bizde esma melek koyuyoruz herkes yazmış kıskandık beee
teşşekkür ederiz ayşe tezesi herkes ne biçim isim fln dio ama içime en çok sinen isim esma melek napım sewiyorum melek ismini hem anlamıda var bende 2 yıl evvel drların olmaz dedikleri dönemde bir kızım olmuştu adıda melekti
Melek ismini bende düşündüm ilk zamanlar hatta bi kaç gün meleğim diye seviyordum karnımı sonra bu kararsızlık babasının ortaya attığı isimler falan derken sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır oldu.
Bakın size söylüyorum bu çocuk isimsiz doğacak((((
alemsin yani ne demek istedin anlamadım tam olarak kaydirigubbakcemile3
canim ya herhalde biz dogarken bir lisanimiz yoktu lisan edindik millet olarak ayrildik yani allah iniglizce fransizca turkce diye ayirmiyo ben hayvanlar ne dil konusuyo hepsi ayni dilmi yoksa onalrda farklimi diye dusundum simdi benim kedilerim miyav diyo eskiden turkiyede kedim vardi oda miyav diyo anlasirlarmi acaba
yok tatlım rüyamda bebeğim olmuştu drlar uraşmayın olmaz dedilerde hep bize
ne fena günlerdi bir gece rüyamda gördüm eşimi bile uyandırdım ağlayarak anlattım rüyalar bile dalga geçio benle die kızımın adı melekti orada melek koyuyorum oyüzden
bi teyze melek koymuştu adını melek demezsen alır giderim ddedi getirdiğim gibi götürmesinide bilirim dedi.. melek oldu kızımın adı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?