canım bak önemli olan anlamının güzel olması..benim eşimin ailesi kapalı insanlar genlde hepsi imamhatip mezunu.özellikle bayanlar hep başörtülü..hepsi okumuş etmiş .öğretmen dişhekimi falan ama bunun yanında manevi yönleri çok kuvvetli....
mesela bizim alisa ismi yunan kökenli....
heleki görümcem allahım bayılıyorum ona ya bukadar medeni bir insan görmedim....
bana hemen anlamını sordu ve çokgüzel bir isim .çocuğunuz için en güzel isimlerden seçmişsiniz dedi....yani neden arapca değil demedi..hatta ben dedim ama abla bu yunan kökenli dedim.aman olsun dedi farsça arapça türkçe farketmez dedi.önemli olan güzel anlamlar dedihihoyyythihoyyyt
hahahahah)))yapıyormusun kızzz valla çok hoşsun kuzum afiyetolsun...
benim dolmalar kaldı anacım gezmeye gidecekmişiszzz..yarın yeriz artık
anam küçücük ama güzel zayıfların bebekleri daha kilolu oluyor canım göbek yok ama kesin kg iyidir
canım bak önemli olan anlamının güzel olması..benim eşimin ailesi kapalı insanlar genlde hepsi imamhatip mezunu.özellikle bayanlar hep başörtülü..hepsi okumuş etmiş .öğretmen dişhekimi falan ama bunun yanında manevi yönleri çok kuvvetli....
mesela bizim alisa ismi yunan kökenli....
heleki görümcem allahım bayılıyorum ona ya bukadar medeni bir insan görmedim....
bana hemen anlamını sordu ve çokgüzel bir isim .çocuğunuz için en güzel isimlerden seçmişsiniz dedi....yani neden arapca değil demedi..hatta ben dedim ama abla bu yunan kökenli dedim.aman olsun dedi farsça arapça türkçe farketmez dedi.önemli olan güzel anlamlar dedihihoyyythihoyyyt
bizimde RÜZGAR EGE olucak değişmese..rüzgar kesinde eşim illa ege yide koyalım diyor bende iki isim zor olur diyorum ama onu kırmakta istemiyorum..büyük ihtimal iki isimli olucak canım oğluşum..
sağol nagişim...valla 28.haftada 1200 gr dı..sağlıklı olsunda en başı o..doktorumuz 3,3,5 kilo olur diyor daha ne olsun valal doğuramam sonra:))
allah katinda dil lisan afretmez dedinizde merak ediyorum turk kedi ile ingiliz kedinin lisani ortakmi ?yani ton nerdeyse yani miyav miyav ama net olamiyorum.
bizde yalzlığa gidecez...almanyadan arkadaşlar geldi onları götürcez.orda takılaz.acaba dolmaları alsammı yanımabilmiyorumkismile
amann boşver yarın yinemi yemek yapıcam ya yarın yeriz:)
kızlar ben çıktım şekerleropuyorumnanaktan
bizimde RÜZGAR EGE olucak değişmese..rüzgar kesinde eşim illa ege yide koyalım diyor bende iki isim zor olur diyorum ama onu kırmakta istemiyorum..büyük ihtimal iki isimli olucak canım oğluşum..
kızılcık bende aynı şeyi söledim canım Allah katında dil ve lisan yoktur farklı ırklar farklı milletler farklı diller yaratılmışştır ve önemli olan insanın dili değil içindeki niyetidir
Kesinlikle Katılıyorum çok güzel yazmışsın imzamı atarım altına.kaydirigubbakcemile5
esma en güzel isimdir canım.... güzel olmuş birbirine yakışmışbizde esma melek koyuyoruz herkes yazmış kıskandık beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?