kıslar bitti kuaförde işimiz kaymak gibi olduk kızım sewmedi ağda işini çok kızdı gerildi itti kakktı beni ama güsel olduk bide manikür pedikürrr ohhhhhhhhhh keyfime diicem yok saadetcim baktım cnm en fazlası 2 tl olur bibloların dediler ne tarz bişi istiyosun bana resim ulaştırırsan örn resim bende gider resimlerini çeker sana yollarım bakarız karar werirsin
çok şükür şimdilik çatlamadık,inşallahta çatlamayız...
kızlar isim konuşuyorsunuz benim kızımın ismi nasıl hiç yorum yapmıyorsunuz aaaaaaaaaaaa
YAZILI AMA BEN GENE YAZAYIM
SUDENAZ babası buldu
fırında daha güzel pişiyor daha lezzetli oluyor...yarım saat üzeri kapalı pişiriyorum sonra üzerini açıp biberlerin üzerini kızarttırıyorum çok nefis oluyor..fırından sona tencere dolmasıda bana lezzetsiz geliyor...
bide tavsiye ederim kırmızı köz biberlerden var ya onlardanda doldurup dolma yapmayı deneyin güzel oluyor...özellikle fırında mis gibi kokuyor...
ben yeşil biberden çok kırmızı köz biber dolmasını seviyorum
kızlar bugün balkona çakıldım blgisayarla...öğlenden beri kuş gibi oturuyorum tünedim resmen....acaba komşulardan bu hatun napıyo sabahtan beri balkonda diye düşünen varmıdırkaydirigubbakcemile3
kızlar isim konuşuyorsunuz benim kızımın ismi nasıl hiç yorum yapmıyorsunuz aaaaaaaaaaaa
YAZILI AMA BEN GENE YAZAYIM
SUDENAZ babası buldu
ay kızlar eşim aradı akşama gezmeye gideceğiz.....bi saat sonra gelirmiş.ben birazdan çıkayımda anca hazırlanırım herhalde bebişimle....
maşşallah canım ama 30 haftanız dolmuş sizin...31. haftaya girmişsinizhihoyyyt
Niye Kuran-ı Kerimden isim konulacak diye bi ayet mi var?
Hadis demiyorum bak AYET diyorum...
Anlamı güzel olrusa neden konmasınki.
Ben bu konuda çok dertliyim etrafımdaki herkes Kuran-ı Kerim den bi sim bulsana ya da bulduğun isim Kuran da geçiyormu diye başımın etini yiyorlar.
Niye Kuran-ı Kerimden isim konulacak diye bi ayet mi var?
Hadis demiyorum bak AYET diyorum...
Anlamı güzel olrusa neden konmasınki.
Ben bu konuda çok dertliyim etrafımdaki herkes Kuran-ı Kerim den bi sim bulsana ya da bulduğun isim Kuran da geçiyormu diye başımın etini yiyorlar.
ay kızlar eşim aradı akşama gezmeye gideceğiz.....bi saat sonra gelirmiş.ben birazdan çıkayımda anca hazırlanırım herhalde bebişimle....
serin galiba balkonun bizim çıkılmıyor biraz şimdi hafif esmeye başladı
bende yapıyorum dolma hahahha ama fırında değil mesajı şimdi gördüm birdahakine denerim canım tşr ederim tarifin için ama kesin deniyeceğim
bence gayet güzel
naz ismini bende seviyorum
sudenaz akrabalarda var bizde
anam herkes toplamış güzel isimleri
asya var olmasaydı asya koyucaktım
çok güzel canım,ben beğendim..
Ooohh ne güzel,inşallah iyi vakit geçirirsin bizim burda gezecek yer yok kii nereye gidecez hep aynı yerler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?