2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne guzel valla ozendim sana keske bende gitsem sacim basim hep ayni agdadada canim aciyo hic hamileyken kaldiramam bende kara kara dusnuyorum ne yapsam su soruna diye
canim bir sekeci ile konustum cevap bekliyorum eger yarin cevap vermezse birlikte bakalim ayip olmasin bunlaarada canim cok tesekkurler ilgini icin canim arkadasim :)

ayy benim kız çıldırdı canımı acıtıyor
göbek deliğim bi içeri giriyor bi dışarı çıkıyor içim tuhaf oldu

ay kızlar eşim aradı akşama gezmeye gideceğiz.....bi saat sonra gelirmiş.ben birazdan çıkayımda anca hazırlanırım herhalde bebişimle....

kızlar isim konuşuyorsunuz benim kızımın ismi nasıl hiç yorum yapmıyorsunuz aaaaaaaaaaaa

YAZILI AMA BEN GENE YAZAYIM
SUDENAZ babası buldu

bence gayet güzel
naz ismini bende seviyorum
sudenaz akrabalarda var bizde
anam herkes toplamış güzel isimleri
asya var olmasaydı asya koyucaktım

kızlar bugün balkona çakıldım blgisayarla...öğlenden beri kuş gibi oturuyorum tünedim resmen....acaba komşulardan bu hatun napıyo sabahtan beri balkonda diye düşünen varmıdırkaydirigubbakcemile3

serin galiba balkonun bizim çıkılmıyor biraz şimdi hafif esmeye başladı

bende yapıyorum dolma hahahha ama fırında değil mesajı şimdi gördüm birdahakine denerim canım tşr ederim tarifin için ama kesin deniyeceğim

Ankaradakıannelre doĞumu nerde yapacaksınız. Kafayı yıyecem tam bayrama gelıyo bu kız. Of offff

ben illada kuranı kerimde geçmeesi lazım demedimki
öyle birşey ne ayette nede hadiste geçiyo
ama benim fikrimce kitabımız olan kuranı kerimde geçmesi vede güzel bir anlamda geçmes benim için önemli....

anlamı güzel olsaydı kuranı kerimde geçmeseydi yine koyardım ama kuranda geçmesde güzel oldu.... etrafındakilere bakma anlamı güzelse ve içine siniyosa illada kurandan olmassı şart değil

canım bak önemli olan anlamının güzel olması..benim eşimin ailesi kapalı insanlar genlde hepsi imamhatip mezunu.özellikle bayanlar hep başörtülü..hepsi okumuş etmiş .öğretmen dişhekimi falan ama bunun yanında manevi yönleri çok kuvvetli....
mesela bizim alisa ismi yunan kökenli....
heleki görümcem allahım bayılıyorum ona ya bukadar medeni bir insan görmedim....
bana hemen anlamını sordu ve çokgüzel bir isim .çocuğunuz için en güzel isimlerden seçmişsiniz dedi....yani neden arapca değil demedi..hatta ben dedim ama abla bu yunan kökenli dedim.aman olsun dedi farsça arapça türkçe farketmez dedi.önemli olan güzel anlamlar dedihihoyyythihoyyyt

bizimde RÜZGAR EGE olucak değişmese..rüzgar kesinde eşim illa ege yide koyalım diyor bende iki isim zor olur diyorum ama onu kırmakta istemiyorum..büyük ihtimal iki isimli olucak canım oğluşum..

hahahahah)))yapıyormusun kızzz valla çok hoşsun kuzum afiyetolsun...
benim dolmalar kaldı anacım gezmeye gidecekmişiszzz..yarın yeriz artık

bence gayet güzel
naz ismini bende seviyorum
sudenaz akrabalarda var bizde
anam herkes toplamış güzel isimleri
asya var olmasaydı asya koyucaktım

bana koydurmuyor ilk hamile olduğumda kız hissetmiştik hemen bunu buldu benim kızım nazlı olacak kesin naz olmalı içinde dedi sonrada kız olduğunu öğrenince çok sevindi

çok güzel canım,ben beğendim..

eşimin bazı akrabaları beğenmiyor başta görümcem ama eşim sizene diyor onlara
sudeler nazlı olurmuş bakalım bizimki nasıl olacak

mert ve burakta isimleride yaramaz olurmuş diye duydum

Ooohh ne güzel,inşallah iyi vakit geçirirsin bizim burda gezecek yer yok kii nereye gidecez hep aynı yerler ((

bizde yalzlığa gidecez...almanyadan arkadaşlar geldi onları götürcez.orda takılaz.acaba dolmaları alsammı yanımabilmiyorumkismile
amann boşver yarın yinemi yemek yapıcam ya yarın yeriz:)
kızlar ben çıktım şekerleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…