismi de çok hoşuma gidiyor ama anlamı güzel değil içki bardağı demek

bencede canım bade güzel ama anlamı hoş değil.bende bu isimleri hep düşünmüştüm..gerçekten beğeniyorum ama anlamının güzel olması lazım çocuğuma koyacağım ismin

bu gun balik balik dediniz kocam mesaj atmis balik almis aksama balik yapcak bana :) ben yine tembellige vurucam bu gun dunde canim sikkin bebek sekeri bulamadim dedim camura yattim yarin ben yaparim kolay bir seyler :)

kocan r leri söyleyebiliyosa sorun yok demektir
ikinci kızınada berra koyarsın

leyla güzel ama çok alaturka ve çok ağır ya..
rüya güzel:bbo::bbo:

rüya deyincede aklıma babamın yaptığı bir yorum geldi...kızlar kardeşim bze ilk duyduğunda masal ismini önerdi...
babam bunu bi duydu tüyleri diken diken oldu meğer masal ismini hiç sevmiyormuş bi arkadaşının torununun ismiymiş...
işte masal koyulurmu hiç çocuğa..anlamı bile yok yani anlamı ne demek gerçek olmaya birşey demek.hayal ürünü bişey anlamı bile yok demişti çok gülmüştük:))))
gerçektende düşününce hayal ürünü yani:)

bencede canım bade güzel ama anlamı hoş değil.bende bu isimleri hep düşünmüştüm..gerçekten beğeniyorum ama anlamının güzel olması lazım çocuğuma koyacağım ismin

evet kesinlikle bende bunu düşünüyorum hep anlamı güzel olmalı bade hiç hoşnut olmadığım bi isim bende ilk hamile kaldığımdan beri yüsra düşünüyorum nasıl sizce ?
bu ismi 3-4 kez duydum en fazla çok duyulmuş bi isim değil fakatt çokta farklı değil
inşirah ve alak surelerinde geçiyor arapça kökenli bi isim zorluktan sonra gelen kolaylık ve sol taraf anlamında geçiyor

su an camdan bakiyorum oyle bir ruzgar varki disari ciksam beni alir goturur resmen sesten duramiyorum evde ..

ayy şuanda hiç düşünemiyorum bile...burda hafifçe bi esinti oldumu yüzümüzü çeviriyoruz ohhh diyerek...kış geldi oraya galiba...

ilk kez duydum bende canım.arapça olduğu çok bariz zaten...
değişik olsun istiyorsan koyabilirsin bence...anlamı sol tarafmı demek....çok güzel değil anlamı ama kötüde değil yani...

kızlar havuzda ne giydiğinizzden bahsetmişsiniz hani koca göbekle hakkaten rahatsız oluır insan
ben kapalıyımda hani siizn için hamile mayolarıı var daha rahat olmazmı hani böle bişey mesela

bende kız isimlerinde defne,yağmur ve rüyayı beğeniyorum..çok yaygın gerçi şu sıralar ama hoşuma gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…