2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

defne bencede güzel..biz hatta defne koyacaktık sonradan babasının ısrarı üzerine alisaya döndük canım....defne hoş bence...
idil nasıl kızlar ..idilde benim hoşuma gidiyor....
mesela doktor oldu büyüyünce..dr idil hanım...kulağa hoş geliyor bana göre karizmatik yani:)

isim arayanlara öneri olsun idil ....çağla var bide hoşuma giden

ayy şuanda hiç düşünemiyorum bile...burda hafifçe bi esinti oldumu yüzümüzü çeviriyoruz ohhh diyerek...kış geldi oraya galiba...

geldi valla resmen kis dusun evde kaloriferler acik deli ediyo bu hava beni burasi her yandan denize yarim saat her yer orman yesillik nehir falan yaz gelsede piknik yapsam denize gitsem diye bakiyorum iki gun sicak oluyosa 4 gun yagiyo yada esiyo yaz toplam soyle kemiklerim isinsin desem 1 ay digeri sicak olsada ya yagmur yada soguk geciyo bunalr alisik bunalrin t shirtle gezdigi havada ben kazakla geziyorumki turkiyede arkadaslarim bana yaniyomusun derdi soguk havada hic bir sey giymezdim o soguk soguk degilmis cidden burda donuyorum ..

ilk kez duydum bende canım.arapça olduğu çok bariz zaten...
değişik olsun istiyorsan koyabilirsin bence...anlamı sol tarafmı demek....çok güzel değil anlamı ama kötüde değil yani...

talak suresinde sol taraf die geçiyo alimlerin yorumları şu şekilde sol tarafta ne var yani yürek veya kalpten bahsedilmiş
inşirah suresindede şüphesizki her zorluktan sonra ir kolaylık vardır diyor
yüsra da kolaylık demek

ben çok zor günler geçirdim bu sureyide çok okudum inşallah sabredersek her sıkıntının sonu kolaylık ve güzelliktir o yüzden bu ismi düşündüm

Son düzenleme:
selam kızlar bu gün sağlık ocağına gittik yine.
rütun şeyler.
tansiyon,kilo vs vs...

cuma randevumuz var doktora gidiyoruz.
bende merak ediyorum bakalım Rüzgar bey kaç kilo olmuş en önemlisi gelişimi nasıl...
hem tedirginim hem mutlu.
şu detaylıdan sonra bende utrason fobisi ortaya çıktı ne zaman utlrasona girsem stres sarıyor beni sevmiyorum
Allahın cezası kör gözlü doktor nasılda içimi kaldırmış meğer etkisi hala sürüyo...
neyse hayırlısı olsun cuma güzel haberlerle geleyim inşallah...

bu arada akşamdan beri aklım züleyhada
dün bi ara facede bağlantı paylaştı yani sanırım evinde ama buraya gelmiyor.
onun için dualar ediyorum.
inşallah bebeğide o da iyidir...

neyse yemek yapmaya gidiyorum kızlara bi meraba diyim dedim...
öpüldünüz annişleeeer :)

hamile kalmadan once cidden arkadaslar yolda hamile gorsem yuzum degisirdi tuylerim urperirdi isnanin akrni naisl boyle buyuyo ya derdim simdi anladim gayet normla buyuyormus cokta garip degilmis :)

Evet Rüyada Masal gibi gerçek olmayan bir şey ama hani -Rüyamız gerçek oldu-denilebilr mesela.Eşimini açıklaması bu yönde olmuştu ama ben karar veremiyorum işte.

hamile kalmadan once cidden arkadaslar yolda hamile gorsem yuzum degisirdi tuylerim urperirdi isnanin akrni naisl boyle buyuyo ya derdim simdi anladim gayet normla buyuyormus cokta garip degilmis :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy alemsin vallahi

şimdi daha çok hoşuma gitti.koy bence yüsra ismini..sen çok zorluklar geçirdin bu bebişinle herşey tersine dönecek inşallah...

evt canım bende aynı felsefedeydim cidden anlamadan büyüyorr:)aynada bazen karnıma bakınca:1shok::1shok: oluyorum..dahada büyüyecek yanihihoyyyt

şimdi daha çok hoşuma gitti.koy bence yüsra ismini..sen çok zorluklar geçirdin bu bebişinle herşey tersine dönecek inşallah...

aminnn canım inşallah öyle olcak Allahın izniyle....
aslında daha farklı isimlerde düşünebilirdim ama ne bilim hiç bişey içime sinmiyo
ne zormuş karar vermek yaaa bi ara miray düşündük eşimin adı miraç benimki ayşe
ikimizin ilk heceleri oluyodu sonra basit bi isim olduğunu düşündüm ben ismin böle birine söyleyince aaa enteresan anlamı ne bunun dedirten cinsten olmasından yanayım :)

mirayda güzel bence......
ayça ve ayda var bide...
ya ilk içine sineni koy ...yüsra ismini negüzel anlamlandırmışsın kenine göre..inanmışsın bu isme canım gerçekten güzel anlamıyla..
hemde değişik bi isim

ya teyzeleri göbeğimiz çokta kocaman değil ama ya:)) 30 haftaya girdik canım oğlumla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…