2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çıkayım baari yemek yapıcam burda takıldık kaldık gerçekten hamişlerle sohbet etmek çok güzel öpüyorum hepinizi

teşşekkür ederiz ayşe tezesi herkes ne biçim isim fln dio ama içime en çok sinen isim esma melek napım sewiyorum melek ismini hem anlamıda var bende 2 yıl evvel drların olmaz dedikleri dönemde bir kızım olmuştu adıda melekti

teşekkürler kızlar..bende yıllardır ilerde oğlum olursa ismini rüzgar koyucam derdim..çok beğeniyorum isim olarak çok hoş geliyor benim kulağıma..inşallah kısmet olur..

bizde esma melek koyuyoruz herkes yazmış kıskandık beee

Melek ismini bende düşündüm ilk zamanlar hatta bi kaç gün meleğim diye seviyordum karnımı sonra bu kararsızlık babasının ortaya attığı isimler falan derken sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır oldu.
Bakın size söylüyorum bu çocuk isimsiz doğacak ((((

gidenlere güle güle kızlar öpüldünüz..bende çok acıktım kocişimi bekliyorum...

ya ben şunu anladım doğana kadar kimseye söylemiceksin daha karar vermedim diceksin tamam burda paylaşıyoruz fikir olsun die sonuçta hepimşz hamileyiz ama dışarda söylememek en iyisi kötü yorumlar geliyor moral bozuyolar....
esma en güzel isimdir daha nolsun melekde güzel
ama anlamadım canım nasıl doktorlar olmaz dediği halde hamile kaldın adınıda melekmi koydun bebeğin düştümü ?

bende ilk başlarda eşimle bu isim konusunda çok çekişiyordum benim beğendiklerimi beğenmiyodu bende onun beğendiklerini beğenmiyodum bu çocuk isimsiz olcak diyoduk :)
ama ben yüsra yüsra diye d,ye alıştırdım milleti eşim yüsra nasıl diyo annem yüssraya şunu aldıum falan diyo :)))

alemsin yani ne demek istedin anlamadım tam olarak kaydirigubbakcemile3

canim ya herhalde biz dogarken bir lisanimiz yoktu lisan edindik millet olarak ayrildik yani allah iniglizce fransizca turkce diye ayirmiyo ben hayvanlar ne dil konusuyo hepsi ayni dilmi yoksa onalrda farklimi diye dusundum simdi benim kedilerim miyav diyo eskiden turkiyede kedim vardi oda miyav diyo anlasirlarmi acaba

bende giyiniym hafif makyaj yapiyimda esim gelince markete gidicez hazirlaniyim anca opt kizlar hepiniz kendinize iyi bakin iyi aksamalr..

yok tatlım rüyamda bebeğim olmuştu drlar uraşmayın olmaz dedilerde hep bize
ne fena günlerdi bir gece rüyamda gördüm eşimi bile uyandırdım ağlayarak anlattım rüyalar bile dalga geçio benle die kızımın adı melekti orada melek koyuyorum oyüzden
bi teyze melek koymuştu adını melek demezsen alır giderim ddedi getirdiğim gibi götürmesinide bilirim dedi.. melek oldu kızımın adı...

ya bak o konu tartışılır şimdi tabiki kedilerin lisanı olmaz
ama şimdi sen bir ingliz kedisi aldığında ona gel gel dediğinde geliyormu yoksa come
diyincemi geliyor :))

ayyy canım snei anlıyorum bir parçada ben yaşadm o günleri
ama rüyan ggüzelmiş hem rüyada görülen isim konulur derler

bzmm kızımızdaa EYLÜL oluccakkk babamızz cok ıstedıı kırmadmmm herkess eylül olcagını blıooo eylull dıee seslenıolrrr :)ama ben Derin ismini cok sevıomm sızcee Eylül mü olsun yoksa Eylül Derin Mi??

bende gelinlik giymek istiyom bide balayı yapmak herkes gelinoldu buaralar bide bal yına gittiler kıskandımmm

bzım meleklerımız olck kuzumm ne gelınlıgıı gectı bızdennn bız kıdemlıyıs artık bakk bebıslerımıs gelıo daha gzelllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…