kızlar havuzda ne giydiğinizzden bahsetmişsiniz hani koca göbekle hakkaten rahatsız oluır insan
ben kapalıyımda hani siizn için hamile mayolarıı var daha rahat olmazmı hani böle bişey mesela
güzelmiş gerçekten ama ben büyük beden bi bikini aldım vede çok rahat ediyorum.nedense mayoyla giremediim hiç alışık değilim belki ondandır.rahatsız olurum diye mayo almıştım ama hiç giymedim desem yeridir..zaten oturup güneşlenmiyporum ben..hemen giriyorum yarım saat yüzüyorum çıkıp eve gelip duşumu alıyorum ondan belki de pek rahatsız olmuyorumdur..
ayy şuanda hiç düşünemiyorum bile...burda hafifçe bi esinti oldumu yüzümüzü çeviriyoruz ohhh diyerek...kış geldi oraya galiba...
kızlar havuzda ne giydiğinizzden bahsetmişsiniz hani koca göbekle hakkaten rahatsız oluır insan
ben kapalıyımda hani siizn için hamile mayolarıı var daha rahat olmazmı hani böle bişey mesela
güzelmiş gerçekten ama ben büyük beden bi bikini aldım vede çok rahat ediyorum.nedense mayoyla giremediim hiç alışık değilim belki ondandır.rahatsız olurum diye mayo almıştım ama hiç giymedim desem yeridir..zaten oturup güneşlenmiyporum ben..hemen giriyorum yarım saat yüzüyorum çıkıp eve gelip duşumu alıyorum ondan belki de pek rahatsız olmuyorumdur..
canim hamile mayoalri tankini gibi ustu t shirt seklinde altinda sort falan oluyo ufak ben baktim tankini aldim kendime ayni zaten cokta buyumedim 63 kiloda girdim icine ama bikini ile rahatsiz oluyorum hani hamilelikten degil cokta karnimin gorunmesinden hoslanmiyorum kendi adima hani baskasi acsada fazla bakmam hamile degilken icim hos olurdu bakarsam bende bir cinsim o karin naisl buyuyo ya derdim tuylerim kabarirdi simdi ogrendim gayet normla buyuyormus :)
ilk kez duydum bende canım.arapça olduğu çok bariz zaten...
değişik olsun istiyorsan koyabilirsin bence...anlamı sol tarafmı demek....çok güzel değil anlamı ama kötüde değil yani...
isim arayanlara öneri olsun idil ....çağla var bide hoşuma giden
canim hamile mayoalri tankini gibi ustu t shirt seklinde altinda sort falan oluyo ufak ben baktim tankini aldim kendime ayni zaten cokta buyumedim 63 kiloda girdim icine ama bikini ile rahatsiz oluyorum hani hamilelikten degil cokta karnimin gorunmesinden hoslanmiyorum kendi adima hani baskasi acsada fazla bakmam hamile degilken icim hos olurdu bakarsam bende bir cinsim o karin naisl buyuyo ya derdim tuylerim kabarirdi simdi ogrendim gayet normla buyuyormus :)
evet canım hemen hemen aynısı ama hamile mayosunun göbek kısmı daha geniş
çok haklıısn karnının görünmemesi konusunda katılıyorum
rüya deyincede aklıma babamın yaptığı bir yorum geldi...kızlar kardeşim bze ilk duyduğunda masal ismini önerdi...
babam bunu bi duydu tüyleri diken diken oldu meğer masal ismini hiç sevmiyormuş bi arkadaşının torununun ismiymiş...
işte masal koyulurmu hiç çocuğa..anlamı bile yok yani anlamı ne demek gerçek olmaya birşey demek.hayal ürünü bişey anlamı bile yok demişti çok gülmüştük:))))
gerçektende düşününce hayal ürünü yani:)
hamile kalmadan once cidden arkadaslar yolda hamile gorsem yuzum degisirdi tuylerim urperirdi isnanin akrni naisl boyle buyuyo ya derdim simdi anladim gayet normla buyuyormus cokta garip degilmis :)
talak suresinde sol taraf die geçiyo alimlerin yorumları şu şekilde sol tarafta ne var yani yürek veya kalpten bahsedilmiş
inşirah suresindede şüphesizki her zorluktan sonra ir kolaylık vardır diyor
yüsra da kolaylık demek
ben çok zor günler geçirdim bu sureyide çok okudum inşallah sabredersek her sıkıntının sonu kolaylık ve güzelliktir o yüzden bu ismi düşündüm
hamile kalmadan once cidden arkadaslar yolda hamile gorsem yuzum degisirdi tuylerim urperirdi isnanin akrni naisl boyle buyuyo ya derdim simdi anladim gayet normla buyuyormus cokta garip degilmis :)
şimdi daha çok hoşuma gitti.koy bence yüsra ismini..sen çok zorluklar geçirdin bu bebişinle herşey tersine dönecek inşallah...
Evet Rüyada Masal gibi gerçek olmayan bir şey ama hani -Rüyamız gerçek oldu-denilebilr mesela.Eşimini açıklaması bu yönde olmuştu ama ben karar veremiyorum işte.
evt canım bende aynı felsefedeydim cidden anlamadan büyüyorr:)aynada bazen karnıma bakınca:1shok::1shok: oluyorum..dahada büyüyecek yanihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?