leyla güzel ama çok alaturka ve çok ağır ya..
rüya güzel:bbo::bbo:
bide kendi çocuğun olunca insan isim beğenemiyorum başkası sorsa aklına ne gelirse söylersin
mesela zeynep ismi benim çok hoşuma gider ama bizde çok
buse de hoşuma gidiyor
Evet canım bir melek ama ölüm meleği sonuçta ölümde güzel birşey değil yani.
yok canım takılma sen azra çok asil bi isim söyleenişide güzel akrabamız var yoksa bende koyardım :))
iki kız kardeş biri azra biri berra çok güzel dimi
bade ismi de çok hoşuma gidiyor ama anlamı güzel değil içki bardağı demek
evt güzelmiş canım..berrada hoşuma gidiyor..ama birisi anlatmıştı birisi kızının ismini berra lara koymuş ama kocası r leri söyleyemiyormuş y diyormuş dolayısıyla çocuğa devamlı beyya laya diyormuş)))hahahahah))
aklıma geldikaydirigubbakcemile3
leyla güzel ama çok alaturka ve çok ağır ya..
rüya güzel:bbo::bbo:
kocan r leri söyleyebiliyosa sorun yok demektir
ikinci kızınada berra koyarsın
bencede canım bade güzel ama anlamı hoş değil.bende bu isimleri hep düşünmüştüm..gerçekten beğeniyorum ama anlamının güzel olması lazım çocuğuma koyacağım ismin
su an camdan bakiyorum oyle bir ruzgar varki disari ciksam beni alir goturur resmen sesten duramiyorum evde ..
ay allahmı söyletti 2.mizde kız yaniiii:roflol:
evet kesinlikle bende bunu düşünüyorum hep anlamı güzel olmalı bade hiç hoşnut olmadığım bi isim bende ilk hamile kaldığımdan beri yüsra düşünüyorum nasıl sizce ?
bu ismi 3-4 kez duydum en fazla çok duyulmuş bi isim değil fakatt çokta farklı değil
inşirah ve alak surelerinde geçiyor arapça kökenli bi isim zorluktan sonra gelen kolaylık ve sol taraf anlamında geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?