2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim beni yanlış anlamayın bu ismin arapça olması beni çekmedi...
anlamının güzel olması ve birçok ayette kolaylıktan bahsedilmesi beni çekti.
sonuçta allah katında DİL VE LİSANyoktur Allahu teala insanın kalbine ve niyetine bakar
görümcene tebrik koyuyorum :))))

hahahahah)))yapıyormusun kızzz valla çok hoşsun kuzum afiyetolsun...
benim dolmalar kaldı anacım gezmeye gidecekmişiszzz..yarın yeriz artık

bana gönder ben yerim yaptım piştiler bile az biberim vardı gittim az daha aldım geldim:roflol::roflol:

anam küçücük ama güzel zayıfların bebekleri daha kilolu oluyor canım göbek yok ama kesin kg iyidir

sağol nagişim...valla 28.haftada 1200 gr dı..sağlıklı olsunda en başı o..doktorumuz 3,3,5 kilo olur diyor daha ne olsun valal doğuramam sonra:))

Evet canım aynı şeyi savunuyoruz zaten.kaydirigubbakcemile5
Bencede Arapça,Türkçe v.s. olması hiç önemli değil ki önemli olan anlamı güzel olsun yeter.

bizimde RÜZGAR EGE olucak değişmese..rüzgar kesinde eşim illa ege yide koyalım diyor bende iki isim zor olur diyorum ama onu kırmakta istemiyorum..büyük ihtimal iki isimli olucak canım oğluşum..

rüzgar güzel ama ege isminden ben soğudum
alt katta komşum vardı kendisini hiç sevmezdim çocuğu oldu adına ege verdi bide pis bakıyorduki o isimden soğudum

allah katinda dil lisan afretmez dedinizde merak ediyorum turk kedi ile ingiliz kedinin lisani ortakmi ? yani ton nerdeyse yani miyav miyav ama net olamiyorum.

sağol nagişim...valla 28.haftada 1200 gr dı..sağlıklı olsunda en başı o..doktorumuz 3,3,5 kilo olur diyor daha ne olsun valal doğuramam sonra:))

ben hergün diyom eşime 3 kg geçmesin doğuramam ben kg çocuğu sevmiyorum hemde çıkaramam ben onu ya
geçen bebeğim tv de doğum yaptı kadın 4 kg kaç gıramdıya kocaman çocuk çıkarttı valla bakıp kalmışım

orda doğumu gösteriyorlarya ben herzaman izliyorum

kızılcık bende aynı şeyi söledim canım Allah katında dil ve lisan yoktur farklı ırklar farklı milletler farklı diller yaratılmışştır ve önemli olan insanın dili değil içindeki niyetidir

güle güle iyi gezmaler fazla yorma kendini dikat et opuyorumnanaktan

kızlar damatlıımızı terziye verdim yeni saten geçsin die adam beni çıldırttı kavga ettim adamla sanki para kendi cebinden çıkıomuş gibi konuşuo bıdı bıdı bıdı sabretim sbretti önce sonra bi patladım parasıyla diilmi senin işin bu ben müşteriyim ister paramı sokakta dağıtırım ister çöpe aatarım ister böle oyuncak ederim sana ben yap diorum yap sen sanane dedim bana benim arkadaşımı savunuo işte o çocuk naapsında ne etsinde vs vs vs dedimki beni çileden çıkartmaaa doğuruvercwm şimd

bizimde RÜZGAR EGE olucak değişmese..rüzgar kesinde eşim illa ege yide koyalım diyor bende iki isim zor olur diyorum ama onu kırmakta istemiyorum..büyük ihtimal iki isimli olucak canım oğluşum..

Bence çok güzel canım.
İki isim zor oluyormuş gerçekten taşıyan arkadaşlarım söylüyor.Çoğu zaman soyadı yerien yazılıyormuş falan ama bende iki ismli olsun isterdim.

kızılcık bende aynı şeyi söledim canım Allah katında dil ve lisan yoktur farklı ırklar farklı milletler farklı diller yaratılmışştır ve önemli olan insanın dili değil içindeki niyetidir

Kesinlikle Katılıyorum çok güzel yazmışsın imzamı atarım altına.kaydirigubbakcemile5

eşim izmirli ve ege aşığı olduğu için çok istiyor..yıllardır hep söylerdi..ee bi daha oğlumuz olmassa da koyamayız o yüzden istiyor bakalım son ana kadar değişmezse iki isim kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…